Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

AMR 12 zile, hai ca a trecut si fatza de chimo, probabil atunci in primele zile sant mai umflata la fatza si par de 100 de kg si ma enerveaza la culmea. De ieri insa ma simt excelent,. A treia sesiune a fost mai naspa dar a trecut . mai e putin de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bravo Lemoni! Ce bine ca mai ai putin. Sunt invidioasa
Eu dupa tura asta am fost chiar si mai bine. Am vb si cu radiologista si bineinteles ca am d efacut la greu, 6 saptamani, 5 zile pe sapt. Uraaa!!!Apoi am discutat iar cu chirurgele si trebuie sa merg la intalnire cu ele sa vedem ce si cum.
Si am si appointm pt testul genetic.
Am pus si eu niste poze cu baietii in general si cateva cu mine in care sunt cu noul sistem sa vedeti si voi cum arata
Am citit dincolo ca lina sta la plaja Hai lina, curaj ca o sa treaca toate.
In rest eu cu gimnastica si plimbarile ca e cald tare:))
Sper sa mearga linkul:
http://community.webshots.com/album/573708060frtekl

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Ce fata frumoasa esti mai, tinerica si devreme acasa si ai tai sunt dulci rau. te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nu stiu cum am ajuns la subiectul asta, dar citesc paginile de la cap la coada si nu-mi vine sa cred.

Lemoni, cu cit curaj si cit calm ai scris primul mesaj! Mi-amintesc cind schimbam opinii despre cum e sa ai pe la 40 de ani, pe urma ai zis ca vii la 1000 de Insule si n-ai ajuns si stiu ca vorbeam cu fetele ca ce pacat, ca tare-as fi vrut sa te cunosc! N-au intrat zileel in sac, cind iti vine rindul la plimbari lungi prin tara - ceea ce iti doresc din tot sufletul - si ajungi la Montreal, da un semn. As fi onorata sa te cunosc!

Daiopri, pai tu cind scri pe Sezatoare esti un, nici nu stiu cum sa spun, model, cred ca e un cuvint potrivit, de optimism si buna dispozitie! Eu stau aici cu barbia in palma, coate rezemate pe birou si sint incremenita de uimire, nici intr-o mie de ani n-as fi crezut ca esti asa de incercata de viata, ca duci asa o batalie! Stiu cind ai zis ca nu mai alaptezi Pisoiul, dar in capul meu era ceva de genul mastita cu complicatii... Oricum, nu stiu daca din bilbiielile mele aici razbate dorinta si speranta mea ca o sa-ti fie bine, nu stiu daca pot ajuta cu ceva, poate numai sa iti spun ce frumoasa esti in ultimele poze pe care le-ai postat, ca sa nu mai vorbim de Pisoi si Motan...
Simonna

Mergi la inceput

Simona ce mai vremuri erau pe la 40 de ani !Desi nu a trecut mult timp de atunci imi amintesc cat eram de visatoare si cat de bine ma simteam la aceea varsta , sufletul imi era ca la 20 de ani , fata nu imi trada varsta si eram libera cu copii mari gata sa incep o noua viata,. Bucuria a mea a fost cam scurta nu am apucat sa ma bucur intradevar de aceasta noua viata a mea pt ca am intrat in service pt reparati!
Dar o scoatem noi la capat si in loc de dacie sper sa ies mertan.
Sunt la fel de visatoare si optimista(vezi am schimbat mi-am revenit dupa test) desi planurile mele acum numai sunt chiar asa pt viitorul indepartat , pot sa visez numai pt cel apropiat.Sper sa avem o intilnire cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Simonna
Lemoni, ce pesimism mama? Pai nu zisei ca sunt tanara si nelinistita?:)))
Hai te rog eu mult, capul sus. Nimic nu s-a schimbat in viata ta. In nici un caz in rau.
Pai asa ce ne facem aici? Eu nu concep ca mi s-a schimbat viata ci doar programul pe cateva luni, ei hai un an.
Revin ca plec iar in plimbari si sora ma bloscorodeste, pisoiul miauna...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Astazi am avut ceea mai fericita zi din viata mea , raspunsul la ultimul MRI , va amintiti nodulul ala de 5mm a disparut uraaaaaaaa.
Nici nu am cuvinte sa imi descriu bucuria.Sar in sus am scapat de inca o operatie si deja acum am inceput sa-mi fac alte planuri. Saptamina asta am fost mai streasata se vede si din raspunsurile mele dar numai aveam rabdare sa aflu rezultatul.
Astazi a spus doctorul ca pot sa ma si cinstesc si asta cred ca o sa fac . Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Draga Lemoni, felicitari pentru rezultate. Chiar ca meriti o cinste pe cinste.
Am citit articolul de pe pagina 4, si m-am crucit singura, ma incadrez si eu cu mare succes la toate simptomele, parca l-as fi scris eu.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Daiopri, sunteti o familie de frumosi (apropos, noul "sistem" arata foarte bine!) si tu, cu optimismul si voia ta buna, esti un model pentru mine You rock, lady!

Lemoni, felicitari! Ce veste buna! Tot cu vesti din acestea sa veniti, dragelor!
Sanatate multa urez la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Super Lemoni, vezi cum a papat chimioterapia si acel nodul, deci functioneaza!

Daiopri, felicitari pentru cum arati si optimismul pe care il emani. Pup pisoii frumosi .

Mergi la inceput