Gravidute prin FIV (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

pishko nu ma lasa modelatorii sa modific nu stiu de ce, o noua regula a modelatorilor. Asa ca te voi trece in subiectul urmator. Ciudat dar asta este.
elena nici mie nu imi vine sa cred ca am ajuns aici. Lasa ca nici tu nu mai ai mult, sa vezi ce repede trece timpul. Mai ales daca mergi la munca zilnic ca mine. Greul de acum incepe.
kineta asa zic si eu ca este super buna greutatea, macar sa fie calculata bine, dar vad eu la morfo de 32 saptamani.

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, pai bebelusii tai au un avans de 1, respectiv 2 saptamani raportat la greutatea lor. Chiar daca acum ai dubii, la morfo iti va zice exact cum stai. Ideea e sa aiba loc in burtica si sa stea pana la termen.
Ce-ai mai facut cu caruciorul, ca eu iar sunt blocata? Zicea o mamica de gemenuti ca Hauk e f. greu si ca husa se desprinde greu de pe el atunci cand vrei sa o speli. La sub. mamici de gemeni mi s-a raspuns.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Dupa un nou capitol de sangerare, la 5 sapt si 5 zile am ajuns iar la clinica si avem o noua poza. De data aceasta in sac s-a vazut si un embrion are pulsa, nu s-a putut capta prin sonor, insa vizual era clar.Sunt fericita ca bebe este bine, eu insa nu sunt. Din cauza greturilor nu am putut manca nimic, am salbit si dr. a decis sa ma perfuzeze, asa ca merg zilnic 4 ore/zi la perfuzii, nu ma plang, numai finalul sa fie fericit.
Moni, Elena si celelalte fete, ce departe sunteti de noi (ca sapt.)
Betty, tu cum mai esti?
Fetelor la noi in tara se gaseste inlocuitor ptr. gravibinon?
Va pup si tin pumnii fetelor care se apropie de final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Micky Nu e nici o suparare fetita. Ma treci cand se poate, ca doar n-avem nici o graba. Multumesc mult ca ai incercat totusi.

Many_bani felicitari pentru inimioara

pe mamicute si pe burticute si mai mititele si mai maricele

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Micky trece repede cand mergi la servici dar eu nu merg. de la 7 saptamani stau numai in pat. Abia acum mi-a dat voie doctorul sa mai ies putin. sa fac plimbari usoare. dupa atata stat in pat ma misc foarte greu. obosesc in secunda doi.
Asa ca stau cuminte si astept sa treaca timpul ca abia astept sa imi tin puiutii in brate sa ii dragalesc.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Felicitari noilor gravidutze, sa aveti sarcina si nastere usoara, bebici sanatosi si mancaciosi!

Eu azi am fost la control: ce a fost bine am aflat ca am colul lung si inchis, si mi-a facut si o eco la un aparat nu f bun si s-a vazut un singur embrion, caruia ii batea inimioara...asa ca m-am mai linistit. In plus continui cu utrogestanul cate 6 bucati pe zi si acidul folic. De data asta am un feeling si cred ca este baietel iar data trecuta eram sigura ca este fetitza, dar m-am inselat; dar nu am gresit intr-o singura privinta: cu 2 zile inainte sa se nasca Mario i-am spus sotului ca o sa fie roscatel si nu m-am inselat

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AM fost si eu azi la eco,la unul din medicii care imi urmaresc sarcina,totul este bine bebelusii au 820 gr si 810gr,si Vineri fac 26 de sapt.,ecograful arata de acum 26 de sapt. I-am aratat morfologia fetala facuta acum 2 sapt.,unde aveam gr. de maturitate al placentelor 2-3,si placenta baiatului cu 2 zone mici de necroza. Medicul meu a spus ca totul este ok,ca nu am de ce sa ma ingrijorez,si ca oricum odata ce sarcina avanseaza gradul de maturitate creste,dar ca dupa parerea lui nu arata placentele chiar de 2-3,nu au nici o calcifiere nk. Colul era de 3,9cm,orificiu inchis. DECI pt moment se pare ca nu am motive de ingrijorare,sper sa fie bine si de acum inainte,va pup pe toate.BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTE SI SARCINI LA TERMEN

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am vrut sa va mai spun ca nu am avut greturi pana acum, dar nici macar pofta de mancare nu am.

Mickey eu tin minte ca Mario la toate ecografiile aparea cu DPN in jur de 20-26 august, iar el ar fi avut in mod normal in 04 septembrie... oricum cand l-am nascut avea 53 de cm si 3450 in 16 august

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Eu azi am tras o sperietura mare, dar se pare ca totul e bine. Dimineata am avut f putina sangerare - de fapt ceva rozaliu si m-am speriat rau. Am fost la dr, am facut Beta care a iesit 12725 si am fost si la ginecolog. Colul e inchis, la eco s-a vazut sacul gestational si sacul yolk (tehnoloaga a zis ca e foarte bine asa ca e inca devreme sa se vada sau sa se auda mai mult). In schimb am o infectie urinara pt care mi-au dat un antibiotic. Am banuit ca asta e (pana la urma, dupa ce mi-a mai trecut sperietura, adica dupa ce mi-au dat rezultatul de la beta) pentru ca urinez f des si am senzatie de urinare chiar cand nu fac si ma doare pelvisul (nu puternic si nu constant). Vineri merg iar la dr meu (azi m-a vazut altcineva) iar eco probabil mai fac saptamana viitoare.

Vad ca mai multe dintre voi au vazut bebelul si au si auzit inimioara la 5 saptamani si ceva. Ma cam ingrijorez acum ca noi am vazut doar sacul gestational si sacul yolk.

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna
si eu sunt o proaspata graviduta prin fiv .
Maine facem 3 saptamani de la punctie .
Am facut ET cu blastocisti , si in ziua 9 de la ET (14 zile la puisori) am avut rezultat de 216.
Inca nu stim ce si cum , nu am efectuat nici un control , deoarece ne-a programat la prima eco peste o saptamana .Avem avem mari emotii sa fie bine .

Suntem foarte fericiti .

Sarcina mea e cam asa : in fiecare zi avem intepaturi in burtica , mai precis la mijlocul burticii intre buric si pubis . Am intepaturi si cand ma misc brusc. Nu mi-e rau , dar nici pofta de mancare nu am .balonari groaznice desi nu stiu de la ce ca nu prea mananc

Ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ducem cu bine la bun sfarsit. aceasta sarcina , ceea ce va doresc si voua.
Numai bine

Mergi la inceput