Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 11
Leditia spune:
Cu o mica intarziere, vreau sa va urez si eu un sincer la multi ani fericiti de 8Martie!
Un buchet de flori pt fiecare..

POZE CU NOI
de David Christian
nastasie spune:
mamacita, umflatel, multumesc mult.banuiesc ca 1000 la nastere naturala?nu?inca nu am ajuns sa vorbesc cu dl.doctor de clinica.am fost ieri la dansul, am facut eco, insa a spus ca se vede doar un punct si mi-a dat sa fac B-HCG.l-am facut acum dimineata si la 15 am rezultatul si sa-l sun.s-ar putea sa fie prea mic sau sarcina oprita din evolutie.m-a intrebat de simptome si i-am zis ca nu am absolut nimic.acum nu stiu ce sa cred.stau ca pe ace.culmea e ca m-a recunoscut dupa 4 ani de cand il am pe razvan.o sa vin cu amanunte mai pe seara.tineti-mi pumnii.tin sa mentionez ca mi s-au marit sanii fantastic si ma dor de mor.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
nastasie spune:
irina, ti-am trimis PM.daca e ceva, scrie-mi.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
selen80 spune:
neatza!
Multumesc, fetelor, de primire, si pt Ina si Ellen cate un
pt raspunsurile legate de dr Torok...mie imi este teama ca nu cumva sa nu vina la nastere, si sa pic pe mana cine stie cui va fi de garda atunci, ca la cate povesti de groaza am auzit...
Sa va mai intreb ceva...voi ati facut dublu test? dar 4D de sapt 12-14?? pt ca pe mine a zis ca ma trimite direct la TT si la monografia de 22-24 de sapt....
ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
irina81 spune:
Adina,mersi pt gandurile bune si pentru sustinere!
Cate kg ziceai ca au trecut prin bazinul tau?
Ellen,daca iti place modelul o poti modifica.Poti sa intrebi la Bilutzi daca accepta;acum vreo 6 ani si-a facut cumnata mea rochia la ei dupa modelul ei.
pentru aprecieri.Dar cum incerci tu sa te ingrasi? Mai mergi la sala?
Ina,nu mai cauta in urma ca eu ti-am scris.El a reinceput munca saptamana asta.Maine vine la mine,daca vrei il pot intreba.
Nastasie,va sunam azi.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
irina81 spune:
Selen,eu am facut si DT si TT si morfologia fetala de sapt 22-24.Din cate am citit si am intrebat,valoare diagnostica mai mare are DT corelat cu niste masuratori echografice facute in 2D (aici intereseaza f mult pliul nucal),ambele facute in sapt 11-14. TT are valoare mai mult prognostica.Acum mai depinde si de medic,fiecare cum obisnuieste.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
mav spune:
neatza!
as avea de comentarii pt fiecare (incepand cu angi, legat de ce-ai scris pe blog
, apoi cu mamacita,.....), dar nu prea imi vine sa scriu... sunt racita cobza, cred ca n-am mai fost asa varza de cel putin un an jumate...
....
imi vajaie capul.... si parca l-as avea bagat in butoiul cu muci, scuzati exprimarea!
.....
selen, bine ai venit! asa mult timp mi se pare ca a trecut de cand eram insarcinata... ca nici nu mai stiu... am facut DT sau TT?!
o sa ma uit pe dosarul cu analize, mai tarziu... dar parca a fost TT la 16s...
oricum, la 12-14s si la 22-24s, ar trebui obligatoriu (dupa mine) sa faci ecografia morfofetala!
irina, nu am mai avut timp si stare sa intru la tine la odisee... presupun ca ai aflat ca a nascut (natural) monvas, pe 7 martie, un baietel de 3700kg. ea era micuta, finuta, firava chiar, inainte de sarcina.... si uite ca a fost curajoasa!
....ca si mine de altfel, ca mi-au murit laudatorii
... stii... anto a avut 4200g la nastere... a avut loc sa iasa pe acolo.. a fost greu, dar nu imposibil... iata, am supravietuit....![]()
curaj gaina, ca te tai!!!!!!!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dandusa spune:
am scris...si-am scris...apoi a venit Crinuta si s-a dus tot....
revin cand ma calmez![]()
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
m-am calmat![]()
La multi ani,fetelor
v-am admiratin poze...,minunate ce sa zic,toate radiati de relaxre si buna dispozitie,da' parca nu erati voi.m-am obisnuit sa va admir alaturi de pitici si acum...,parca erati undercover![]()
Doc,
chiar asa...oauuuuuuuuu
ce emotii ascunzi de emani atata stralucire?indragosteala cumva?![]()
Mav,
multa santate iti doresc
da-mi mes cu rds-ul tau,ca mi-a 'aranjat' Crinuta agenda cu toate nr de fix...am cautat paginile cu pricina in zadar,s-au evaporat,nu alta...
Ellen,
sant curioasa,stai o luna pe vas pt ca are sotul tau functie sau platesti croaziera?nu ai rau de mare?si eu te invidiez pt locurile pe care urmeaza sa le vezi...am auzit atatea lucruri frumoase despre ele.superrrr tareee
Irina,
bravoo.bine ca a venit ostul tau acasa,de acum totul va fi mai usor,asa-i?

Ina,
ramasesem datoare cu raspuns la amenda vecinului.nu stiu la ce nr au sunat vecinii nostrii,pt ca noi am fost inculpati in poveste
Claudiu munceste numai de noapte si dimineata la 6 cand vine el,este f greu sa gaseasca loc liber...,de obicei toata lumea doarme si masinile stau frumos in parcare...intr-o dimineata a venit,a gasit si el un loc(altul ca de obicei),a parcat si cand s-a trezit a vazut un politai care facea poza la masina noastra...,a coborat jos si a urmat un scurt metraj cu bip-uri si nervi...mai mult ca vecinul nervos,sta la noi pe scara la et 1,adica i-a fost greu sa ne bata obrazul sau s asune la usa sa ne certe...,era prima data cand greseam
a preferat sa sune la politie etc...
Selen,
DT nu am facut la nici una din sarcini.TT am facut doar la prima sarcina...a fost alegerea mea.aflasem cat de concludent este si am zis pas.un stres aiurea din cauza acestor analize ,nu vreau sa am.si in plus,nici o analiza din lumea asta,nu ar fi putut sa ma convinga sa renunt la copilu' meu,fie chiar si cu SD sau mai stiu eu ce.
Angi,
nu cred ca mai poate fi cum era odat'...nu are cum!acum esti mamica,simti,gandesti si te comporti diferit.sa nu mai zic ca nu ai cum sa te detasezi de statutul tau si sa te distrezi cum o faceai odata...personal,mi se pare imposibil
..........................................
cadita n-o mai folosesc.daca este vreo mamica sau viitoare mamica doritoare,sa-mi spuna.mai am si o crema pentru burtica de la palmer's.cica previne vergeturile.le donez cu mare drag cui are nevoie
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
AngeliquedeS spune:
Si noi un pic pe-aici
Am facut papa bun - ciorbita de perisoare si sarmale si acum Pupicu doarme ca s-a obosit cat a stat cu mine in bucatarie sa bage la cap tot ce faceam eu ![]()
Am citit tot dar parca nu am putere sa raspund nimic nimanui ![]()
Doar ca vreau si eu pe unde o sa se plimbe Ellen ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita