Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 9
pishko spune:
Laura nu te ingrijora ca nu avea ce sa se vada mai mult de atat. Si eu am patit ca si tine. Am facut eco tot la 5 saptamani si ceva si nu s-a vazut decat sacul gestational si sacul yolk. Abia peste 10 zile, adica la 6 saptamani si cateva zile am refacut eco si intradevar s-a vazut si embrionul si activitate cardiaca.
Stai linistita ca BB e bine acolo si isi face treaba bine.
Evy Felicitari si sarcina usoara si la termen si BB sanatos! 

6+ 
bombonique spune:
Felicitari Evy!
Sarcina usoara si la termen si bb sanatos!

Noi suntem bine, activi!![]()
Imi pare rau ca se termina!
Eu iar am o pb: de aproape 2 luni nu m-am ingrasat de loc, dar bb zice dr, e mai mare cu 2 saptamani! Macar acum ar trebui sa pun ceva. Sau nu? De unde se hraneste saracu?
Bq
34+
elenada spune:
Felicitari proaspetelor gravidute. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc.
Kineta ma bucur ca bebeii sunt bine. Sarcina usoara incontinuare si bebei sanatosi.
BQ mai ai asa putin si o sa iti tii cavalerul in brate. Si eu ma intreb de unde se hranesc bebeii. Si bebeii mei sunt chiar grasunei si ma intreb de unde. Aveam 64 de kg cand am ramas si acum am tot 64 ceea ce e bine ca macar am recuperat cele 5 kg. De mancat mananc putin ca nu pot mai mult. Dar cel mai important e ca bebeii sunt bine sanatosi.
Pupici la burtici
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
A mai trecut si la noi o saptamana. ![]()
Laura, cu senzatie de vezica plina asa e la inceput pana se ridica un pic uterul. Pe mine si chilotii ma strangeau.
Evy, Felicitari pentru reusita! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! La mine in ziua 10 de la ET am avut 444 ca sunt doua fetite. Poate ai si tu surpriza cu gemenuti. Nici eu nu m-am dus mai repede la eco decat dupa 6 sapt si s-au vazut doua inimioare.
Betty, Bravo!! Bine ca se vede inimioara. Sa fie sanatos si sa stea in burtica pana la termen.
Kineta, cu bune vesti ai venit!!! Vezi ce mult conteaza sa verifice doi dr.
Bq, eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu te mai ingrasi ca bb e bine mersi si kg care le pui acum mai mult pe tine se depun.
Si eu zic ca stau bine pana acum la kg pentru ca azi cand am implinit 21 sapt am in plus 4,5 kg.
21

Ioanatugs spune:
Evy28 felicitari iubita, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen i-ti doresc!

Kineta ma bucur ca ti-am vazut burtica, e frumoasa foc!
Felicitari pentru vestile bune de la eco!
Rami73 si mie mi-e dor de tine!
Nusy, Dariaioanaxx, Moniland va pupic pe toate!
BiancaB cu mare placere iubita!
Many_bani, Bety78 felicitari pentru inimioarele voastre!

"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
kineta spune:
EVIbine ai venit,felicitari si sarcina usoara!!
ELENADA,
merci la fel
. MONILANDda,asa este,m-am linistit(pt moment
)
. IOANAte pup,si abea astept sa ne intalnim si sa te vad si pe tine la fel 
.
25+

li_am spune:
![]()
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!
li_am spune:
Adica bagam si noi capul timid. Test de sarcina pozitiv azi, la 9 zile de la ET! Sper sa revin cu vesti bune dupa beta!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!
dariaioanaxx spune:
Li am - felicitari si sa fie cu noroc !
Ioanatugs- te pup si eu, si abia astept sa incepi si sa mi dai vesti bune!
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.18 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
Moniland spune:
li am, Super!!!
Te asteptam cu totul, copil, bebelus, pisica, tot ce ai.
In ziua 9 de la ET test pozitiv e clara situatia 
21