Gravidute prin FIV (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, mare grija cand alegeti carutul. Am mai scris, dar este f important sa fie foarte usor si sa se plieze la fel de usor. O sa vedeti voi, ca pe langa copii, mai aveti de carat o 1/2 din casa in primele luni dupa voi si o sa fie al naibii de greu.

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, betty, dar nu exista caruciorul acela.
Sa fie usor, sa se lase spatarul complet la orizontala, sa fie de gemeni.
Kineta, nu mai stiu tu ti-ai luat carucior?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Carucior de gemeni usor si pt nounascuti nu exista din cate am vazut pana acum.
Greu tare cu carucioarele astea.

Miky
imi pare bine ca ne-am cunoscut. Pacat ca nu am avut timp sa stam putin la povesti. Ma bucur ca te-am vazut ca in felul asta m-am linistit ca mai traziu nu voi arata ca un elefant. Arati super. Credeam ca pe la 30 de saptamani esti imens indiferent cat de multe kg ai luat in sarcina. Tu mi-ai demonstrat ca nu e asa.
Pup dulce graviduta sexy cu gemenasi.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada
Credeam ca pe la 30 de saptamani esti imens indiferent cat de multe kg ai luat in sarcina.

O ce veste buna . Si mai ales cand vezi mamici ce se ingrasa 20-30 kg cu un copilas, normal sa ma gandesti ca avand doi in burtica unde o sa ajung. Chiar ma bucur ca se poate.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland si eu m-am bucurat mult desi sincer pana la acest moment nu prea pot sa zic ca am probleme cu kilogramele. Am plecat de la 64 de kg si acum 65 kg. In mare cred ca e bine. Sincer nu ma intereseaza silueta nu asta ma sperie ci faptul ca fiind mare ma voi misca foarte greu.
Imi era teama ca dupa 30 de saptamani voi avea o burta atat de imensa ca o sa fiu miscata cu macaraua.
Acum ca am vazut-o pe Miky in realitate m-am mai linistit.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
abia astept sa vorbesc si eu de carucioare si alte alea .sunt innebunita ...nu mai am rabdare .

Vroiam sa va intreb ...eu nu mai stiu ce sa fac . De ieri am intrat in 4 saptamani de la conceptie ..si eu tot nu scap de intepaturile in burtica .
Abia pot sa stau o ora pe scaun ca ma apuca iar .Cand stau in pat nu am nimic .
insa nu mai pot sta in pat ,caci de luni merg la servici .

Ma gandesc oare este ceva specific sarcinilor obtinute prin fiv ,sau mai se intalneste la sarcinile obtinute prin fiv ?
Sau este ceva in neregula ?
Mai sunt fete ca au patit ca mine ?

Imi fac multe griji , deoarece vreau sa duc sarcina la capat si sa am 2 bebelusi sanatosi si frumosi .(eu tot cred ca sunt 2 ,pana la eco ).Abia astept ziua de joi cand merg la medic sa fac ecografie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

elena si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, nici tu nu te-ai ingrasat, decat burtica, chiar arati foarte bine. Acum sa va spun un secret, pe la 20 si ceva de saptamani incepusem sa mananc mult de tot si ma cam ingrasasem, pana am fost trasa de maneca si acum dupa 6 seara numai mananc decat salate si fructe. Bine nu este regula, eu de obicei sunt o slabanoaga. Nici eu nu tin la silueta, bebelusii sa fie grasi si sanatosi. Pana acum am pus 15 kg, am plecat de la 52 si acum am 67kg. Dar bine ca nu se vede. Te pup.

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

da Moni, eu am pus aproape 9 kg.
Si astea doar ca am inceput sa le pun in primele luni, cand ma apucase disperarea.
Deci daca ajung la 10-11 kg depuse e super ok.
Eu ma speriasem sa nu pun gen Nicoleta Luciu 30! Si sa nu le mai pot da jos niciodata!
Dar m-am linistit.
A mai trecut o saptamana si pt noi. Suntem bine. ieri am avut dureri de burtica, dar musculare cred. Nu de alta natura.
Azi am iesit din nou la plimbare , pe jos, pana la Cord Blood Center.
Sincer am fost cam dezamagita de felul cum pun pb. Strict ca si relatie intre 2 parti. Nu vreau sa va influentez. Fiecare decide ce e mai bine pt el si copilul lui.

Bq 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Pup si eu gravidutele, nu am mai intrat de mult...ce frumos, unele din voi mai aveti asa putin pana va tineti bebe in brate..
Noi suntem bine, bebe creste si astept cu nerabdare urm eco sa o vad din nou pe bebelina mea ...
Evy si eu simteam intepaturi si dureri de burtica mai mult timp de la conceptie..uterul se mareste...nu cred ca tb sa-ti faci griji...eu si acum din cand in cand ma mai confrunt cu usoare dureri/crampe...dar vad ca e totul ok...iau nopsa si de obicei trece

Ayda 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kineta: aici sunt! Nu am mai scris ca n-am avut ce,dar citesc mereu.Ma simt bine,bebelusa da din picioare continuu...si de vreo 3 zile au inceput arsurile,lucru ce nu prea-mi convine...inca trei luni de-acum incolo ce ma fac???? Ca sunt nasoale ... Iau Rennie,dar are efect 1 ora-2 si iar ma apuca....beau si lapte,dar tot nimic...ufff!

Li_am, Evy: bine ati venit, sarcini usoare si la termen!

toate fetele!

Nusy 25+

Mergi la inceput