*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia pup scumpul mic! Multumim penru florile frumoase oferite astazi! AI un adevarat cavaler!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Ca sa nu credeti ca suntem asa rusinosi, ne-am gandit sa va mai oferim o floricica asa mai cu tupeu

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Mirtha, Carmendu, Eli multumim fetelor!

pozici noi

Mergi la inceput

Z_Iulia multumim pentru dedicatie!

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

LA MULTI ANI!

Sa fiti fericite alaturi de copilasii vostrii!
Eu am fost vineri la serbare si , ca nociodata cand au cantat "DE ZIUA TA MAMICO", si doar nu era prima data cand auzeam acest cantecel.Cu ajutorul lui Claudiu vi-l cant si voua:

De ziua ta, MAMICO,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, MAMICO,
Un dar mai frumos nu se putea.

Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?

Am vrut sa-ti culeg din stele,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie
Ca la ziua stelutele pier?

Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor."

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Botez15022009#

pozici noi

Mergi la inceput

Malinas sa le folositi sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Ieri am fost la cumparaturi si am facut gaura in bugetul familiei cumparand electrocasnice.Am luat o masina de facut paine, asa ca azi dimineata m-am trezit in miros de paine calda(am programat-o astfel incat sa fie gata painea laora la care ne trezim noi), storcator de fructe pentru sucul juniorului si aparat de gatit cu abur, pe care,insa, inca nu l-am testat.Vin cu impresii dupa ce il folosesc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Noi am inceput sa petrecem de dimineata de la micul dejun cand am desfacut o sticla de Veuve Clicquot...bineinteles ca eu doar am gustat si ceva icre Manciuria

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Otilia, ce ne-a mai urat Elisa...cred ca o sa devina o mini Esca.Multumim frumos.
Olivia, eu cred ca din cauza dintilor trage asa cu foc din cauciucul ala,'om vedea.Brianna ii multumeste lui David pentru prima floricica primita.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

pozici proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello, nu stiu ce voiam sa zic, intru sa va zic ca sunt pe aici
multumim de urari

azi am avut musafiri simpatici care mi-au reamintit varsta de 10 luni cu terciuri si copil manjit si inceputul explorarii. mama ce ne asteapta savurati momentele de liniste cat le mai aveti, hihi.

in rest laura ne termina nervos, e tare agitata si in orice moment face altceva si 50% din activitati sunt tampenii care se soldeaza cu mami sarind de pe scaun, eventual si cu o carpa in mana. ieri a incercat sa o diversifice pe sorsa cu biscuiti si azi ii oferea o briosa. din cand in cand sare de unde e ea si o trage de falcute si tipa "nicole-nicole-nicole" in urechile asteilalte.

ha, a adormit la mine in poala, ma duc sa o pun in landou si revin la citeala

o pusei, da la noi in landou sunt ace daca nu stiati asa ca e iara ma mine in brate citeste ce scriu. si da din maini ca ceausescu, ca tot ii place berthei

voiam sa va mai zic ca am fost la o clinica de diminuat fundu ca azi au fost "usi deschise". bonnn, m-am si inscris, ma duc miercurea in pauza de pranz caci miercuri alaptez numa o data din motive de nebuna prezenta la cresa dupa amiaza ca au scoala numa juma de zi si daca ma prinde acolo urla sa o iau cu mine cand plec. mi-am facut si programare: au tot felul de aparate insa eu am ales o chestie noua, un fel de banda de alergat sub vid. adica de la mijloc in jos cica te videaza si tu mergi la o viteza nu foarte mare da' nu's ce drenaj se intampla din cauza diferentelor de presiune si cica e bine pentru celulita si slabit in zona burta-coapse-picioare. sa vedem. tot ce sper e sa nu mi se faca rau si sa nu imi pocneasca vasele de sange, aia de mi-l prezenta cica totul e super ok.
prb e insa ca trebuie sa platesc 20 de sedinte, probabil ca daca nu ma inteleg cu aparatul le pot transfera la aparate simple gen crosstrainer.

mai aveau si placa de vibratii, asta cica e mai old fasioned fata de capsula de vid insa m-a pus pe ea de proba si mi s-a facut rau instant de era sa lesin. pentru cine nu stie - e o placa pe care stai cu picioarele, te tii de o bara cu mainile si vibreaza de iti tremura carnea de pe tine.

ma rog, vad miercuri, va zic ce senzatii sunt cu fundu vidat.

asaaaaa, ca veni vorbaaaa:

DUMINICA ZI DE MASURA SI CANTAR!

sparg gheata:

61 kg, 74cm talie, 101 solduri (shit, si am zis ca nu zic asta pe forum public ), 55 circumferinta picior sus.

fata de saptamana trecuta am scazut 0.5kg si nici un cm

astept datele voastre.

otilia, propozitiune - daca nu are nimeni nimic impotriva fa un tabel pe prima pagina nu insa cu masuri ci cu diferentele, pt cine se baga

propunere de cap de tabel:

data\individa\kg\delta cm talie\delta cm solduri\delta cm pulpe

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Inimoasele mele mamici,

Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!

vin in randurile voastre cu o rugaminte..

sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!

Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.

Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.

Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)

asa ca, rugamintea este urmatoarea..

care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz

va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):

http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k

va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com

multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

buna seara
sper doamnelor ca ati petrecut o zi minunata, si va multumesc ca m-ati primit in gasca voastra.
o sa va dau mai multe date despre noi
deci
sunt o mamica de baiat Alexadru dupa cum stiti, am avut o sarcina fara nici o problema, un pic de rau la inceput dar a trecut dupa luna a 3 a, cu o nastre normala la 37 de saptamani (a vrut baiatul meu sa ne cunoasca mai repede ), fara nici o complicatie si foarte usor si repede, adica mi s-a rupt apa la ora 6 dimi, fara nici o durere, am ajuns la spital, eram dilatata de 3 cm, mi s-a facut o injectie ca deja pierdeam lichid si la 10.50 am nascut. Doresc ca toate mamele sa aiba o sarcina cum am avut eu si o nastere la fel de usoara.
04 noiembrie, 3000g, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza, poftiti la cu lapte si mucenici!

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput