Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
Eu azi m-am sculat cu o stare de greata generala...imi vine sa vomit de la orice....Mario in schimb cred ca a facut o indigestie: azi noapte a vomitat de 3 ori si acum este f stricat la stomac, iar eu nu am reusit s ail schimb pentru ca nu suport mirosul. Daca nu ii dau de cap il duc sa ii bage perfuzie. Pana mai ieri ma plangeam ca nu simt ca sunt insarcinata: adica inafara de dureri de burta care imi disparusera si alea in urma cu cateva zile nu aveam nimic....efectiv acum nu imi vine sa ma scol din pat de greata
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Evy28 spune:
Am auzit de dansul , cand facea asistenta programari .
Imi povestiti si mie de dansul ? Va tine sub control la clinica si veti naste la spital ? la ce spital e dansul ?
Cum este ? Se poarta ok cu pacientele ? Il puteti contacta oricand pt intrebari ?
multumesc
hope2009 spune:
apar si eu timid cu o intrebare pt fetele stiutoare.
Am avut ET ( ziua 5) pe 18 martie, deci 3 zile in urma si nu am nici un simptom de gravideala si mi-e groaza sa ma gandesc ca FIV-ul asta e un alt esec. Nu ma dor ovarele, nu sunt balonata, nu simt nici o "miscare"/stare noua. Spuneti-mi va rog daca printre voi sunt fete care nu au avut simptome si totusi erau gravi. Vreau sa mai sper!
Credeti ca e prea devreme sa simt ceva? Ma gandesc sa fac un test pe 28 (chiar daca dr. mi-a spus pe 30) ca nu mai pot, asteptarea asta e un chin!
Sper ca nu v-am suparat cu intrebarile mele 
Multumesc anticipat pt raspunsuri
si sper ca ma alatur voua cat mai curand!!! 
Evy28 spune:
eu sunt cam ingrijorata.

aseara am sarbatorit ziua sotului , si toata lumea ,mai putin fratele meu cu prietena ....erau raciti .
am innebunit .
imi venea sa ii scot in suturi din casa .culmea e ca ma pupasera deja la sosire ,ca ii dadeam ...asa nervi am avut . acum m-am trezit cu nasul curgand , ma doare capul , si ma ustura pe gat .
mi-am facut un ceai de tei cu lamaie .
sa iau si un paracetamol , sau o jumatate ? sau nu prea e bine in saptamana asta si sa raman la ceai?
sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de copilasii mei
Evy 3+ 
Moniland spune:
Mada,
Evy, nu stiu daca e ok paracetamolul in primul trimestru. Eu am fost recent racita si am avut temp 38. Am sunat dr. de familie si mi-a zis ca la 20 sapt e ok sa iau paracetamol sa-mi scada febra. La copilas doar febra e periculoasa. Daca nu ai temperatura mare eu zic sa eviti medicamentele. Incearca eventual oscilococcinum si multa mire cu lamaie. poti si ceai de miere, si limonada s zeama de miere cu lamaie. Gargara cu apa sarata pentru gat e f. buna. Dar nu te baga la mediamente. Sanatate multa!
Nusy, pai atunci asteptam 2 aprilie ![]()
21+

ayda_m spune:
Neatza gravidute
Evy eu zic la fel sa eviti medicamentele in primul trim de sarcina...si eu am avut o tentativa de racire in primele saptamani dar am baut mult ceai cu lamaie...am mancat si lamaie cu multa cu miere...dr recomanda si paracetamol nu mai mult de unul /zi dar eu am evitat pe cat posibil...Sanatate multa!
Ayda
23+
hera01 spune:
Paracetamolul este recomandat aici,mie dupa fiv mi-a fost cel mult 6 pe, zi aspirina este total interzisa pe TOATA perioada sarcinii ,6 nu am luat ptr mi s-a parut exagerat dar mai luam cate unul sau doua pe zi cand chiar ma lua durerea de cap sau burta.
eumada spune:
Buna dimineatza dragele mele.
Ma simt apropiata de voi pentru ca si voi stiti ce inseamna fiecare zi castigata pentru minunea din burtica,pentru un sufletel sanatos,obtinut si pastrat cu truda efort si incrancenare.De aceea prefer sa scriu la topicul vostru din cand in cand.
Referitor la pastile in primele 12 saptamani...in afara de no spa si scobutil si eventual Progesteron nu se recomanda nimic.Oscilooccinum(scuze nu stiu exacr cum se scrie)stodal si homeogene pentru gat.Asta stiu sigur.In rest dupa 16 saptamani se poate si paraceta\mol si chiar ibuprofen,pana la intrarea in trimestrul trei.Dar astea naturiste isi fac in general efectul.Doar in caz de se agraveaza si se produce o complicatie,medicul recomanda un antibiotic.
pentru o sarcina asa de mica nu e recomandat.Trebuie sa lupte imunitatea.
O sa vezi ca totul va f bine,si si puiutul tau va iesi cu bine din asta.
Curaj si gandire pozitiva.Si mult mult ceai cu lamaie si miere.Siu miere cu lamaie muuulta.....atentie la stomac.Paine prajita...

sanatate multa voua si bebelusilor![]()
Mada
18+
Eva-Maria