Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Evy28 spune:
Fetelor
multumesc din suflet pt primire .

sa ne ajute Dumnezeu la toate , sa fie totul bine .
voi cum va simtiti ?
pe mine ma enerveaza ca sunt asa cam moale , merg incet , cu grija , ma simt cam grea ...asa .ma sperii de fiecare data cand am intepaturi .acum m-au mai lasat un pic , mai ma inteapa un pic ovarul drept .doctora cu care am facut fiv-ul mi-a transmis ca pot aparea intepaturi si sa iau no spa .
sper ca dupa ce intru in patru saptamani sa imi mai revin . maine facem abia 3 ,suntem micuti ..
eu vorbesc de doi deoarece am facut Et cu 2 blastocisti , si pana joia viitoare -cand facem 4 saptamani si o sa facem eco , eu ma gandesc la doi . si parca asa as vrea sa si fie (bine zici Moniland ).
si mai avem o grija : la ce medic sa mergem sa ne ia in evidenta si cu care sa nasc bineinteles?
imi recomandati si mie un medic bun si sufletist care sa se ocupe de mamici care au obtinut sarcina prin fiv ?
betty78 spune:
Evy28 eu nasc cu doctoritza Emel Nuraltay de la Euroclinis...si prima oara a fost super si nu am avut nici o problema.
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
elenada spune:
Evy eu sunt la dr Rotaru Octavian de la Elias. Eun super doctor si om. Asta e parerea mea. Are si el gemeni obtinuti prin FIV.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
moni nu am mai facut nimic cu caruciorul, mai caut, maine merg la kidex sa vad ce gasesc acolo. Te citesc la mamici si gravidute de gemeni. Vreau si eu sa fie unul usor. 
Pe 3 Aprilie am morfofetala de 32 saptamani si astept sa vad ce greutate imi da dr.
elena cred ca este tare nasol sa stai numai la pat. Of dar ce nu facem noi pentru bebeii nostrii. 
betty ma bucur ca totul este in regula si ai auzit chiar si inimioara.
kineta ai vazut ca totul este super, nu ai motive de ingrijorare. Si bebeii sunt chiar grasuni. 
Laura ai putina rabdare, nici eu nu am vazut mare lucru la 5 saptamani, eu am auzit inimioara abia la 7 saptamani, sa nu fi dezamagita. 
evy bine ai venit printre noi si iti doresc sarcina usoara. Balonarea este de la tratament. Eu merg la dr. Herghelegiu, un f bun dr si ecografist si nasc la Euroclinic.
Bq si eu aceeasi problema, de ceva timp nu m-am mai ingrasat decat foarte putin, bine ca nu mai mananc dupa ora 6 decat fructe si salata. Mai ai putin, abia astept sa nasti (ca urmez eu
)
li am felicitari.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani
lorelai_lorelai spune:
Evy28, felicitari.Sarcina usoara si la termen.
li am, la fel si tie.Daca ai testul pozitiv, e clar.O sa ai si o valoare mare a bhcg+ului ceea ce e bine.
Laura Garner, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Daca valoare nu e in scadere, e ok.Cat despre mine, am acele crampe localizate undeva in zona pelvisului, nu foarte accentuate si am senzatia de balonare si de pipi frecvent.Am observat , cam de o saptamana, atunci cand imi introduc capsulerle in vagin, ca e o schimbare.Adica e totul foarte moale si mai mic spatiul. Prima data m-am speriat, apoi m-am obisnuit cu dimensiunile...
Tuturor fetelor gravidoase...va pupic si aveti grija.Eu nu imi pun inca semnatura pana nu vad ce se intampla la eco...O superstitie motivata.
pupic!
Moniland spune:
Micky, daca tot te duci la Kidex, te uiti si la caruciorul www.puimic.ro/produse/carucioare/tfk-twinner-twist.htm" target="_blank">acesta ca mi-a fost recomandat de vanzator.
Parca vad ca pana la urma raman pe Graco.
De abia astept impresiile si de la tine si de la Elena despre Carucioarele duble pe care o sa le vedeti la Kidex.
Poate ar putea fi ok si www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010056&brid=11" target="_blank">acestaca se lasa complet pe spate.
21

Evy28 spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi .
Astazi pe dupa amiaza m-am simtit mai bine .M-au mai lasat intepaturile . Cred ca din cauza ca am reusit sa am scaun .Ma scuzati dar pt mine e o incercare acest lucru .
Mai am mici intepaturi prin ovare .
Am aflat de trei medici de la voi, dragele mele .O sa vad si eu catre cine ma indrept .
Va pup dulce .
Micky2007 spune:
Moni maine printez paginile si ma uit de aceste carucioare la kidex. Dar ai vazut cate kg au? 17? Cam mult. Nu vrei sa mai astepti? Pagina de la puimic nu o deschide nu stiu de ce.
In ungaria am vazut carucioare frumoase. 
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani