Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 6

rami 73 spune:
rami 73 spune:
 Lorelai, ce ma bucur pentru reusita ta, Doamne ajuta pana la capat !
Laura, feliciari si tie, sarcina usoara !
Moniland, in caz de febra peste 38, poti pune si supozitor cu algocalmin, o scade mai repede, asa m-a sfatuit pe mine dr. 
Ioana, te  , mi-e dor de tine !
, mi-e dor de tine !
Fetelor, odihniti-va cat puteti inainte de nastere, ca dupa aceea nu mai pupati !
pozici 
rami &  Ilinca Maria - 12.02.09
 Ilinca Maria - 12.02.09
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Bianca B spune:
Bianca B spune:
 Moniland  la fetitele jucause
 la fetitele jucause
Sarcini usoare tuturor si multi  pe burtici
 pe burtici
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

pishko spune:
pishko spune:
 Laura Felicitari!!!! 

sarcina usoara si la termen!!!
 sarcina usoara si la termen!!!
Moni ce sentiment minunat trebuie sa fie sa-ti simti fetitele! Bravo!!! Sa fiti sanatoase si sa va mearga bine in continuare! 

toate fetele si burticile
 toate fetele si burticile

stuart spune:
stuart spune:
 Buna,
Am venit sa va anunt ca ieri, 12 Martie, 17.20 s-a nascut Matei (de Dream), sanatos, 3.900Kg, 55cm, cezariana.
BINE AI VENIT PE LUME MATEI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI PAPACIOS!
Dream, recuperare rapida si sa aveti numai bucurii de la Matei! 
 pt. toate
 pt. toate  , mamici si puiutii lor!
, mamici si puiutii lor!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Moniland spune:
Moniland spune:
 Doamne ce ma bucur!!!. Bravo Dream, mamicuto cu vise implinite.  Matei, bine ai venit pe lume!!!. Sa fii cuminte, mancacios, sanatos si destept.
 Matei, bine ai venit pe lume!!!. Sa fii cuminte, mancacios, sanatos si destept. 
rami  , dar cel putin ne tine copilasii in brate.
, dar cel putin ne tine copilasii in brate. 
pishco, da, e minunat. Dar astept vara sa ne jucam toate trei, si daca tati e cuminte il bagam in gasca de fete. 
 20+
20+

many_bani spune:
many_bani spune:
 Buna,
Ma primiti si pe mine?
Ma reintorc la odisee foarte hotarata sa nu o mai parasesc prematur, ca anul trecut.
Sa va spun pe scurt povestea mea: anul trecut aprilie FIV 1 MNL, cu reusita, sarcina oprita din evolutie la 12 sapt., oct. FIV 2 rezultat negativ, 18 feb. 2009 ET cu embrioni congelati, beta HCG in z13 335,4, asa ca acum asteptam echo. sa vedem mugurasul. Spun unul ptr. ca avem deja o poza la 4 sapt. si 6 zile unde s-a vazut un sigur sac gestational.
De cand am parasit odiseea am citit zilnic aici si va cunosc aproapeein totalitate povestile.
Va pup si doresc la toata lumea sarcini la termen si bebici sanatosi.

pishko spune:
pishko spune:
 many_bani Felicitari!!! Ce ma bucur pentru tine!

Sarcina usoara si la termen! Si bebe sanatos!
 Sarcina usoara si la termen! Si bebe sanatos!
Iti stiu povestea ca am tot citit din urma si aproape am plans de oftica la fiecare esec pe care-l incerca cate vreo fata! Ai reusit si tu si lorelai! SA fiti sanatoase si sa va mearga bine de data asta!!!

Multa bafta!!!
 Multa bafta!!!

betty78 spune:
betty78 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Laura Garner Buna fetelor! Ma primiti si pe mine?  Am facut al doilea FIV cu dr. Peter Kovacs (Kaali Budapesta) in februarie. Am avut punctia pe 19 februarie si ET pe 24 feb. Beta HCG pe 7 martie 277 si pe 11 martie 1733. :) Vinerea viitoare am programarea la ecografie si la doctor. Laura  5 | 
sarcina usoara si bebic sanatos
Betty78
 5+ si
 5+ si  Mario-Alexandru 16 aug 2007
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

adaca spune:
adaca spune:

am intrat aici la voi am zis ca poate aflu ceva de Sima, Liana, dar nimic.
 am intrat aici la voi am zis ca poate aflu ceva de Sima, Liana, dar nimic.
Micky

Va doresc la toate o sarcina usoara.

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Micky2007 spune:
Micky2007 spune:
 adaca am votat. 
many-bany bine ai venit la gravidute si sarcina usoara iti doresc.
Micky  29+
 29+   +
 + 

AMR 9 saptamani