Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Micky, ce misto ca v-ati intalnit
.
Si concluzia ta despre ce carucioare duble ai vazut???? Am inteles ca niciunul nu e exact ce ne trebuie. Tu la care ramai?
Elena, te astept si pe tine cu concluzii. In care carucior au stat mai bine bebelusele cu care te-ai dus?
Kittyke, e OK Chicco dar nu se lasa complet pe spate. Ce solutie gasesti pentru noi? Fetitele mele se vor naste vara si normal ca le scot la plimbare cu caruciorul inainte de a putea sta in fundic. Asa ca....
Bq, la cat de mare e baietelul tau, eu zic sa nu-ti faci grija pt kg. Si nu stiu cat ai pus exact, dar oricum ai pus mai mult decat Monica Columbeanu care nu avea decat un + de 6 kg
.
21

kittyke spune:
Moni se lasa aproape de tot in spate si in carticica scrie ca de la 0-36 luni oricum in prima luna nu o sa scoti iar iarna pui in sac de iarna :-))
Ma rog eu am scris experienta mea bafta la cumparaturi!!!
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
Micky2007 spune:
Moni ce concluzie sa trag daca nu am vazut decat unul? Este greu sa te decizi la unul. Eu mai astept. Vreau sa ma uit si pe sit-uri in Ungaria si poate dau comanda.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani
Moniland spune:
Micky, eu am cautat pe site-urile unguresti si nu am gasit. Oricum voi face un shopping in Ungaria de Pasti si poate gasesc ceva ce nu e pe site. Dar mai greu sa fie pe stoc carucior de gemeni.
Kittyke,
crezi ca de la o luna pot sa le pun pe un spatar cu o inclinatie de 30?
21

li_am spune:
Buna, fetele, am revenit si cu beta. In ziua 10 de la ET (cu blasto de 5z) beta de 367.9. Va pup si abia astept sa vina si vremea mea sa caut carucioare (poate pentru gemeni, cine stie?)
Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
elenada spune:
Vin si eu cu pareri de la Kids Expo.
Slaba oferta pt gemeni ca sa nu zic inexistenta.
Ar fi frumos sa gasesti carucioare usoare dar nu pre sunt.
Peg Perego este usor dar nu e pt bebelusi. Spatarul se lasa pana la 30 grade ceea ce e putin pt un nou nascut. Pt 6 luni e ok dar nu pt bebe pt ca e foarte ridicat. Am pus-o pe nepotica mea intr-un carucior asemanator cu cel de gemeni numai ca era pt un singur bebe si era destul de micut. ea are 11 luni si nu era decat intr-o rochita. Deci pica.
TFK Twinner Twist mie mi-a placut dar e scump. 1900 ron fara accesorii. Eu am gasit o doamna draguta la stand si mi la intors pe toate partile. Spaatrul se lasa perfect la orizontala. Probabil ca lui Miki au vrut sa ii vanda si landourile de aia au zis ca nu se lasa. Mari smecheri si astia. E greu dar usor de manevrat si de strans. strans ocupa destul de putin spatiu. Accesoriile sunt si ele scumpe 100 si ceva de roni o singura husa de picioare. Mie una mi-a placut dar e scump.
Graco nu am vazut dar i-am rugat sa im arate ceva similar pt un singur bebe. Nu ma incantat. Mi s-au parut prea simple si ca nu protejeaza un bebe mic de 2- 3 luni.
In cocluzie mai cautam.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
LiAM felicitari sarcina usoara si bebelus sau bebelusi sanatosi.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
kineta spune:
FETELOR,vreau sa ma duc si eu Duminica la KidsExpo,este la Romexpo,era aglomeratie mare?? VREAU sa-mi fac si eu o idee ca mi-ati deschis apetitul,si vreau sa ma uit si de patuturi,si ce-o mai fi pe acolo. MAI stie cineva ceva de NUSYca nu a mai intrat deloc,sau de SIMA??
26+

Moniland spune:
Elena, multumesc
. Deci mai cautam ![]()
Li am, eu in ziua 10 de la Et cu blastocisti am avut 444. Asa ca, poate si la tine sunt 2. Dar conteaza sa fie bine pana la capat. 
21

Micky2007 spune:
Kineta azi nu a fost aglomeratie, a fost chiar putina lume. Mai nasol a fost cu traficul.
Mai ok a fost babyexpo. Cam slabut anul acesta la kidexpo.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani