Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Lemonii yupiii!!!
Bravos bravos. Deci ramai cu dotarile din fabricatie?
Vali multumim de aprecieri. Maine poimaine venim in petit la frumusetile tale.
dark Sunt tare multumita de sistem. Mai frumos e ca e al naibi de cald si simt cum mi se ridica banda
Da oricum nu fuge de acolo.
Ca tot ma laudam ca mie mi-a venit la timp, luna asta ciuciu.
Acusi eu ce fac, nu ca mi-ar lipsi, da sa fac vreun test.
Ar fi culmea culmilor dupa ce la motanii astia am muncit din greu.
Eh, sper ca e doar efectul tratamentului ca nu am nici un simptom.
Lemoni am uitat sa intreb, sau am uitat rapsunsul, sora ta a facut doar lumpectomie?
Loma, si eu trebuie sa fac testul genetic. Eu zic ca daca ai cum sa il faci sa il faci. Nu are ce sa strice. Dar nu te baza pe el.
Eu as putea sa zic ca e discutabil si cu mamografiile. Ca si eu eram la zi cu ele
Oricum nimanui nu trebuie sa ii fie frica sau sa stea stresat din cauza asta, zic eu. Ce e sa se intample se intampla.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Lemoni, ma bucur sa citesc vesti bune ! Daiopri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
![](images/user_woman.png)
Lemoni spune:
Daiopri din fericire pt pt moment raman cu dotarile din fabricatie ceea ce e minunat. Sora mea tot lumpectomie a avut si la fel ca si la mine nici macar nu se vede .Ce se intimpla mai tarziu nu stiu dar acum am scapat ,mai am numai 8 zile pana la ultima chimo .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lemoni Daiopri din fericire pt pt moment raman cu dotarile din fabricatie ceea ce e minunat. Sora mea tot lumpectomie a avut si la fel ca si la mine nici macar nu se vede .Ce se intimpla mai tarziu nu stiu dar acum am scapat ,mai am numai 8 zile pana la ultima chimo . "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
multa sanatate si putere iti doresc!
![](pupic.gif)
ca toate celelalte DOAMNE care au trecut prin incercare!
pentru voi
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
![](comoara.gif)
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Lemoni spune:
Multumesc pt incurajare.
Pt ca trebuie sa mancam sanatos ma gandeam sa mai facem schimb de experienta cu ce salate mai mancam . Am descoperit o salata delicoasa .
varza alba
varza rosie
praz
ardei rosu sau galben
dovlecel galben sau verde
toate taiate fideluta
frecate putin cu sare
apoi ulei si otet dupa gust.
Arata in castron excelent pt ca este o combinatie de culori si gustul e nemaipomenit , plus ca este sanatos.Nu e reteta mea am furat-o si eu de la televizor ,dar inainte nici nu stiam ca pot sa maninc dovlecelul crud iar praz foarte rar mancam ca nu stiam cum sa-l pregatesc .In salata asta nici macar nu se simte.
Daiopri spune:
Kari multumim Numai bine si tie.
Lemoni noi facem salata cu varza alba si rosie, sfecla si morcov data pe razatoare.
Stii tu cu sfecla:) Si e tare buna. O sa adaug si ce ai zis tu sa vaz ce si cum. Si mie imi era de sfecla, dar nici nu se simte gustul.
Mai vroiam sa te intreb, desi probabil am uitat eu, la sora ta cat era nodulul, si erau inflamati si cei de la subrat?
Ca parca acuma imi vine sa dupa ce am mai citit cu silicoanele. Da eu ce sa fac?
Saptamana viitoare am si eu tura 5 din noul tip. Sora ta a tolerat mai bine pe D decat A+C?
Oi fi aratand eu tanara da uit frate mai rau ca mama
Numai bine tuturor
khristin spune:
Lemoni, bravo felicitarile mele ca ai scapat de nodul si de o asa povara de pe suflet. Sper sa ne tii la curent si sa ne spui ce planuri ai de a petrece pe viitor ai
Daiopri, deci te-ai amuzat si tu un pic cu silicoanele? Tu arati foarte bine in poze, ia cei mici sint minunati.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Lemoni spune:
Am schimbat salata si am pus spanac si toate cele apoi ulei plus zeama de lamaie si usturoi , a iesit delicios.
Sora mea a avut nodulul de 1cm si jumatate nu a ajuns la ganglioni, ea a avut Ac plus taxol la fiecare 2 saptamini , deci tratamentul a fost foarte agresiv, la taxol a fost mai naspa putin dar tot nu s-a plans .
Eu mai am putin de tot 7 zile. aseara m-am visat cu un par lung...................
Va pup si plec la film .
Daiopri spune:
Lemoni, cum esti? gata dai de baut?
Eu am azi tipul celalalt sa vad cum o fi
Ieri am mai vorbit cu dr, si am discutat daca as putea fara mastectomie, da nu prea e loc.
Tot mai bine ar fi sa fac, dar dupa ce am citit pe la voi, parca tare nu as mai fi facut.
da oricum trebuie sa fac orice sa fiu cat mai safe dupa. Ca la mine nu prea e optiune de pastile preventive.
Oricum urmeaza sa fac si echo si mamografie sa vedem de curiozitate ce mai e pe acolo ca nu se mai simte mai nimic
Cu kg stau bine inca, nu am luat nimic in plus, da nici nu slabesc. Si mi-a mai dat un tip de pastile pt tipul asta de chimo, si bineinteles efecte secundare luare in greutate
Toata gimnastica mea ma ajuta sa nu ma ingras macar.
Lina, vali, kiki voi cum mai sunteti?
Hai numai bine tuturor.