Gravidute prin FIV (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Si la mine daca scad 14 zile de la punctie imi da prima zi de menstruatie.
Apropo de valoare bhcg-ului eu in ziua 12 am avut 335 iar transferul l-am avut la 3 zile si am gemenasi.
Laura eu si acum iau 6 capsule de utrogestan si il voi lua pana aproape de nastere. Mie asa mi-a zis doctorul.

Pupici la burtici bebici si mamici

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor ma bucur ca toata lumea este bine .

Si eu m-am simtit astazi mai bine ,chiar m-am mirat la servici . Ma misc mai ok , nu mai m-am simtit asa greoaie . M-a durut asa mijlocul de la 9 ore pe scaun la birou , dar ma simt ok , si mai am mici intepaturi .Si parca incep sa ma simt gravi cu adevarat ....hi,hi ....sa nu radeti .Sanii ...nu mai vorbesc ...dor.dar imi place ...
astept cu multa emotie ziua de joi cand merg la eco .

cine mai urmeaza la prima eco dupa mine ? li_am? si mai cine ???

Acum imi mai fac un ceai si mai bag niste lamaie (off trei am baut azi +lamaie ...si nu ma omor cu ele )
Febra nu am ,spre norocul meu .Ma doare insa un pic capul si simt nasul asa infundat . si am avut astazi o transpiratie cam rece. insa acum e ok . asta e ...bagam ceai . trebuie sa treaca de tot raceala.

Evy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Laura, eu nu mai iau demult utrogesta. Dr. din Austria mi-a zis sa-l intrerup inca din sapt 7 de sarcina, dar am continuat totusi sa-l iau. Dr care imi urmareste sarcina mi-a zis sa nu-l mai iau de la 14 sapt. Iar dr. de la Cj ce mi-a facut DT si TT mi-a zis ca placenta e formata si ea produce tone de progesteron asa ca nu mai e cazul sa iau. Oricum din sapt 17 nu mai iau deloc. Deci 3 dr. din locatii diferite mi-au zis ca nu e cazul sa iau utrogestan.
Cel mai bine stie dr. tau in functie de cum merge sarcina.
Evy, eu am nasul infundat inca de la inceput. E foarte frecventa congestia nasala in timpul sarcinii.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Dragele mele, mie de la clinica unde am facut FIV mi s-a spus ca varsta sarcinii se calculeaza ziua ET+2 sapt. Acum voi spuneti ca se calculeaza de la punctie, io ce fac? am avut punctia in octombrie. Acum serios, la toate echo. varsta sarcinii a iesit conform calculelor mele, adica ET+2 sapt.
Azi ma simt mai bine si am mari emotii pana la urmat. echo.sa ma conving ca totul este ok.
Pupici.

nu este corect asa...in principiu se calculeaza asa: cate zile avea embrionul la ET, iar la tine avea cred ca in jur de 4 (adica cat a fost din ziua din care a fost fertilizat oul apoi la tine s-au congelat dupa 2 zile si s-au decongelat cu 1 zi inanite de ET)si atunci se condidera -4 zile din ziua ET si apoi se mai adauga 4 zile. Profu face asa ca sa fie sigur, dar varsta embrionului e cea din momentul in care oul a fost fecundat minut perioada in care a fost criogenat, daca este cazul

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor deci scriu cu copilul in carca ....

Kineta - bebe face bine, miercuri facem o luna insa stam rau cu cumintenia, plange si mananca intruna ... bine zis: odihniti-va cat mai aveti timp - dupa, veti fi zombi.

Calculul se face sigur asa cum v-am spus eu - de ex. la mine ultimul CM fusese pe 18 Mai si eu am inceput inhibarea in aceeasi zi, am facut 11 zile de inhibare si apoi 12 zile de stimulare. Am avut punctia pe 11 iunie si ET pe 16 iunie cu blasto. Ziua pe care am mentionat-o la fiecare eco a fost 28 Mai nu 18 cum fusese de fapt. D-na dr. Dracea mi-a mai spus ca ziua punctiei se considera ziua 0 si cum eu am avut punctia intr-o miercuri la mine joi incepea mereu sapt. noua. Si acum am nascut tot intr-o miercuri si bebele meu incepe tot joia o noua sapt.

Despre luarea utrogestanului pe o perioada indelungata - eu am avut decolare de placenta in primul trim. si mi s-a dat sa iau utrogestan cate 6/zi pana prin luna 5 apoi am redus la 4/zi pana in luna 8.
Rezultatul: placenta s-a lipit de uter - am avut placenta acreta si am fost la un pas sa pierd uterul - am inteles ulterior de la un pediatru ca puteam sa si mor daca as fi nascut natural. Deci are un rost si utrogestanul asta luat asa pe timp indelungat ...

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Fetelor deci scriu cu copilul in carca ....

Kineta - bebe face bine, miercuri facem o luna insa stam rau cu cumintenia, plange si mananca intruna ... bine zis: odihniti-va cat mai aveti timp - dupa, veti fi zombi.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

dragutza, eu am tinut-o asa pana la 4 luni. Mario era alaptat si toata lumea imi spunea ca infometez copilul; ca saracu copil suge tot timpul...si cand ieseam afara nu reuseam sa il pacalesc...a fost efectiv horror...il alaptam cam in jur de 2 ore, apoi pauza 1/2 ora si o luam de la capat; asa ca il alaptam peste tot. La 4 luni ajunsese la 7,8 kg adica avea greutatea unui copil de 7-8 luni, dar era si super lungan. Am avut totusi noroc ins ensul in care de la 1 luna pana la 4 luni imi dormea toata noaptea fara sa ceara sa suga, sau sa se trezeasca..apoi s-a stricat si au urmat trezirile nocturne, din ce in ce mai dese pana la 1 an - erau nopti in care se trezea o data la o ora. Oricum am continuat sa il alaptez pana la 1 an si 5 luni si intarcarea am facut-o fix in 5 luni. Multa bafta si iti urez o perioada cat mai usoara. Incearca si tu sa dormi atunci cand micul doarme. Pentru moment renunta la treburile casnice cum ar fi spalatul rufelor, vaselor sau gatitul si curatenia si explica-i sotului ca pentru moment acestea sunt atributiile lui si dormi cat mai mult, pentru ca altfel nu o sa mai ai laptic.

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Amzulica sa-ti traiasca flacaul! Ti s-a spus ca ai facut placenta acreta din cauza Utrogestanului? N-am prea inteles, scuze. Merci pt raspuns!

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

eu am inteles ca e pericol cand intrerupi utrogestanul pt ca s-a obisnuit corpul cu o anumita cantitate de progesteron si atunci scade fix cu cele 600mg/zi ,iar bebele este in pericol .

acum nu stiu daca este asa sau nu. ne va spune clar medicul

nici eu nu am inteles clar ce a zis Amzulica. draga mea ne dai mai multe detalii? pupam fata

abia asteptam si noi sa scriem cu flacaii in spate ...

Moniland

Evy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Asa cum ti-a explicat una din fete mai sus dintr-un anume moment al sarcinii placenta secreta destul progesteron.Doar daca ai insuficienta progesteronica trebuie sa mai iei dar asta e foarte greu de diagnosticat.Totul e foare delicat cand e vorba de gravide,pentru ca organismul se schimba si nu mai functioneaza la fel.Medicuyl trebuie safie foarte bun.Sunt analize pentru a vedea nivelul progesteronului.

LA MULTI ANI PENTRU MONILAND CU FETITZELE EI !!!!!
MONI CE-MI DORESC MIE ITI DORESC SI TIE...

Mada 18+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moniland- la multi anisi multe satisfactii sa ti aduca printesitele !
Fetelor- in legatura cu placenta accreta- stiu de la Amzu, normal ca este din cauz utrogestanului luat in cantitate mare...si aceasta este una din formele mai usoare,in care placenta este doar pe alocuri lipita si se mai poate salva uterul, caci mai sunt doua forme mai grave in care placenta este integral lipita de uter, adica isi infige ca o caracatita tentaculele, in uter; si culmea este ca la eco nu se vede, decat f. rar, acest fel de placenta;si cum ziceti voi fetelor, sa mai nastem natural?daca Amzulica se incapatana sa zica ca vrea sa nasca natural?oricum parerea mea este ca nu e bine sa ma incapatanez sa cred ca sarcina mea, obtinuta prin FIV, este ca si o sarcina naturala, daca nu e asa...

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.19 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput