Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 20
rami 73 spune:
Hop si eu, pentru scurt timp, sa vad ce mai faceti. Ma bucur ca toata lumea e bine.
Am pus si eu niste pozici cu iubitica mea la 5 saptamani.
V-am pupat si sarcini usoare ! 
rami 73 spune:
Uau, Betty, esti super fericita ca ai putut alapta atat de mult... Banuiesc ca bebe Mario lua bine in greutate din moment ce ai continuat asa. Ilincuta mea la o luna era putin sub greutatea pe care trebuia sa o ia si in plus, de multe ori plangea si nu adormea dupa supt. Pediatra m-a sfatuit sa-i adaug si supliment pe langa san, si vreau sa zic ca a luat in 2 saptamani cat intr-o luna. Atata doar ca ma gandesc ca la un moment dat va refuza sanul, pentru ca e mai greu pentru ea, ceea ce nu ma bucura, evident... Tu cum iti dadeai seama ca aveai laptic suficient ? Mie pediatra mi-a spus ca elementul hotarator e greutatea copilului.
Moniland spune:
Mada, Dariaioana, va multumesc tare mult de urari. 
Evy, nu se intrerupe brusc utrogestanul. In fiecare sapt vei lua mai putin cu 100-200 gr/zi pana il elimini complet.
Daria, deci nu degeaba fetele care au luat progesteron toata sarcina au ajuns la 40 sapt sau peste. Deci la mine slabe sanse ![]()
21+

elenada spune:
Moniland La multi ani sa fii sanatoasa si tu si comorile tale din burtica sa ai o sarcina usoara incontinuare si la termen. Sa te bucuri toata viata de fetitele tale si sa fiti fericiti toata viata.
Rami, Ilinca e superba. parca e o papusa de portelan. pare asa fragila. Sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata.
Amzu nici bebe Luca nu e mai prejos. E un scump. Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurie.
Abia astept sa imi strang si eu bebelusii in brate. As vrea sa nasc la 38 de saptamani. Am planuri marete dar cine stie poate ma ajuta Dumnezeu sa duc sarcina pana atunci.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
La multi ani, Moni! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Fetelor noi, bun venit, sarcini usoare si la termen!
Numai bine,
Raluca
xrysya spune:
moniland-despre carut.peg perego duette are scaune care se scot.si pui copii cum vrei.cu fata la tine,cu spatele,fata in fat,spate in spate.orcum vrei.si se lasa in jos la maxim.merrge fff usor.si impins cu o mana doar.se inchide f usor,dar intradevar e ceva mai mare,dar nu greu.cred ca are vreo 13 kg cu toate husele si acoperitorile.eu sunt multumita de el.aici f multa lume foloseste mclaren twin.e,micut si dragutel.si se lasa pe spate.e pentru bebelusi.multa bafta pana la capat si bebeluse mancaciose si frumoase.
www.flickr.com/photos/pedakui
andicu spune:
Moni,
La multi ani!
Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si cele mai sanatoase si mai frumoase si mai cuminti fete! Anul asta sa fie primul din cei mai frumosi ani ai vietii tale! 

Xrysya, ce baieti mari si frumosi ai! ce mai trece timpul! 
Rami,
gagalicea mica si scumpa!
Felicitari proaspetelor gravidutze! va doresc sarcini usoare si copii sanatosi! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Micky2007 spune:
Va invit la un nou capitol aici cu sarcini usoare si fara probleme.
Micky
31+
+ 
AMR 7 saptamani