Gravidute prin FIV (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

multumesc din suflet . nu am luat paracetamol si ma simt mai binisor . am baut ceai cu lamaie si am mancat lamaie asa fructul .
mi-am mai revenit un pic si sper sa treaca .
mai vorbesc infundat si ma doare un pic capul , febra nu am .

fetelor va mai intreb ceva si sa nu radeti de mine
ce fac la eco ? ma spal vaginal ? caci arefam-ul (utrogestanul) mie mereu imi curge ...pana acum nu am facut-o ..insa joi ce sa fac ?
si in plus eu trebuie sa il pun la 11 (asa vine la 8 ore) si am eco la 12. o sa fie cam nasol.

si voi cum procedati cu cel de la pranz ? ca mi-e groaza de luni cand mergla servici ,ca nu mai pot sta intinsa...si o sa curga tot

ma scuzati pt atatea intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy, mai bine nu iei inainte tratamentul (il pui imediat cum ajungi acasa, o ora-doua mai tarziu nu cred ca e bai), daca e progesteron ca al meu ti se scurge tot, nu cred ca isi face vreun efect.
Bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ayda: da,la Gynera am ecografia.Iti faci un cadou foarte frumos de ziua ta!

Moni:

Evy: cred ca ti-a dat Ayda toate detaliile despre Rotaru pe PM. E un doctor super,iti da nr.de telefon sa-l poti suna oricand si are si el gemenii obtinuti prin FIV,deci stie cu ce se mananca...In legatura cu spalatul,sub nici o forma nu trebuie sa te speli vaginal.Iar cu faptul ca mai curge utrogestanul,asta este,n-ai ce sa faci...oricum ramane suficient inauntru....il introduci cat de adanc poti si folosesti tampoane zilnice...Eu il iau inca si acum si il voi lua pana in sapt.34,caci asa recomanda Rotaru...deci mai am de chinuit cu el...

Betty: sanatate multa lui Mario!

Hope: nu te stresa cautand simptome...nici eu nu am avut decat abia prin z 8-9 cand am inceput sa obosesc..in rest nu durere de sani sau burta,nu greata,nu nimic...greata abia in z 12,cand am facut si BHCG-ul...asa ca stai linistita,oricum ziua a-3-a e mult prea devreme pentru simptome....spera si crede in sansa ta!Bafta multa!

Eumada: cum te mai simti?

Nusy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

hope nici eu nu am simtit nimic la inceput, sa te tii dupa, greturi si alte alea.
Bafta la eco fetelor.

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

multumesc de sfaturile cu progesteronul . o sa folosesc tampoane zilnice si clar nu ma spal

da. deja m-am hotarat ca merg la dansul , asta dupa ce fac eco joi .
cu dr cu care am facut fiv-ul.

pup dulce fetelor sunteti extraordinare . multumesc din suflet
va doresc numai bine

evy 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy, draga mea, cred ca tu esti 5+, nu 3+, cu siguranta ai facut inaintea mea fiv sau ma insel eu?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!

Mergi la inceput

pai... joi abia fac 4 saptamani de la punctie . si de aceea am pus 3+ .caci mai am cateva zile . eu am avut punctia pe 26.02

nu e bine?

Evy 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Evy saptamanile de sarcina se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii nu de la ziua punctiei.
Intra pe linkul asta introdu data punctiei si iti va spune cate saptamni ai. http://www.ivf.ca/duedate.php

Pupici la burtici

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor sapt. de sarcina se calculeaza adaugand 2 sapt. la ziua punctiei care se considera a fi ziua ovulatiei. Menstruatia nu se mai ia ca baza.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Evy la tine e 5+ si sapt. de sarcina se schimba vinerea.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput