Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 7
isidora spune:
P.s:AndreB ,nah ca nu-i Macedonski ci Dumitru Matcovschi-de care eu nu am auzit inca...si ce-am pierdut...
Umflatel,da,sunt mare amatoare mare de filme bune dar in lipsa mai gust si de mana a doua ![]()
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora P.s:AndreB ,nah ca nu-i Macedonski ci Dumitru Matcovschi-de care eu nu am auzit inca...si ce-am pierdut... ![]() Umflatel,da,sunt mare amatoare mare de filme bune dar in lipsa mai gust si de mana a doua Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
adina,din cate stiu de la paul.de pe internet iti poti descarca ce filme vrei..la alegere...cu titraj...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
mihaitza,iar nu are somn,face vocalize,ma mir cum doarme andreea,ca dorm amandoi...nu stiu ce-i cu el de vreo doua nopti,adoarme mai greu 

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mav spune:
Neatza!
Imi pare asa rau ca n-am reusit sa intru ieri, sa va urez si eu cele bune si frumoase.... As fi vazut mesajul tau, Angi... si te luam pe sus, zau! Si sunt sigura ca te-ai fi simtit minunat cu noi, mamicile (
ne-am surprins ca la inceput, tot despre copii am vorbit). De ce n-ai sunat-o pe Monica, daca pe mine ti-a fost jena sa ma suni (pun biciul pe tine!)???
Trecand peste faptul ca, de data asta, mancarea a lasat de dorit (patron pus pe capatuiala), atmosfera a fost frumoasa, am topait mult (mai ales dupa ce, destul de devreme, au plecat Mokika, Mihaela si Violeta-fina Mihaelei). Eu poze n-am facut, ca am camera foto busita, de la ziua lui Sebi... Am filmat ceva
, dar nu-mi permit sa fac public...
Concluzia este ca e musai sa repetam figura (cu dans cu tot), ca tare frumos a mai fost!
Multumesc mamacilor care au participat si mi-au facut ziua mai frumoasa!
....Ca un scurt comentariu la cele scrise de Mocutza:
Mamacita, nu stiu cum reusesti sa fii si
(mereu pusa la punct cu noutatile din domeniul ATI, atat de... complex!) si prof. si sotie si mamicaX2 si o femeie ingrijita, actuala, activa, atractiva
(cum ar zice Angi)! Eu te admir sincer!

...De fapt... intuiesc ca la mijloc esta vorba de un mare efort, multa munca, daruire de sine, sacrificiu chiar...... ambitia de a-ti depasi mereu limitele (tot mai inalte)! 
....Daca as avea blog, as scrie acum despre cum 'recunosc' copii nostri 'frumosul', despre inocenta lor si despre cat de... sincer isi iubesc mamicile....
...Pt ca ai mei deja s-au trezit si nu pot sa mai zabovesc, va zic doar atat:
Sebi:-Multumesc, mami, ca te-ai imbracat frumoasa!!! Imi place mult rochita ta!
Maria (Mirelei): -Mami, te-ai facut printesa!!!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Angi, vis-a-vis de 'problema' ta, ca Mihai (nu) 'vorbeste' la 1 an si doua luni(
): www.zerotothree.org/site/PageServer?pagename=ter_util_babybrainflash" target="_blank">Baby Brain Map.
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
mav spune:
...si pt ca nu v-am urat ieri, va fac o dedicatie azi:
www.youtube.com/watch?v=iM174Qb4iMs" target="_blank">cozonacei
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
dadi_t spune:
La multi ani mamici !
A fost o zi frumoasa din toate punctele de vedere: vreme,dispozitie si anturaj!
Mav,ce frumooos este filmuletul.... ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire...Pe ultima suta de metri m-am decis sa nu mai vin cu voi...o prietena draga(madamsadami) m-a invitat la ea pt. ca era ,,sechestrata la domiciliu,, din cauza tatalui rau bolnav si am avut parte de o seara super cu sotul ei pe post de ...ospatar...care a fost la superinaltime, desi cred ca puteam sa-l exploatam mai mult![]()
Multumesc tuturor pentru urari...si pupici celor mai iubite fiinte de pe pamant!

Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
Mirela79 spune:
Jadesy, eu pot sa-ti dau numarul dr. Munteanu Eugenia. Are cabinetul pe Soveja, destul de aproape de intersectia de la Tomis 3. Cabinetul este pana in Galeriile Soveja pe partea cu galeriile, la parterul unui bloc. Azi este de dupa-amiaza. Numarul este 0241511651. Cred ca dupa ora 13 gasesti asistenta acolo si daca ii spui ca este o problema urgenta eu cred ca te primeste chiar azi.
Mirela79 spune:
Ma bucur mult ca le-am cunoscut si eu pe Mihaela(Umflatel), Rozalia (Menuet), Monica (Mokika.

Pe Ina o mai vazusem si alta data, dar nu am apucat sa vorbim prea mult.
mav spune:
Tania, nu stiu cum mi-a scapat sa te sun, trebuia sa va trag de maneca pe tine si pe Dana, sa veniti si voi.... Sora mea chiar m-a intrebat de ce n-ai venit... Sincer, m-am gandit ca ai vazut toate mesajele mele si ai decis sa mergi in alta parte, ca in anii trecuti........
Imi pare rau ca n-am invitat si o aspiranta draga, Crisis... Nu s-a gandit niciuna dintre voi la ea? Mie mi-a picat fisa abia acum.
Pacat. Ce sa zic... dupa vestea necazului Florinei (care m-a dat efectiv peste cap)... si la cat de suparata am fost cu Sebi bolnav (4 zile s-a chinuit cu mersul de pinguin, a naibii viroza!)
.... dar azi deja este mai bine!
Cine stie sa faca mucenici? Bagati si voi o reteta!
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)