Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 8
nastasie spune:
laa multi ani si de la mine cu intarziere de 8 martie.
alina, ma bucur ca sebi e mai bine.
mamacita, multumesc de informatii.dar ceva de preturi?sau direct cu doctorul vorbesc?ma bucur ca nu mai aveti febra.
kris, off ce patanie si cu 8 martie.asa ma simt si eu printre nemamici.nu esti singura.
noi suntem bine.azi la control sa-mi iau o piatra de pe suflet si cu bb2.sa stiu ca e si el ok.am asa emotii.
noi am fost ieri la mama in curte si am facut un gratar.am si ceva poze dar acum nu am timp sa le incarc.
ma bucur ca v-ati distrat ieri.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Neatza! Imi pare asa rau ca n-am reusit sa intru ieri, sa va urez si eu cele bune si frumoase.... As fi vazut mesajul tau, Angi... si te luam pe sus, zau! Si sunt sigura ca te-ai fi simtit minunat cu noi, mamicile ( Trecand peste faptul ca, de data asta, mancarea a lasat de dorit (patron pus pe capatuiala), atmosfera a fost frumoasa, am topait mult (mai ales dupa ce, destul de devreme, au plecat Mokika, Mihaela si Violeta-fina Mihaelei). Eu poze n-am facut, ca am camera foto busita, de la ziua lui Sebi... Am filmat ceva , dar nu-mi permit sa fac public...Concluzia este ca e musai sa repetam figura (cu dans cu tot), ca tare frumos a mai fost! ![]() Multumesc mamacilor care au participat si mi-au facut ziua mai frumoasa! ![]() ....Ca un scurt comentariu la cele scrise de Mocutza: Mamacita, nu stiu cum reusesti sa fii si (mereu pusa la punct cu noutatile din domeniul ATI, atat de... complex!) si prof. si sotie si mamicaX2 si o femeie ingrijita, actuala, activa, atractiva (cum ar zice Angi)! Eu te admir sincer!![]() ![]() ![]() ...De fapt... intuiesc ca la mijloc esta vorba de un mare efort, multa munca, daruire de sine, sacrificiu chiar...... ambitia de a-ti depasi mereu limitele (tot mai inalte)! ![]() ....Daca as avea blog, as scrie acum despre cum 'recunosc' copii nostri 'frumosul', despre inocenta lor si despre cat de... sincer isi iubesc mamicile.... ...Pt ca ai mei deja s-au trezit si nu pot sa mai zabovesc, va zic doar atat: Sebi:-Multumesc, mami, ca te-ai imbracat frumoasa!!! Imi place mult rochita ta! Maria (Mirelei): -Mami, te-ai facut printesa!!! Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
mav,eu iti multumesc tie,datorita faptului ca ai initiat 8 MARTIE,am mai iesit si eu din casa,desi nu am stat foarte mult,m-am simtit bine...pe tania o sunasem eu sa ii spun,stia,dar nu stia sigur daca poate ajunge...
eu mucenici am cumparat,acum i-am fiert astept sa se raceasca sapot pune celelalte componente....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mav spune:
| citat din mesajul lui alinuk Inimoasele mele mamici, Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009. In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei! vin in randurile voastre cu o rugaminte.. sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult! Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie. Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias. Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii. (de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop) asa ca, rugamintea este urmatoarea.. care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza): http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul: am2000ro@yahoo.com multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru! Alinuk mamik de Andu mik si Teo voinik nasterea - ca un cadou www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dadi_t spune:
BUna dimineata!
Mav, draga mea multumesc ca te-ai gandit la mine(ca intotdeauna super atenta). Sotul meu pana sambata seara stia ca merg cu voi. Cand Dana m-a sunat, a trebuit sa aleg, mai ales ca ,, Costin urma sa fie de tura duminica si nu-mi permiteam sa plec prea departe de casa din cauza fetelor.(dana sta la 2 blocurui distanta).
Reteta de mucenici (la punga)fierti:
-pui 3,5l de apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste pui zahar cca 300mg . Dupa ce se topeste zaharul adaugi mucenicii si-i fierbi cca 10 min. Dupa ce-i iei de pe foc ii lasi 10 min la rece si apoi adaugi razatura de portocala/lamaie, esenta de rom(dupa gust), vesenta de vanilie sau 3 pliculete de zahar vanilat si un praf de scortisoara.. cand amestecul este calai(caldut)adaugi cam 300g de nuci pisate cu sticla sau un sucitor. lasi totul la rece....pofta buna!
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
AngeliquedeS spune:
Neata
Mav,
insa oricum nu as fi putut veni, nici chiar luata pe sus
tati era la munca si nu aveam cu cine sa-l las pe Pupicu
Vine cineva la pitici?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Tania
ma faci sa ma simt prost
De unde super atenta?! Ca daca eram asa... te-as fi sunat... Da' lasa ca ne mai facem noi ocazii!
V-am zis ca Sebi azi e deja mai bine. Drept urmare, l-am lasat langa Anto... si am fugit putin la bucatarie...
Si ce credeti?! Cica: "Mi-a fost mie dor de Antonio, dar nici chiar asa! Pai e cam obositor sa stau cu el..."
....Ieri... hai sa plec si eu la party... pana sa ies pe usa, tati deja statea comod in pat, cu Antonio pe picioare si Sebi langa... si se uitau la filme 'cu robotii'(spre deliciul lui Sebi). Am vrut sa vada si el cum e sa fii parinte singur acasa, cu grija de doi copii, cateva ore... Acu'.... ce sa mai zic?! Da' si eu ziua... tot asa STAU... ca n-am nicio alta treaba....
Nu tu mancare, nu tu spalare, nu tu plimbare/ curatenie, etc....
Daca tot a fost sarbatoare, am sarbatorit toti... fiecare cum a putut...![]()
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Mirela79 spune:
Mav, treci mai incolo pe la birou pentru niste mucenici copti. Eu ii astept sa soseasca. Daca vrei comand si din cei fierti.

ellen79i spune:
Neatza fetelor..
Desi noi ne-am trezit de la 8.30 normal ca am facut programul de joaca cu sefu. A adormit in schimb acum 30 min asa ca pot si eu sa ma linistesc putin.
Vad ca toata lumea s-a distrat cat de cat...
Angi se mai intampla...e de inteles zic eu sa uiti ziua sau cum e la mine sa nu-mi dau seama ce zi e ..data..tre sa ma uit in calendar/ agenda. Iar daca tre sa ajung undeva..ca de ex azi la dentist am pus in telefon memento si ieri seara si azi la 13 doar asa ca sa fiu sigura. Ultima data cand mi s-a bulit tel-ul si l-am dus la reparat aveam unul fara calendar si uite asa am ratat 2 programari la dentist..
...si sunam sa-mi cer scuze...![]()
Isidora..eeee
... sa stii ca nu e chiar asa roz..da, o sa fiu o luna cu el dar, el la munca si eu la relax...si din voiajul asta a fost de zi( voiajele trecute era cart...4 ore munca...liber 8 iar 4 ore munca liber 8) ..adica 8-20....bine cu pauza de vreo 2 -3ore..dar oricum nu stam impreuna 24/24. Eu una abia astept...imi vine sa plec acum ca se poate si acum dar, bebe prea mic, avem nunta in iulie si tre sa incep pregatirile...asa ca deasta am lasat-o pt urmatorul voiaj. Si, sincer as fi vrut Asia dar face ruta in oct-noe si asta ar insemna sa nu facem sarbatorile impreuna si nu vreau asta. Asa ca Asia data viitoare... ![]()
Cine ma aude zice vai saraca...e cu capul...
..toata lumea e in criza si ea viseaza la Asia
. Dar, asta e..pana acum 2 ani cand l-am cunoscut pe al meu sot si am scos actele sincer nu visam la nimic.Adica am vazut cateva tari dar nu visam la croaziera si in niciun caz la a fi asa fericita.
Ca tot e ziua lor azi, as fi vrut sa-l am aici si sa-l pup dulce.
Irina ti-a venit sotul? Imi dau seama ce e acum in sufletelul tau...
Si ma bucur ca anul asta prindeti toate aceste sarbatori impreuna...asa am fost noi anul trecut..exact cam in aceiasi ordine ca a voastra.
Pupam pe toata lumea si dorim o zi buna.
PS. Sunt emotionata...azi ma duc sa-mi ridic coletul de la posta...am intrebat-o pe AndreB de e-bay ca mi-am comandat o rochie de pe site...asta ca sa nu va spun ca e chiar rochia de mireasa...
...da stiu, sunt dusa dar, astept sa vedem ce mi-au trimis...
Revin dupa ora 18 cu detalii privind produsul...![]()
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
mav spune:
| citat din mesajul lui Mirela79 Mav, treci mai incolo pe la birou pentru niste mucenici copti. Eu ii astept sa soseasca. Daca vrei comand si din cei fierti. ![]() ![]() ![]() www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu |
hihi... merci! cine ii face?
m-am gandit eu sa vin, sa scot copiii la aer, ca tot e soare cu dinti, sa va aduc mucenici fierti, de la mama...
hai ca ne imbracam acu

Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS

, dar nu-mi permit sa fac public...

(mereu pusa la punct cu noutatile din domeniul ATI, atat de... complex!) si prof. si sotie si mamicaX2 si o femeie ingrijita, actuala, activa, atractiva
(cum ar zice Angi)! Eu te admir sincer!