Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 17
li_am spune:
Amzulica, asta cu vinerea n-o stiam, eu am avut punctia miercuri, 4 martie, dupa calculele mele azi sunt in 4 sapt si 4 zile. Sau? Daca se schimba saptamana vineri, sunt in 4 si 2 zile?
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
nusy spune:
Asa e ,cum zice Amzulica,se dau inapoi 2 saptamani de la data punctiei si de atunci incepe numaratoarea.
Li-Am: se schimba la Evy vineri pentru ca a facut punctia joi(desi eu stiu ca schimb saptamana in ziua in care am facut punctia,nu a doua zi...eu asa numar...adica,eu am facut marti punctia,deci marti schimb saptamana...).Tu schimbi miercurea,deci calculele tale sunt bune,azi esti in 4 sapt.si 4 zile(asa stiu eu).
Nusy
25+ 
Evy28 spune:

multumesc mult. nu am stiut ...ca altfel...oau..ce super...
ce frumos...imi vine sa plang ...de fricire normal .
e minunat
deci am retinut
fiti atente la semnatura ...eee....

Evy 5+
kineta spune:
AMZUce mai faci,ce face bebelusul,mai are putin si face o luna,cum te descurci,e cuminte?![]()

. Dar CAMIoare ce mai face,de Valeria mai stie cineva ceva?
26+

BoboMom spune:
Si eu am fost racita la inceputul sarcinii si mi s-a spus ca pot lua Tylenol, mai ales daca am febra (cum a mai spus cineva aici, febra dauneaza lui bebe asa ca trebuie tratata neaparat). Dar cum n-am avut febra, nu am luat. Aveti grija cu ceaiurile, pentru ca nu toate sunt ok in timpul sarcinii. Eu le-am taiat complet de pe lista si beau in fiecare zi cate un suc de portocale si grepfruit, stors in casa si in rest apa plata. Se poate bea apa incalzita cu lamaie si miere. Din cate am citit eu e bun ceaiul de ghimbir, facut direct cu radacina de ghimbir.
Sanatata multa burticilor si bebeilor! 
Laura
6+
Bianca B spune:
Chiar daca am trecut la mamici tot va citesc.
Laura si Evy felicitari, sarcina usoara si bebei sanatosi
Noi suntem bine, David e un voinic frumos si mancacios. Pe 27 are primul vaccin si cam am emotii, sper sa nu planga prea mult ca de plange el, plang si io. Sambata a fost ptr prima data cand nu a plans absolut deloc la baita.
Gravidutelor aveti grija de voi si de bebici. Sarcina usoara si la termen si zeci de
de la noi
Somn usor, sa visati cu ingerasi
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
li_am spune:
nusy, ai dreptate, am dreptate, avem dreptate... evy, eram sigura ca te bucuri, am patit exact acelasi lucru si eu la prima sarcina...
of, mai fetelor, ce bine sa fii aici! inca nu-mi vine sa scot prea mult capul, de frica sa nu se-ntample ceva, nu vreau sa plec de aici mai devreme de noiembrie...
moniland, beta al meu e mic copil pe langa al tau dar inca e in carti pt gemeni. doamne ajuta! data trecuta am avut o valoare asemanatoare si a fost gemelara dar n-a evoluat decat unul... sper sa nu fie la fel si acum.
Celorlalte fete cu minunata semnatura dubla, voi ce beta ati avut? poate mai aflu ceva pana la eco saptamana viitoare (abia vineri)?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
hope2009 spune:
nusy, Micky2007 multumesc mult pentru raspusuri si incurajari
. Sa va auda Dumnezeu si sa devin "de-a voastra" cat mai repede, ca tare mult imi place aici!![]()
Pe timpul FIV-ului meu anterior o urmaream pe Muffi, mai stiti ceva de ea? Sper ca sunt santosi si ea si leutul ei!
pt. burtici si multa sanatate!
Moniland spune:
Li am, hai ca nu-i asa mare diferenta intre 444 al meu si 367 al tau.
Oricum important e sa fie sanatos/i.
Muffi nu mai scrie nici la odiseea de iulie-aug. Sper si eu sa fie bine.
Evy, felicitari pt cele 5 sapt.
Stai cuminte si totul va fi bine.
La mine se potriveste f. bine, punctia a fost exact la 14 zile de la UM.
21+