Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 10
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Neatza! Imi pare asa rau ca n-am reusit sa intru ieri, sa va urez si eu cele bune si frumoase.... As fi vazut mesajul tau, Angi... si te luam pe sus, zau! Si sunt sigura ca te-ai fi simtit minunat cu noi, mamicile ( Trecand peste faptul ca, de data asta, mancarea a lasat de dorit (patron pus pe capatuiala), atmosfera a fost frumoasa, am topait mult (mai ales dupa ce, destul de devreme, au plecat Mokika, Mihaela si Violeta-fina Mihaelei). Eu poze n-am facut, ca am camera foto busita, de la ziua lui Sebi... Am filmat ceva , dar nu-mi permit sa fac public...Concluzia este ca e musai sa repetam figura (cu dans cu tot), ca tare frumos a mai fost! ![]() Multumesc mamacilor care au participat si mi-au facut ziua mai frumoasa! ![]() ....Ca un scurt comentariu la cele scrise de Mocutza: Mamacita, nu stiu cum reusesti sa fii si (mereu pusa la punct cu noutatile din domeniul ATI, atat de... complex!) si prof. si sotie si mamicaX2 si o femeie ingrijita, actuala, activa, atractiva (cum ar zice Angi)! Eu te admir sincer!![]() ![]() ![]() ...De fapt... intuiesc ca la mijloc esta vorba de un mare efort, multa munca, daruire de sine, sacrificiu chiar...... ambitia de a-ti depasi mereu limitele (tot mai inalte)! ![]() ....Daca as avea blog, as scrie acum despre cum 'recunosc' copii nostri 'frumosul', despre inocenta lor si despre cat de... sincer isi iubesc mamicile.... ...Pt ca ai mei deja s-au trezit si nu pot sa mai zabovesc, va zic doar atat: Sebi:-Multumesc, mami, ca te-ai imbracat frumoasa!!! Imi place mult rochita ta! Maria (Mirelei): -Mami, te-ai facut printesa!!! Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Nu pot sa trec in graba pe langa un asemenea mesaj...In primul rand,complimentele tale mi-au asternut un zambet larg si fericit pe fata dar complimente primesc zilnic;eu vreau sa-ti multumesc sincer pentru a doua parte a mesajului,pentru intuitia perfecta a ceea ce se afla in spatele"fatadei stralucitoare".Multi au impresia ca este normal sa fii asa,ca noblesse oblige,ca e usor,inerent etc.,putini sesizeaza ce efort,sacrificiu,oboseala,frustrari,deprimari,reinventari si sondaje in adanc dupa noi forte implica totul...uneori am impresia ca ma prabusesc,pe una din linii,alteori ma mir de resursele daruite de Dumnezeu...Deci,un mare multumesc!

Poate voi reusi cumva sa mai capat si o felie de viata sociala,aceasta fiind prima sacrificata dupa nasteri,noroc ca"fost-ai lele cat ai fost"
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie mamacita, multumesc de informatii.dar ceva de preturi?sau direct cu doctorul vorbesc?ma bucur ca nu mai aveti febra. |
Am auzit vehiculandu-se o cifra de 1000 euro,dar nu stiu cat de veridica este.
mamacita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mav
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
eu pe dna Musat am cunoscut-o anul trecut,cautand un expert in alaptare,acreditat international,pentru a ajuta o pacienta de-a mea,ce avea o anume boala.Ea ar fi dorit sa alapteze,eu o sustineam,toti ceilalti(OG,NN etc,dr.si asist.)ii contraindicau alaptatul.Cu ajutorul ei,il alapteaza in prezent pe bb.Dna Musat a ramas interzisa de dorinta mea de a o ajuta pe acea pac.si de eforturile depuse,in ciuda vesnicei mele crize de timp,pt.a ii gasi ajutor competent,astfel incat am pastrat legatura.Din pacate,n-am facut filme sau poze,pt.ca eu actionam
mihaela77O spune:
dragele mele,am reusit sa descarc pozele,asa ca iata:
8 MARTIE....a,era sa uit,in ultimele 2 poze era sotul meu,care ma astepta cu un pahar de garrone..a stiut ca nu pot sa beau si eu cu voi....
sper sa va placa...
mav,daca vrei intr-o zi ti le trimit pe mess sau email...cum vrei tu...
irina81,selena,promit ca maine,cel tarziu poimaine,,,sunteti trecute in listuta
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
irina81 spune:
Selen,bine-ai venit!
Della-Rosa,esti in 6 luni sau 6 saptamani? Nu e obligatoriu sa ai greturi,deci nu ai motive de ingrijorare.Sarcina usoara!
Umflatel,multumim! 
Nastasie,vreau si eu te rog nr tau/al sotului pe pm si niste detalii in legatura cu scoala de soferi.
Ellen,vrem si noi poze cu rochia! Poate ma incumet si eu pt botez.
In seara asta m-am incumetat la o plimbare pe jos pana la Mall,ma simt din ce in ce mai greoaie si cel mai tare ma supara ca nu pot dormi noaptea.Dar mult nu mai e,mai ales ca am pierdut si dopul gelatinos!
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamacita
Am auzit vehiculandu-se o cifra de 1000 euro,dar nu stiu cat de veridica este. Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
am vazut si eu azi noapte la stiri la tv neptun,arata foarte bine clinica si au spus ca pretul unei nasteri ajunge undeva la 1000 euro!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
isidora spune:
Irina,sa iteleg ca tb. sa scoatem
?
Pai daca-i bal ,bal sa fie:

Si pt. Mamacita:

Nastere usoara,usoara ,lapte mult si bun,si un prunc sanatos,somnoros si cuminte!
Desi stiu ca dupa ce cade dopul gelatinos,ar putea dura si 2 saptamani pana nasti...Dar parca nu mai rezisti tu atat,nu?![]()
Mai,ce fete superbe am vazut ,una si una...
Doc,probabil ca mi-ai ramas pe retina imbracata in rochia de mireasa,ca de cate ori te vad eleganta imi spun -Woooaauu!
OFF,topic:pe cuvantul meu daca am vazut vreun sot urat pe forumul asta! In frunte cu al meu evident! Parol!
ellen79i spune:
Buna seara..
Seful a adormit si am dat o fuga sa vad daca mi-a scris sotul..ca i-am trimis mail ca mi-a venit rochia..logic ca i-am spus ca mi-e putin mare si ca daca nu merge modificata tre sa-mi ia alta...asta e..doar mai nou sunt blonda si neuronul era in vacanta cred atunci cand am trimis dimensiunile. m-am gandit eu ca ma ingras...SSSLLLLLaaaaabe sanse...dar eu inca sper.![]()
Irina o sa pun poze cat de curand..poate maine sau miercuri ca singura cand imi fac nu prea le nimeresc..si o astept pe mama sa faca ea...
AAAA...si am vazut pozele tale cu burtica si cu ala mic.......Doamne ce scump e...cum pupa el burtica!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos..si bb2 la fel logic.
Pup si ne auzim maine.
PS. am uitat sa va pov ca duminica am fost la intalnire cu niste colege de la munca si am fost la un restaurant unde am papat si am baut si un pahar de vin rosu...hhhmmm bun!!! Recunosc ca imi lipsesc!!! M-am simtit super desi nu am stat decat vreo 2ore si jum ca fi-miu era in plansete si o disperase pe mama dar, a fost super...oare sunt o mama rea cand zic ca mi-e dor sa merg la munca? Sincer la noi e o atmosfera super marfa...desi pe etajul nostru este si seful de departament si senior manager si director unit( director adjunct-cum ar veni) este super ok...radem, suntem f multi tineri si asta e bine ca ne intelegem f bine. Acum vreo saptamana m-a sunat o prietena buna care lucreaza acolo si e asistenta dir -ului sa ma intrebe cand vin la munca...ca daca nu vreau sa ma duc..ea stia raspunsul dar el era pe langa ea si nu a vrut sa zica ca nu vrea sa ma sune...asa ca a sunat. Eu pot sa stau pana in mai 2010 dar i-am spus ca in ian-febr 2010 ma duc la munca...nu de alta dar sincer simt ca o iau razna in rutina asta...il iubesc enorm pe fi-miu si iubesc si sa stau cu el dar uneori am nevoie de aer..simt ca ma sufoc! As fi vrut mai devreme dar, daca m-as duce mai devreme as mai putea pleca la sot si sincer vreau sa profit de ocazie..mai ales ca nu ma costa decat drumul..pot sa stau cu el si 6 luni ..dar mai mult de o luna nu cred ca rezist fara sefu...si o luna mi se pare muuult..dar o sa fac tot posibilul sa rezist.
Gata ca m-am intins................
Noapte buna! 
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
ina78 spune:
Buna seara!

Sint cascata... dar trebuie sa citesc multe pagini in urma sa vad daca irina81 sau elen79 mi-au recomandat timplar. stiu ca o singura fata mi-a raspuns... una singura si 

eu n-am fost in stare sa retin. Cu scuzele de rigoare,
ii multumesc celei care mi-a scris.
Din pacate mi-e jena inca sa apelez la dumnealui, cred ca e o perioada grea acum. Poate sa mai treaca ceva timp.
Menuet nu ai de ce sa-mi multumesti... important este ca nu ai regretat ca te-am convins sa mergi.
Della bun venit. La cit mai multe postari. Legat de urinatul des, imi amintesc ca si eu l-am considerat unicul semn ca e sarcina - exceptind cele 2 liniutze. sarcina usoara in continuare.
Selena bun venit si tie. Legat de Dr daduianu - Torok, eu am numai cuvinte de lauda. Din pacate am nascut cu altcineva si asta ptr ca d-na Dr era pe drum... se intorcea de la Buc. dar sa nu crezi ca m-a lasat "balta", ea a sunat si m-a preluat dr Ionescu care ... s-a purtat super ok. la intoarcere a venit si Dr daduianu si mi-au urmarit evolutia amindoua - postoperatorie. In conditiile in care am nascut prin cezariana, in urma ruperii membranelor, la 35 saptaminii - deci un bb prematur, ajunsa la spital la 14, la 14.35 am trecuta ora nasterii... Daca ai intrebari, sintem aici.
Legat de poze... acum incerc sa le incarc.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
isidora spune:
Ca sa nu rad singura...
Berbec
Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge, merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in acelasi timp cu altcineva, va putea spune: "Primul!".
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri. Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va incerca sa-si "dreaga" imaginea prin cinism. Va spune: " Poate acum schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!".
Taur
Semn de pamant: Casa
Trasatura fundamentala: rabdare inepuizabila.
Fraza favorita: gandesc, deci insist.
Taurul, atunci cand merge, nu ridica un picior daca celelalt este asezat ferm pe pamant. Din aceasta cauza, mai mult decat sa mearga, el face istorie. Daca Berbecul sare de la trambulina inainte sa se uite, Taurul va sti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei si temperatura. Berbecul actioneaza cu hotarare, Taurul cu obstinatie. Berbecul vrea ca toata lumea sa-l asculte, Taurul are o rabdare fara limite incercand sa-i faca pe ceilalti sa-si schimbe parerea.
In concluzie, relatia lor s-ar putea desfasura asa:
Berbecul ii spune Taurului, aflat la 10 metri distanta: - Vino aici! (asta e hotarare).
Taurul: - Nu! (asta e obstinatie).
Berbec: - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (avansand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (facand doi pasi, se trezeste fata in fata cu Taurul): - Vezi? Asa imi place! Sa vii unde-ti spun EU!
Gemeni
Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul.
Fraza favorita:Adevarul e ca totul e minciuna.
Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: "arati mai bine ca niciodata!"
Daca dai peste cel uracios: "Cand o sa mai slabesti si tu?"
Rac
Semn de apa: marea.
Trasatura caracteristica: nesiguranta pe plan sentimental.
Fraza favorita: Simt, deci exist.
La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti caci Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
-Te iubesc.
Si Racul intreaba:
Cat?
Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege / regina .
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
-Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine... Moment in care va exclama:
-M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!
Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fraza favorita: Permite-mi sa te contrazic.
Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
-Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
-Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
-Asta ma ingrijoreaza cel mai mult
Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.
Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
-Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc... si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.
Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: "nici nu te iubesc, nici nu te uit", "cateodata da, cateodata nu", 'nici pisica perfida, nici caine fidel". Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!
Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.
Sagetator
Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer...
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
-Dar ce ti-am facut eu?!
Capricorn
Semn de pamant: muntele.
Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.
Fraza favorita: ce te-ai face fara mine?
Capricornul este o capra si caprele se lupta cu muntele si-l domina. Daca vezi un Capricorn care se arunca de la etajul zece, urmeaza-l, caci sigur o va lua in sus. Mai mult decat in noroc, crede in efortul propriu.
Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Cam ca un preot Capricorn care, aflat pe patul de moarte, le spune calugaritelor care-l ingrijeau:
- Vai! Ce o sa se aleaga de voi, cand eu nu voi mai fi, cine o sa aiba grija de voi, cine o sa va ghideze pasii?
Si una dintre calugarite, cel mai probabil o leoaica, i-a raspuns:
- Nu va faceti griji, Parinte, ca si Isus Hristos a murit si ne-am descurcat si fara El.
Varsator
Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...
Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.

, dar nu-mi permit sa fac public...
(mereu pusa la punct cu noutatile din domeniul ATI, atat de... complex!) si prof. si sotie si mamicaX2 si o femeie ingrijita, actuala, activa, atractiva
(cum ar zice Angi)! Eu te admir sincer!
Antonio(27 oct 2008)