Gravidute prin FIV (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LORELEI,MANY_BANI,LAURA GARNERfelicitari dragele mele,sarcini usoare si la termen va doresc.
Pup toate burticile,sarcini cat mai usoare si va asteptam la mamici prin fiv

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari Many! sa dea DD sa ramai pana la capat!
Moni, si noi avem emotii, dar ne "tratam".
Mai avem un pic, dar parca nu vreau sa se mai termine. E ciudat, dar asta e!
Bine ai venit Matei! sa cresti mare si fericit alaturi de parintii tai!
Pupici tuturor!

Bq 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Aurel, multam mult!Te pupic si ma bucur pentru reusita ta!Eu am sunat azi la Giulesti si m+am programat pentru 24 la eco.Intre timp am ceva activitate prin burta, ma mai inteapa cate ceva, ba imi simt ovarele...si sunt tare speriata pentru ca am antecedente negative legate de dureri si toate cele...De data asta, nu cred ca v+am spus, nu am repetat faza cu statul in pat.M+am comportat ca si cand nu s+a intamplat nimic si...se pare ca nu faza cu statul in pat functioneaza.Va sarut pe toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele azi am fost la eco, nu am mai rezistat, dupa 2 luni de cand nu am mai facut eco. Fetita are 1.500 kg si baiatul cam 1.700 kg. Mi se pare cam mult pentru varsta asta, dar ma bucur. Sper sa fi masurat bine. In rest ei sunt bine, cam inghesuiti saracutii de ei.
In 2 saptamani la 32 saptamani avem eco morfofetala la Herghelegiu.
Va pup pe toate.

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bun venit fetelor noi. Sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi.

ne-am intors si noi de la eco morfofetala de trim II
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat copii sanatosi si tare dragalasi
Sunt ca argintul viu. Baiatul face tumbe nu sta o clipa.
Fetita ne-a zambit si ne aratat cu degetul. Si ea e la fel de activa ca fratiorul.
Baiatul are 17,38 cm inaltime are 20 de sapt si 3 zile si 363 grame are toate organele e perfect
Fetita are 17,50 cm inaltime are 20 sapt si 2 zile si 354 grame are toate organele e perfecta.
sunt indragostita de ei. Fetita are nasul mai mare decat baiatul. seamana cu taicasu iar baietelul cu mine

Pupici la burtici si bebici

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

elena felicitari pentru copii tai frumosi si sanatosi. Te cred ca esti indragostita de ei.
Chiar am vrut sa iti spun sa pui mana sa scrii si aici nu numai la gemeni. Eu te urmaresc si acolo si pe moni la fel.

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Micky felicitari pentru bebei mari si sanatosi!

Elena felicitari pentru gemenasi sanatosi si zglobii!

Pentru toate fetele multa sanatate si bebelusi frumosi si sanatosi si la termen.

Am fost si noi ieri la eco si am vazut inimioara si am si ascultat-o cum bate! Doamne ce sentiment am avut! M-am indragostit pe loc de ea!
Am indraznit in sfarsit sa-mi fac si eu semnatura, ca deh am si eu cu ce sa ma mandresc acum! Micky, daca vrei poti sa ma treci si pe mine pe listuta cu data ET pe 14 februarie cu blasto DPN 05.11.2009 Viena Goldenes Kreuz Dr. Obruca

6+

Mergi la inceput

Miki ai schimbat prefixul. Super mai ai putin.
Eu abia astept sa imi tin in brate bebelusii. Sper sa nu ii sufoc.
Si eu l-am schimbat dar mai am pana nasc.

Pishko felicitari pt inimioara. Sarcina usoara bebe sanatos si la termen
Va citesc tot timpul chiar daca nu scriu. Uneori sunt lenesa la scris.

Pupici la burtici, bebici si mamici.

elena +20
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKIsuper greutate la bebelusi la 30 de sapt.,felicitari si sa creasca mari in continuare pana la termen. Elenada si ai tai sa fie sanatosi si voinici ,unde ai facut morfologia?

25+

Mergi la inceput

Kineta morfologia am facut-o la Medical City cu dr Rotaru. El e doctorul meu. Pe 13 aprilie voi repeta morfologia la Herghelegiu

elena +20
Cosulete bebelusi

Mergi la inceput