Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 9
AngeliquedeS spune:
Fetele, noi la 13 suntem in parc, care mai pofteste, care mai doreste...
Elen, problema nu a fost ca am uitat ziua
care zi nici macar nu am uitat-o, fiindca nu stiam ca se tine pe 7... altele....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
salut!!
deci petrecere cu masa si dans, eu am incercat sa comit o prima betie post-partum (nu eram cu masina!!) si mi-a iesit doar o ameteala, asta e, mai trebuie sa mai incercam o data!!
n-am poze, n-aveam aparatul :(
crisis n-ar fi putut veni, noi trebuia sa ne vedem candva pe sambata si era gripata.
angi, eu pitici!! muuuulti!! da' sa se trezeasca adormitu'
eu am facut mucenici cu zeama, si am o completare la reteta: nu un praf de scortisoara, eu am pus o lingurita intreaga!! dar oricum imi place scortisoara rrrrau de tot!
fetelor, apropos de mamici /nemamici eu sunt pe invers. cand am plecat de acasa, am fost la bucuresti si mi-am reluat activitatea, parca am inceput din nou sa respir cu toata capacitatea pulmonara! cu atat mai mult cu cat mediul de celibatari nu vroia povesti cu cupilu, sau care avea copiii lui ii tinea la el/ea acasa. il stiam in siguranta cu tat-su, mai trecea si cate mai mult de jumate de zi fara sa sun. evident, prin a treia zi imi era greu sa-l aud in telefon, mi se facea dor, dar nu grav de tot.
chiar si ieri, eu chiar am incercat sa nu vorbim despre copii, mai putin cand mai consultam/ingrijoram legat de sanatate. asa ca am barfit /admirat pe alocuri concurenta din local -oricum tot noi eram cele mai cele, am facut poze la masline (eu), ne-am discutat toaletele etc. mie una mi-a prins bine!
pe cand una noua??
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
menuet spune:
Mav multzumim pentru initiativa
Sper ca simti mai bine
.Mi-a placut si de sora ta o persoana foarte amabila, sociabila si draguta.Si mama ta care ne-a facut poze de zor....s-a descurcat!
Ina-sarumana pentru ca m-ai dus si mai adus.Ai fost foarte draguta

Mirela, Umflatel si finuta lui Umflatel imi pare bine ca ne-am cunoscut chiar dc am vb f putin.Important este ca ne-am simtit bine impreuna
Atmosfera si vinul au fost cele mai grozave,,nu Doc?![]()
Eu am culcat-o pe Veve aseara dar am adormit inaintea ei![]()
Si vb lui Doc..cand mai repetam figura?Da sa fie si pentru mine mai aproape![]()
Iata si poze de la petrecere.Nu Sunt multe.Ina si Umflatel sa le puneti si voi ca la voi mai multe.
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/8%20MARTIE/
irina81 spune:
Am admirat pozele,v-ati distrat f frumos!
Mi-a venit si mie sotul,acum pot naste linistita.Matei e in al noualea cer, aseara cand l-a vazut intrand pe usa,s-a rusinat un pic,s-a uitat la mine si a zis "Mami,asta e tati...." dupa care nu l-a mai scapat din ochi si si-a incercat jucariile primite.![]()
Doc,sa-ti traiasca nepotelul! La multi ani! 
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
della_rosa2 spune:
Buna ziua dragele mele...la multi ani ptr 8 martie .....felicitari la mamici si gravidutze.....si eu sunt insarcinata in 6 luni..am facut si test am fost si la dr..(la Cristureanu- stie cineva ceva despre el?) insa sunt ingrijorata ..Fiind la prima sarcina nu prea stiu care sunt simptomele...Nu am greturi..e normal?? doar ma dor sanii,sunt mai umflati si intariti..in rest..ma duc la toaleta un pic mai des si ma balonez....am de ce sa ma ingrijorez??
AndreB spune:
Bravo Ellen! ce curajoasa... si care credeam ca doar mai intrebat nu ca si treci la fapte! Lasa ca mai sunt multe fete de convins si nici nu e asa de greu sa comanzi. Ti-ai luat tot de la cei cu rochia si juponul/crinolina? sa-mi trimiti o poza pe mail cu rochia, mor de curiozitate (ai pm)... Sper sa nu te taxeze rau astia de la posta ro ca sunt destul de urati la faze din astea, ai pus sa scrie ca e sample sau gift?
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas "Motiv de bucurie pentru mamici, caci indemnizatiile pentru cresterea copiilor in cuantum de 85% din veniturile obtinute pe ultimul an au inceput sa fie de ieri platite de catre primarii. Pana la sfarsitul acestei luni, primariile vor plati indemnizatiile pentru cresterea copilului pentru mamicile care au optat pentru indemnizatiile in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni. Potrivit ultimei modificari din Legea mamelor, acestea pot opta pentru o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei. Primele care vor incasa indemnizatiile marite sunt mamicile care au nascut dupa 1 ianuarie, iar in cea de-a doua jumatate a lunii vor primi banii si cele care au nascut anul trecut. " Eu am depus dosarul pe 13 ianuarie, astept cu interes sa vad cati bani si cand ii primesc.Voi ati primit pana acum ceva? Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Fetelor, dragutelor, vreau si eu cumva pozele, va rooooog!!!!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
selen80 spune:
Buna, mamici si burtici de Constanta! si La multi ani pt ieri!
Desi am incercat constiincioasa sa citesc toate capitolele subiectului inainte sa ma "bag in discutie", cand am realizat ca am ajuns de-abia la martie 2008 si as mai avea un an de recuperat, am lasat-o balta ![]()
As vrea si eu in listutza, va rog:
DN 24.10.1980
UM 28.11.2008
DPN 04.09.2009
Am vrut in special sa vad cum au decurs nasterile Inei si si a Elenei79, pentru ca si eu merg la dna Daduianu...dar n-am ajuns pana acolo....cine stie, poate reusesc sa mai citesc si din urma, dar avand in vedere ca intru pe net doar la munca, deci trebuie sa citesc printre picaturi, nu prea am sanse....
Va
, deja pe multe dintr voi mi se pare ca va cunosc, atat am citit despre voi! 

ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui della_rosa2 Buna ziua dragele mele...la multi ani ptr 8 martie .....felicitari la mamici si gravidutze.....si eu sunt insarcinata in 6 luni..am facut si test am fost si la dr..(la Cristureanu- stie cineva ceva despre el?) insa sunt ingrijorata ..Fiind la prima sarcina nu prea stiu care sunt simptomele...Nu am greturi..e normal?? doar ma dor sanii,sunt mai umflati si intariti..in rest..ma duc la toaleta un pic mai des si ma balonez....am de ce sa ma ingrijorez?? |
Bine ai venit la noi! Scrie repede primele zece mesaje care sunt moderate si apar foarte tarziu asa ca sa nu te sperii daca ne va mai scapa ce scrii.
Sele, foarte bine ca ai inceput sa scrii, de recuperat mai poti recupera si pe parcurs
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
ellen79i spune:
Salutare...
Revenim cu vesti...
Rochia e frumoasa dar, putin mare asta pt ca am dat eu masurile cu 1-2cm mai mult ca vreau sa ma mai ingras putin. Daca nu, o sa vad daca merge stramtata...
. oricum mai am timp pana in iulie..si e si targ de nunti pe 26 asa ca o sa dau o fuga si pe acolo sa vad ce si cum si daca imi place altceva mai iau una
.
Selen80 parca vroia detalii de Dr Daduianu. Eu una pot sa-ti spun ca a fost f de treaba cu mine...a stat langa mine vreo 7 ore pana sa nasc..si cand zic langa mine efectiv langa mine. Eu pe pat si ea pe un scaun langa si ma tot consulta. Bine ca restul de 10 ore am fost mai mult singura . Ca mi s-a rupt apa la 22 seara si eu am nascut abia a doua zi la 15.30 si ea a venit la spital la 6 dimineata ca astepta sa o sunam cand e dilatatia mai mare dar eu m-am internat cu 2 si la 9 dimineata tot 2 aveam...dar a zis ca nu vrea sa-mi faca cezariana decat daca e musai si uite asa am nascut normal dupa 17 ore de travaliu din care doar 7 cu anestezie...
. Dar ea e foarte de treaba si mi-a placut de ea si cum vorbeste, se poarta super ok cu tine...Daca mai ai intrebari nu ezita!
Sa ai o sarcina usoara si sa ne tii la curent. 
Sorry dar nu mai am timp sa scriu...ma si doare capul de imi vine sa-l tai..firar sa fie ca nu-mi mai trece odata. Cand una cand alta..

ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

.