Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Of Daiopri- ai mare grija, mai ales cu mincatul
Lemoni si Daiopri- va tin pumnii si va-ma rog pt voi sa terminati cu bine sedintele.
Tuturor fetelor putere si sa fie bine, sa invingeti in lupta asta dura cat mai repede
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Denisam
Pai nu zic ca am grija la mancare?
Mai in gluma mai in serios, acum imi dau seama de ce la unele persoane le e asa de rau. Daca nu poti manca esti terminat.
Merg ca rama prin casa:))) De bine de rau nu am efecte din alea ca nu imi intra mancarea, si asta cred ca ma tine pe linia de plutire. In mod clar nu e momentul de diete, dar slava lui DD pana acum is ok.
Acuma eu is cam rea de foame oricum, si ma mai intreb cu cine seamana pisoiul
Numai bine tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simi/simi.jpg)
simi spune:
Fetelor dragi, va urez putere multa, aveti grija de voi! Cu gindul si inima sint alaturi de voi toate!
O vara frumoasa sa aveti!
Smile,tomorrow could be worse!
![](images/user_woman.png)
Lemoni spune:
Simi , Ioana multumim de urare.
Eu ma simt in continuare foarte bine ceea ce va doresc si voua, singurul lucru care imi da boala de gol este cheliuta pe care o am , dar pe care incerc sa o acoper cand cu un batic dragut sau o peruca sexoasa.Numar zilele mereu si abia astept sa treaca si luna iulie mai am exact 30 de zile . Desi voi avea un tratament bilologic apoi pt inca un an sper ca acela sa fie floare la ureche cum a fost si asta doamne ajuta!
sofronica spune:
Lemoni, Daiopri
Acum v-am gasit, am citit tot subiectul pe nerasuflate. Sa ramaneti la fel de optimiste si pline de umor.
Cami
ioana_77 spune:
Ma gandeam astazi ca am scris prea putin, prea sec, dar efectiv nu am putut gasi cuvinte potrivite.
Subiectul ar trebui sa stea printre primele, sa atraga privirea, sa puna lumea pe ganduri.
Un buchet imens de flori pentru fiecare luptatoare si ganduri bune zilnice
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Fetelor va multumim pt gandurile bune.
Lina cum mai esti?
Lemoni, hai ca mai ai un pic si gata. Ce bine de voi.
Eu raman pe baricade
Urmeaza a 4 sapt viitoare dupa care schimbam bautura
Eu sunt bine, mi-am revenit din nou dupa tratament, si mi-am rupt picioarele zilele astea ca a fost o zi libera si si-a mai luat sotul alte 2 si am tot fost in plimbari.
Am vorbit si cu cei cu "sistemul" si ar tb sa il am sapt asta. Nu de alta da cu stilul de pleata actual trebuie sa am o palarie sau sapca pe cap ca se vede din cazua ca freza mea e fara breton.
Si eu prefer varianta fara nimic, de fapt asa merg si la gimnastica, dar cum ziceam din cauza baiatului al mare stau cu pleata
Aveti grija de voi si mai asteptam vesti
Lemoni spune:
Yupii luni am al treila cocktail si mai am numai 23 de zile pana ce termina prima faza din tratament Yupiiii.
Daiopri succes saptamina viitoare poate ne auzim sa schimbam parerile.
Lemoni spune:
Hai ca azi sunt speriata putin , uite ca e 2 dimineata la mine si nu am somn caut pe internet info si nu gasesc nimic.Mi-a venit ciclul pt a doua oara de cand am intrat in chimo , iar doctorul ginecolog mi-a spus ca daca imi vine inseamna ca , chimo nu isi face efectul asa ca m-a pus pe ganduri nu gasesc nicaieri info despre asta si as vrea sa imi spuneti voi ce parere aveti, daca stiti ceva sau cum a fost la voi.
Luni oricum o sa vad oncologista dar pana atunci imi frec capul pt ca mi-au ramas intiparite cuvintele ginecologului si normal imi e teama !
Defapt am si citit in cartea pe care mi-o dau ei ca genul de cancer pe care il am Her2-neu este posibil sa nu raspunda la chimoterapie asa ca daca asta ar fi cazul a pus-o! Poate de aia ma simt eu ca si noua ca nu isi face asta efectul sunt prea a naibi
va tin la curent sanatate maxima