Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Micky, eu astept pana in iulie, ca la mine nu e graba.
Dar vreau sa ma hotarasc asupra unui model ca apoi doar il comand. ![]()
21

Micky2007 spune:
Am inteles. Eu cred ca te vei mai razgandi pana nasti. Poate mai apar modele noi. Moni eu nu inteleg ce firme sunt, dupa ce marci sa ma uit?
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani
Moniland spune:
Dupa Peg Perego, acesta ma intereseaza AriaTwins cat e de mare caruciorul, ca vanzatorul mi-a zis ca scaunelele sunt tare mici si pare un carucior de jucarie. Apoi e Firma Graco cu modelul Duo Rider. Firma ClipTrade are caruciorul Marco Duplo, apoi firma Obi este importatorul pentru carucioarele TFK si aici caruciorul Twinner Twist. In mare cam astea sunt care ma intereseaza. Le-am scris celor de la Chicco ce carucior au pentru gemenutele mele. Poate binevoiesc si sa-mi raspunda.
Dar stii si tu orice carucior de gemeni bun ma intereseaza, ca si pe tine de altfel ![]()
21

Micky2007 spune:
Moni am inteles. In special ma uit daca ele se lasa de tot pe spate pentru bebelusi, daca au aparatoare in parti, daca sunt cat de cat usoare. Lasa ca vad eu.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani
Moniland spune:
Da, asta conteaza. Si eu nu vreau tandem adica unul in spatele celuilalt ca atunci cand cresc mari vor amandoua sa vada in fata si nu vreau certuri.
De abia astept sa-mi zici tot, tot. Dar cand mergi? ![]()
Sima ce mai face?
21

elenada spune:
Miky maine ma duc si eu la Kids expo. Daca vad o mamica la Peg Perego intreband de aria twins inseamna ca tu esti.
Moniland maine merg insotita si de doua bebeluse una de 11 luni si una de 7 luni. Daca vad caruciorul aria twins s vezi ce proba o sa ii faca bebelusele. Daca au loc si mai si ramane atunci e bine.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Li am bine ai venit!
Asteptam si un beta "imens"!

Multumesc fetelor pt consolare.
Eu ma chiar bucur ca nu m-am ingrasat, dar ma gandesc la bb! Sper sa creasca suficient!
Imi plac pove ale voastre despre carucioare. Si noi am tot cautat diverse firme, iar cand am ajuns in Ungaria am ales cu totul altceva. Ne-a placut mai mult si din pct de vedere al "condusului" si al formei, materialului folosit, utilitatii.
Si eu as fi vrut sa vizitez Kidex-ul, dar chiar mi-e imposibil.
Poate fetele din Bucuresti ne vor impartasi si noua impresii!![]()
Eu am trecut la pregatirea sanilor, conform dr de familie. Mi-a zis sa ma masez zilnic, dupa dus, cu un prosop aspru, inclusiv pe mamelon, pana ia foc!
Eu sper sa fie de folos, pt ca nu e prea placut!
Bq
34+
kittyke spune:
Micky, Moniland si viitoare mamici de gemeni!!!
Am vazut ca cautati carucioare pentru gemeni ...e foarte IMPORTANT ca caruciorul sa aiba cat mai putine kilograme si sa fie usor pliabil!!
Eu sunt o mamica care se duce in parc in fiecare zi cu gemeni si sunt rupta in doua ca am un carucior de aproape 20 de kg si pana scot si pun inapoi curge apa de pe mine :-)) asta http://www.youtube.com/watch?v=fV0lL3JE4SI
...dar am luat un Chicco de la Kika cu 600 ron si e super bun
http://www.ladotex.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=115_120&products_id=3790&zenid=39bb2fdaa762f204ba507a50a435faaa
va recomand... se pliaza usor e mic ca o umbrela si nu e greu iar sambata asta au si reducere de 12% pentru articolele de bebe
In rest va doresc sarcina usoara si bebe sanatosi si sa va inarmati cu ajutoare mai ales in primele trei luni ca e ffff. greu
Va pup
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
Micky2007 spune:
kittyke multumim mult pentru sfaturi, nici eu nu vreau un carucior greu. Mai studiem.
Moni m-am intors de la kidex unde m-am intalnit si cu elena.
Acum sa iti povestesc, singurul carucior dublu expus era cel de la Obi - TFK Twinner Twist are 15.5 kg, nu se rabateaza de tot, pentru bebelusi il poti folosi numai cu landou, are 70 cm latime (asta sa vezi daca intra in lift sau pe usa, manerul cu care conduci nu este rabatabil (si in fata si spate), partile nu sunt inalte si pretul este de 2.450 lei promotie cu landouri cu tot. El simplu fara landouri este 1.900 lei.
Peg Perego - Aria Twins nu era expus dar am intrebat cateva date despre el si mi-a spus ca nu este pentru bebelusi.
Marco Duplo - nici el nu era expus, costa 1.100 lei nu se rabateaza pana jos special pentru bebelusi, are 17 kg si avea partile inalte (mi-a aratat partile de la unul simplu expus).
Graco Duo Rider - nu era expus si nici nu mi-a zis nimic despre el. Si nici carticica nu aveau.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani