Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
vali02 spune:
Lemoni, de cand ai spus ca trebuie sa faci chimioterapie pentru a te califica pentru tratamentul cu Herceptin, am banuit ca faci doza minima de citostatice si probabil de aceea suporti asa usor curele. De ce spun asta? tu esti in stadiul unu al bolii, nodulul a fost mic, ganglionii nu au fost afectati deloc si multi medici (de afara, ai nostri sunt mai conservatori) in acest stadiu I nici nu mai recomanda chimio, ci doar operatie, eventual radioterapie si screening periodic. In cazul tau, Herceptinul e mai important decat chimio. Si atunci si problema cu revenirea ciclului se explica, nu crezi?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Bre, ce se intampla aici?
Lemoni, mie nu mi-au zis nimic de cm. Si luna trecuta am avut bine mersi.
Tu nu mai ai nodulul ca sa stii, dar nodulul meu abia se mai simte, deci chimo lucreaza. Si inca ce bine a lucrat chiar dupa prima tura.
Deci nu cred ca are legatura daca ai cm si cum lucreaza chimo.
Eu indata imi pun problema daca nu imi vine
Si ca te simti bine, ti-am zis ca eu is nou nouta. Si vorba aia eu tot am facut si mai am de facut gramada.
Deci capul sus si lasa gandurile ciudate
Hai ca dau cu tel dupa tine acusi.
Vali tu cum mai esti?
Vroiam sa scriu si dincolo, da poate citeste lina si aici, de ce face cobaltoterapie? Nu e acelasi lucru cu radiatia, si credeam ca nu se mai face ca cica ar fi periculoasa, zicea sora mea.
Hai, succes mult luni si mai vorbim.
Eu urmez miercuri, ca acuma asa mi s-a mutat sedinta miercurea.
Am uitat sa zic ca mi-a venit sistemul Arata f bine. Am mai mult par decat aveam natural, si doar daca te uiti f atent se vede putin banda de lipit dar de altfel e durere de fain. da si scump frate
Numai bine tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Daiopride
la noi toti.Te-am vazut in poze, ti-am vazut baietii, esti idolul meu in optimism si mai mult decat sa ma rog sa-ti fie BINE , da bine cu adevarat si pt totdeauna nu pot din pacate sa fac.Dar trebuie, pt ca ai de ce, doar uita-te in jurul tau.Vreau numai vesti bune de la tine si poate la anu sa vii la romanica sa ne si cunoastem.Doamne ajuta
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Lemoni spune:
Am ajuns la chimo si doctorul mi-a spus sa nu imi fac probleme despre menstruatie, asa ca m-am bucurat imi fac si eu probleme degeaba.
Mi-a spus ca e normal la unele femei sa mai vina si dupa inceperea tratamentului.Asa ca ascult la el, sunt normala .......nu anormala cum credeam.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iulix/iulix.jpg)
iulix spune:
Daiopri si Lemoni va urez insanatosire cat mai grabdnica!!!! Sa auzim vesti cat mai bune de la voi si nu va pierdeti speranta si credinta! Aveti incredere ca veti invinge si asa va fi. Va , va tin pumnii stransi stransi si astept vesti pozitive!
vali02 spune:
Cobaltoterapia este o forma de radioterapie (cu radiatii gamma de inalta energie provenite de la o surssa de cobalt). Se utilizeaza la noi mai frecvent decat radioterapia cu raze X pentru cancerul de san.
Eu ma simt bine, asa de bine ca mi-e si jena sa mai scriu pe la subiectele voastre. Am fost la mare, apoi m-am plimbat pana in celalalt capat al tarii si nici macar sacaitorul meu rau de masina nu m-a deranjat (si asta e puternic influentat de starea generala de sanatate).
Pentru voi am pus 2 poze noi in albumul Dc :
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=1036&cid=1023
dar inca nu-s aprobate de admin, poate mai tarziu le veti vedea.
Sanatate si liniste sufleteasca va doresc
Lemoni spune:
Vali , eu te rog sa ne mai scri ca asa ne da-i speranta ca totul este bine si poate la anul ce vine vom mergem si noi la mare. Ai niste fete frumusele foc sa-ti traiasca iar de tine ce sa zic tinerica si frumoasa .
Sanatate maxima va doresc.
vali02 spune:
Mersi Lemoni pentru complimente, cu alea pt. fete sunt de acord .
Uite un articol interesant, cred ca se potriveste si pt . tine si sora sa, ca sa vedeti de "raritati" sunteti voi:
Gemenele Nicola si Leigh Baker, īn vārsta de 27 de ani, au fost diagnosticate cu cancer la sānul stāng, īn acelasi timp.
Doctorii spun ca acest lucru este de-a dreptul uimitor, mai ales ca sansele ca doua surori sa aiba o astfel de afectiune simultan se īntāmpla o data la 196 de trilioane de cazuri (1 trilion = 1000 de miliarde).
Tinerele sunt acum tratate īntr-o clinica din Minehead, Anglia si asteapta cu optimism viitoarele verdicte ale medicilor.
Sursa: http://www.libertatea.ro/stire/soc-in-lumea-medicala-doua-gemene-au-tumori-identice-247774.html
Lemoni spune:
AMR 17 zile........yupiiiiii. Saptamina asta a fost mai naspa putin parca mai obosita ,fara pofta de mancare si multa greata.
Am asteptat sa-mi cada parul dupa picioare si de la subrat dar pauza asa ca m-a dus si mi-am cumparat lama sa ma rad si de ieri pana azi am descoperit ca defapt a cazut ....... mai am inca sprancene si gene si sper sa nu imi cada desi le vad putin mai rare parca . Am inceput sa am fatza aia de chimo care ma enerveaza la culmea , evit oglinda ca ma depreseaza .
Va pup ca imi astep sora sa ma viziteze si cica trebuie sa stau cu capul sus a fost greu, putin insa a mai ramas .........trebuie sa ma incurajez singura!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Hai ca apuc si eu sa scriu:)
Vali si eu zic tot asa, sa nu cumva sa nu mai scrii ca uite si noi suntem bine
Vazut si eu poze cu fetite frumoase (si aici includ si mamica)
Sa va fie de bine vacanta.
Eu sunt bine, tura asta nu mi-a fost rau deloc, deloc. Nici nu imi vine sa cred.
Lemoni, am intrebat si dr mea si a zis ca si al tau cu CM. Drept urmare acusi nu a venit la mine , cat sa stau cu stres ca de ce nu
Ce fata de chimo?
Eu zic sa nu iti faci probleme cu sprancenele si genele ca nu cred ca te paresesc de tot. Si ale mele s-au rarit, noroc ca aveam un pogon de sprancene. Mi-am luat eyebrow powder de la London drugs si cu stencilul cela de la machiaj care mi l-au dat le-am facut si nu se vede asa rau, zic eu
Ca si eu tot credeam ca nu s-au rarit si abia cand le-am aranjat nitel am vazut ca facusera pasi
deci toate bune si la noi, am trecut de jumate si pe 5 aug incep celalalt stil Sa vaz ala cum ma aranjeaza:))
Mi-e parul de pe maini to tnu a picat, nici mustata
Hai, fara depresii pe aici
Lina tu cum mai esti?
Frate la noi e asa de cald de m-a zapacit.Tocma acum cand nu poci si eu sa stau cu burta la soare.
O sa fac si eu o poza cu noul sistem sa va arat,da sa imi vina aparatul acasa
:))
Numai bine tuturor.