Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Micky2007 spune:
nusy incearca Maalox, este excelent si crede-ma ca aveam niste arsuri de credeam ca mor. Si iau din cand in cand, doar cand ma apuca, nu mereu.
Micky
30+
+ 
AMR 8 saptamani
elenada spune:
Evy si eu am avut dureri de burtica mult timp. cred ca pana pe la 10 saptamani am avut zilnic. Stai linistita si incearca sa nu te stresezi. Relazarea si optimismult ajuta foarte mult in sarcina chiar si daca ai probleme. Sarcina usoara iti doresc.
Miky tu ai fost slabuta tare cand ai ramas nu ca acum ai fi mai plinuta. Eu deja am 65 de kg.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
kineta spune:
NUSYMA bucur ca sunteti bine,ai disparut odata din peisaj,si nu stiam ce-i cu tine
.Arsuri am si eu,si sunt groaznice,ma apuca dim pe la 4-5 si daca nu iau Malox mor,sunt foarte neplacute dar asta este,vor trece.
. EVYsa sti ca si eu am patit la fel dupa punctie am avut niste dureri groaznice de ovar(ca nu am decat unul),si pana in sapt. 6-7 cred de sarcina eram balonata si aveam intepaturi in burta si ovar,dar sa sti ca am luat tot timpul No-spa 3-4/zi si Uscosin supoz,si pana la urma au cedat. MONInu am cumparat nk pana acum,desi imi vine sa cumpar,dar cred ca sunt eu mai superstitioasa.VOI incepe cu bagajul gravidei care am inteles ca la 7 luni trebuie sa fie pregatit,si cum in Aprilie pe 4 intru in 7 luni(ca 28 de sapt asta cred ca inseamna),ma voi apuca sa cumpar si pt mine si cele necesare pt bebei.DE carut ma tot uit si eu,am vazut ceva pe site-ul celor de la Mothercare,dar preturile erau in euro si nu cred ca se gasesc modelele acelea aici la noi,sau cine stie.IN rest m-am uitat si eu la cele care te-ai uitat si tu,dar nu ma pricep,si oricum alta este cand le vezi live. MAI mult m-am uitat la patuturi,si imi plac acelea care sunt si pat si tarc,sunt utile si dragute,am vazut ceva la Graco,dar tot asa ma uit.Oricum carutul cred ca il voi cumpara ultimul,mai importante sunt patuturile prima data,cred...nu stiu.
Ayda ma bucur ca esti ok ,nu ai mai aparut nici tu de mult

26+

Evy28 spune:
Fetelor
multumesc din suflet . M-am linistit .Imi doresc atat de mult sa fie bine , incat deja incepusem sa fiu disperata de aceste intepaturi .Asa fac si eu , cand exagereaza intepaturile , iau no spa . uneori am luat si 5 pe zi , din acelea de 40mg . si mi-a fost mai bine .
Nici nu stiti cat de mult m-ati linistit cu cuvintele voastre .

Sunt foarte fericita !
Evy
3+
Moniland spune:
Evy, intepaturile din zona ovarelor sunt perfect normale in sarcina. Ele vor disparea. Se zice ca sunt ligamentele uterului care se mareste, deci nu te supara pe ele. Eu zic ca durerile ca de CM sunt mai ... urate. Nu stiu daca nu sunt prea multe 5 no-spa /zi. Incearca sa te limitezi la 3-4.
nusy, deci tot fetita? ![]()
Kineta, de carucioare avem devoie dupa ~ 1 luna, dar vreau sa stiu ce model imi va fi cel mai bun, si nu neaparata sa-l si iau. Ce fac atunci cand o sa-l trimit pe sot dupa carucior? Vine cu primul pe care-l gasste si apoi eu ma chinui cu el. ![]()
Pentru patuturi eu m-am hotarat la cele din lemn. Mai trebuie doar sa le cumpar. As mai amana din superstitie, dar dr. mi-a zis de pe acum sa nu ma obosesc, sa nu fac drumuri lungi. Si eu vreau sa iau mobila de la Ikea si pentru asta trebuie sa fac ~ 350 km pana la Bucuresti sau 500 pana la Budapesta. Deci tot va fi un efort. Si cu cat aman cu atat va fi mai greu. Of, of, ... dar ce placut e cand mobilezi camera copilasilor. 
21+

madalina28 spune:
Mai bag cate un ochi pe aici poate la anul ma molipsesc si eu iar cine stie![]()
Moni am vazut ca te uiti dupa carucior, poate te ajut cu o idee, eu am avut PegPerego din prisma mea de mamica cu un sg bb a fost super din toate punctele de vedere, apoi am cumparat unul mai "de vara" MacLaren de care sunt super incantata, acum am cautat pe net si am gasit www.mothercare.com/b/42804041?ie=UTF8&pf_rd_r=0VGZKJG3RJHN0MKJMKHM&pf_rd_p=222374791&title=twins%2C%20tandems%20%26%20triples&pf_rd_i=42764041&pf_rd_s=global-top-7&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101" target="_blank">asta pt. gemenasi smecherasi,poate va indeplineste toate conditiile.
Ce se lungeste listuta
, sarcini usoare si la termen,
toate burticile.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
nusy spune:
Kineta, Ayda: 
Micky: multumesc pentru sfat,am sa-mi cumpar Maalox(si tie,Kineta)
Moni:
deocamdata tot fetita,ca n-am mai fost la alta eco...hihihi..pe 2 aprilie ma duc iar...deci pana atunci...
!!!!

Nusy
25+ 
ayda_m spune:
Nusy, pe 2 aprilie mergi la gynera la eco? si eu am programare atunci, am zis ca de ziua mea nu pot sa ratez sa-mi vada fetita
...imi fac cel mai frumos cadou
Pup toate burticile 
Ayda
23+