Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 18
pishko spune:
Laura Nu stiu sigur de ce dar din ce-am citit nu prea este indicat nici grepfruit-ul. Si tot ce are gust amar. Fetelor, voi ce stiti? Si eu as fi mancat grepfruit la un moment dat dar am renuntat.
Hope multa bafta si te asteptam cat mai repede aici!
Li_am bafta multa la gemenasi daca asta iti doresti! Sa se lipeasca amandoi!

fetele cucuietele
pishko
6+ 
dariaioanaxx spune:
Li am - buna , uite eu am avut in ziua 12 de la ET cu 2 blastocisti, beta 223,8; la prima eco dna . dr. n a fost f. f. sigura dar mi a zis ca probabil au fost amandoi blasto nidati, pt. ca in afara de sacul gest. cu bebe in el, la care i batea inimioara, se mai vedea un al doilea sac, f. micut care era in curs de a se resorbi; deci e posibil sa ai doi bebe
bafta , oricum!
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.19 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
many_bani spune:
Dragele mele, mie de la clinica unde am facut FIV mi s-a spus ca varsta sarcinii se calculeaza ziua ET+2 sapt. Acum voi spuneti ca se calculeaza de la punctie, io ce fac? am avut punctia in octombrie
. Acum serios, la toate echo. varsta sarcinii a iesit conform calculelor mele, adica ET+2 sapt.
Azi ma simt mai bine si am mari emotii pana la urmat. echo.sa ma conving ca totul este ok.
Pupici.
ayda_m spune:
Many Bani...e de la ziua punctiei ca de fapt atunci s-a produs conceptia...nu de la ET...ziua punctiei si + 2 sapt
Ayda
23+
Moniland spune:
eu zic ca e ziua punctiei - 2 sapt.
Ziua punctiei este echivalentul ovulatiei. Iar cum varsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii atunci aceasta trebuie sa fie ziua ovulatiei/punctiei - 2 sapt.
Explicatiile sunt pentru varsta sarcinii, aceea care ti-o arata si ecograful. Pentru varsta copilului se ia ziua conceptiei.
21+

ayda_m spune:
Moniland...e asa cum zici...eu cand am zis + 2 sapt ma gandeam ca mai pun 2 sapt in plus...dar tot acolo vroiam sa ajung cum ai zis si tu ![]()
Ayda
23+
BoboMom spune:
Fetelor, voi cat timp ati luat Utrogestan (sau alt tip de progesteron)? Sau daca inca il luati, pana cand il veti lua? Care sunt recomandarile?
Merci!
Laura
6+
eumada spune:
Laura sa stii ca eu am facut pana in saptamana 16 progesteron injectabil si apoi atat medicul meu din iasi cat si zadori mi-au recomandat sa nu mai iau.Teoretic utrogestanul e poate da pana in saptamana 38 dar acu` depnde de sarcina, de probleme de cum e obtinuta..La mine a fost si este un caz mai special dar de exemplu nepoatei mele cu sarcina gemelara obtinuta prin fiv nu i-a dat nimic sa ia.
Totul depinde de la caz la caz,depinde ce-ti spune medicul.Si ma bucur enorm pentru tine ca vei fi mami.E cel mai minunat lucru care se poate intampla in viata asta.Sa dai nastere la alta viata.

De exemplu la mine au revenit si greturile.
de o saptamana vomit si apa.Acu` incerc niste caise uscate si o banana dar se pare ca nu vor sta nici ele acolo....
Va pup pe toate mamicile
Bebelusi sanatosi sa va dea Dumnezeu
Mada
18+
Eva-Maria
li_am spune:
many_bany, eu cred ca la tine se calculeaza de la ET plus doua saptamani. ce bine ca esti bine! nu ai mai scris nimic, ce s-a mai intamplat cu sangerarea, ai scapat de ea?
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!