Gravidute si mamici de Constanta(46)....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

LA MULTI ANI MAMICI DE PITICI!!!!!
Cu parere de rau nu am reusit sa mai intru......nici nu vreau sa ma plang pentru ca citind despre supermamici care fac si treburi casnice si de la job .....si stau si cu copilul.....continui sa cred ca tot la mine e problema de nu reusesc sa fac si altceva decat sa stau cu ea.
Nastasie felicitari pentru sarcina!!!Sa fii sanatoasa ....
BUN VENIT gravidutelor ....bubu73
Angeliquedes sper sa iti treaca cat mai repede "degetelul".Am patit-o si eu inainte de nunta, taind o vaca (vita) pt ciorba.....am poze cu degetul aratator pansat....
Sa va spun despre balerina,,,,,are deja 7 luni jumate.........merge de-a busilea, nu are timp sa stea prea mult in fundulet.....se trezeste la 6.30 dimineata si doarme ziua cate 3 reprize a 30 de minute.Zambeste intr-una....si ii place sa ii pup manutele...
E o minunatie in toata regula....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Irina81: iti multumesc pentru informatii,esti o draguta! Nastere usoara!

La Multi Ani tuturor pentru 8 Martie! Sa fiti iubite!

Nusy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Buna seara !
La multi ani tuturor fetelor !
VA rog, ajutati-ma cu un pediatru , stau in zona Tomis Nord.
Fetita mea de cateva zile nu plange, efectiv urla.... or fi colicile sau altceva nu stiu....

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani mamicilor!
La ceas de seara dau de . Astazi aniversez 13 ani de cand mi-am intalnit marea iubire.
Cristina m-am regasit in povestioara ta de 7(8) martie. La fel de rupta de lume, de viata de dinainte, ma simt si eu. De aceea in ultimul timp ma gandesc din ce in ce mai mult sa ma intorc la servici. Sper doar sa fie un episod trecator.

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

M-am sclerozat,am realizat ca eu n-am urat "La multi ani"tuturor mamicilor de aici,fara exceptie,desi asa simt!Oricum,nefiind inca ora 0,se pune,nu?Ati facut cadouri virtuale frumoase,eu multumesc,m-au delectat,ati facut urari poetice sau mai putin(Angi,cat de bine te inteleg!),ba chiar ne-ati si imbayay virtual(simonasima,deci,dublu"La multi ani!"),ce mai,am petrecut bine azi...
Eu sunt putin mai linistita,caci asta-seara,in sfarsit,nu mai avea nimeni febra si dorm cupilasii mei muuult mai bine,chit ca nasul nu e uscat,dar nici Niagara nu mai e.Va pup si sa aveti vise placute!
jadesy,eu am fost f.multumita de dr.Dumbrava,dar in primul rand e plecata,am inteles ca pana miercuri,in al doilea rand nu are cabinetul in zona ta,dar banuiesc ca,macar pentru o situatie disperata,ca acum,poti gasi un mijloc de transport...Sper sa te lumineze fetele,caci eu mai am o varianta,dar si mai greu de gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai dar asa au petrecut gagicile astea ca nici una nu a intrat sa ne povesteasca cum a fost..

Jadesy, imi pare tare rau ca nu te pot ajuta, si noi tot la dna Dumbrava mergem, poate intra vreuna din fete care are o silutie si te ajuta.

Mamacita, ma bucur tare mult ca sunt mai bine puiutii, Doamne, e groaznic cand sunt bolnaviori si ii vezi cum sufera.

Mocutza, bine ai revenit, ai domnisoara mare de-acum, chiar ma intream acum cateva zile ce mai faceti voi.

Degetul meu e mai bine, sper ca sapt viit sa imi scoata si mie atzele.

Simona, chestia e ca eu nu vreau sa ma intorc la serviciu, cu atat mai ciudata e reactia mea de aseara. Oricum e bine ca nu sunt singura in situatia asta si e normal sa simti asa....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

LA MULTI ANI TUTUROR !!!

Si eu la spartul targului...

Mey,deci s-a lasat pana tarziu la petrecre daca n-ati intrat pt.relatari...

Eu m-am delectat pe seara,adicatelea just right now,cu "Infidela"-tz,tz,tz bad girl...Dar imi place de mor cum joaca Diane Lane in rolul asta...ca dupa Martinez nu ma prea omor...iar Gere aici nu mi-a placut...ca in rest merge ...
Se intelege ca nu-l vad pt. prima oara filmul...

Irina,ce ma bucur pt. tine ca ai parte de o asa o surpriza ...

Angie ,ma repet:ramai in topul meu cu femei eroine! Si da asa ma simt si eu printre nemamici...

Simona,La multi ani ! si sa fiti fericiti!
Deci ca sa scapam de stare tb. sa ne intoarcem la servici? Si daca colegele n-au copii???

Mocutza,fii pe pace sunt si eu alaturi de tine;daca n-as avea ajutor,cred ca ar fi mereu copiii cu capul spart,mancarea arsa ,etc...E o perioada,o sa treaca...daca nu mai faci unul curand...

AndreB,superba dedicatie,imi place mult Macedonski....si Matei seamana leit cu tine cand erai mica

Ellen,te urasc!!! Australia si Noua Zeelanda ziceai? O luna intreaga cu sotul tau ? Da,te urasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

si eu care credeam ca doar eu nu am somn..am petrecut frumos,desi eu nu am stat pana la sfarsit...s-a lasat si cu ceva dansuri,cat am fost eu...nu mai stiu dupa...am facut si poze,dar nu le-am descarcat inca,urmeaza,sigur mi-o vor lua fetele inainte...
angi,cred ca intri cu succes la categoria,toate mi se intampla numai mie...
simona,multi ani si de acum inainte!fericiti si sanatosi!
adina..eu te invidiez pe tine...n-am mai vazut un film cap-coada...nu mai tin minte de cand...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

LA MULTI ANI TUTUROR !!!

Angie ,ma repet:ramai in topul meu cu femei eroine!

De ce??? Macar fa-ma sa ma simt bine pana la capat

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Sa stii, mihaela, ca zici bine cu toate mi se intampla numai mie

Inimioara mea
zicolorata