*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,mamici dragi

Babyzapi,
diversificarea se face cu lingurita.ajuta-l sa invete sa pape cu lingurita.la inceput musai sa incepi cu o lingurita,apoi cu doua etc si sa urmaresti reactiile.eu zic sa nu te grabesti.Rafael are antecedente f urate cu alergia si trebuie sa fii f precauta.chiar daca bb da semne ca-i place...asta nu-i motov de mai mult.ai sa vezi ca la un moment dat va vrea si o gura din vinul tau si o cioco intreagael nu are cum sa stie consecintele,dar tu ca mamica lui,da!stomacelul lui nu-i pregatit pentru asa o cantitate.
Laura,
cum mai este pitika?ma gandeam ca poate a reactionat asa si din cauza lapticului.au fost doua alimente noi intr-un timp scurt.voi cum va mai simtiti?
Criss,
Paula este o papusicaaaa,atat de delicata ,atat de fromoasaaa,doamneeee,imi vine sa musc din ea.mancabila fata ta,bai nenesi ca sa-mi potolesc foamea baga reteta detaliata de clatite cu toate minunatiile alea ca mooor de pofta
Malinas,
sa stapanesti sanatoasa noutatile din bucataria ta.da' cu vine treaba cu painea ca n-am inteles cum de v-ati trezit in miros de paine calda.ce-ai programat?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mariana,
transpiratie inexplicabila...din ce stiu eu, este lipsa de calciu.ce temperatura ai in casa?poate-i prea cald pentru el
Olivia,
azi ne-am trezit in cor la 7 cu surle si trambite dupa trei treziri in noapte.acum ne pregatim de pranz si apoi nani...sper sa reusesc sa dorm si eu cu ei.cand se trezeste Claudiu iesim la aerisit creierii

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, pt mucenici am facut aluat ca de cozonac (ar fi trebuit sa fac coca de paine, fara lapte si oua, ca suntem in post) din care am facut 8, dupa ce a dospit si a crescut.le-am bagat la cuptor pt aproximativ 45 de minute.Cand i-am scos i-am trecut prin miere si apoi prin nuca macinata.

Olivia, merci de info.

Otilia, bafta la vaccin.Si noi tre sa mergem sa cumparam vaccinul de 4 luni si sa sun la doctorita sa vedem cand ne programeazala facut.

dandusa, am luat o masina de facut paine.Bag in ea...apa, lapte, faina, ulei, drojdie, etc....o programez astfel incat painea sa-mi fie gata la ora X si ma culc.Iar la ora (X - 3) masina se apuca de facut paine din ce am bagat eu in ea (3 ore ii trebuie sa faca o paine)...si la ora X painea este gata.Am sa pun poze cand o fac pe urmatoarea.

Mariana, si david transpira cand papa, dar am inteles ca e un avertisment ca are anemie.Noi i-am facut analize si zilele astea ne ducem la doctor sa le vada, dar din ce ma pricep eu ar avea o usoara anemie, deci s-ar corela transpiratia cu anemia.

Copchilul meu a papat azi f frumos cele 2 lingurite de suc de morcov.A deschis gura de fiecare data cand m-a vazut ca vin cu lingurita si a savurat fiecare inghititura.Nu s-a mai mozolit ca ieri.Este drept ca azi l-am pus in leganut si acolo sta mult mai confortabil.

Am constatat insa ca David nu ma mai lasa sa stau la calculator.Incepe sa planga isteric cand ma asez in fata calculatorului.Nu conteaza ca citesc sau scriu...dar nu ii place.Deci tre'sa-l adorm ca sa intru pe forum.Asta este...nu-l fac internaut, ca nu am sanse.

De dimineata am facut papalica pt noi - mazare cu carne de pui, tort pt ziua lu' fiu-miu de maine (ca sa se insiropeze bine), schimbat, hranit, culcat copchil.Ma pun sa-mi calc haine pt intalnirea de deseara si pe urma la plimbare.Am hotarat sa nu ma imbrac in costum la intalnire, imi pun pantalon, camasa si o bluza anchior.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Buna fetelor!

Ieri nu am intrat pentru ca noi, de 8 Martie, il sarbatorim pe tati ca este ziua lui de nastere.
Asa ca urez si eu mamicilor La Multi Ani si o primavara frumoasa !

Alexia de Miky-ea
Brianna de Flory
Thomas de Oceanborn

Elisa de Otilia
Eduard de Darling

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Ce s-a scos tati...intr-o zi a femeilor, sarbatoritul e...TATI.La multi ani cu sanatate!

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

pozici proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Dandusa, cum e sa ai copii cu 2 ani diferenta intre ei? Ca si pe mine ma bate gandul sa mai fac inca un bebe si sa fie diferenta tot asa de aprox 2 ani...

mami de Iulia 26.11.2008

http://community.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...
La Multi Ani MAMICI pentru ieri...scuze ca doar azi..ieri nu am intrat....
Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de Darling pentru azi...
si pentru ieri
Mihai de Simona_1402
Leyre Alexandra de mar_ysa_28
Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mariana al meu nu transpira deloc..nu e prea cald in casa? la noi sunt 19 , bebe imbracat lejer, fara caciulita si nu au fost probleme pana acum.. mai bine vb cu pediatrul ..
Dandusa masina de paine poate fi programata inainte cu vreo 13 ore sa inceapa "munca". pui seara tot ce trb in tava de paine programezi masina la ora 5 de ex.,si la 8 dimineata e gata painea.
Si eu am masina, e f utila, fac paine graham, neagra, alba de care vreau ...are program de framantat, dospit aluat pt gogosi cozonaci etc, face dulceata , Eu am luat-o acum vreo 3 ani si acum inca functioneaza si daca se strica o sa-mi iau alta. consuma putin curent, e un miros minunat in casa atunci cand se coace painea , nu trb sa iesi "dupa paine" daca n-ai chef, etc etc...asa ca o recomand atat mancatoarelor de paine alba care ingrasa dar e gustoasa cat si celor care sunt la regim

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Malinas, multumesc de mucenici.Am facut si eu , dar din cei cu zeama. Cat timp bibileam la ei am rugat-o pe Julia sa stea cu Brianna. Si o aud povestindu-i despre zodii:"Vezi tu manutzele mele, de fapt sunt 2 clesti ca eu sunt rac, ai si tu 2 clestisori, dar mai mici, ca tu esti scorpion, si in plus ai un ac otravitor.Mami este varsator, varsa mereu.O data a varsat si pe tine linguritza cu apa si a trebuit sa te schimbe.Tati este gemeni, cateodata este bun, altadata este rau. Asa-i el, ca-i gemeni."
Si zici ca streamer-ul are si vas pt supa, dar pt orez are?Ne pui o poza?

Lorena, sa-ti traiasca micutza crestina.

Fluturasha, multumesc de capucino si mucenici.Am vazut poze mumoase.

Ce zi superba.Imi scot familionul la aer.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

pozici proaspete

Mergi la inceput

Malinas felicitari pentru achizitii...Soacra-mea are masina dinasta de paine..si ne mai face si noua...asa frumos miroase la ea cand mergem. Cand ati inceput diversificarea?Eu azi i-am dat prima linguritza de suc de minola.Am evitat portocala ca am auzit ca irita la fundulet.Cu toate la la Codrin nu a fost asa.
Mariana Codrin transpira de mic, de bebe..i-am facut toate analizele...i-au iesit foarte bine, nici anemie, nici lipsa de calciu...si nu o data..le-am facut de mai multe ori, in diferite locuri..toate foarte bune..Raspunsul final :e genetic.Tatal lui e asa. Diana mai transpira cand ii dau o anumita caciulitza sintetica..pe care o evit..dar cateodata i-o mai dau.EU nu-mi fac griji.
Babyzapi nu e prea mult suc dintr-o data?

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Flowerssuper..ai o fata pe cinste.......adica 2...

Mergi la inceput