Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 3
isidora spune:
Of,of iar bolnaviori....Sanatate multa tuturor!
Andicu,ce porcarie cu situatia mamei...Imi pare rau!
Mokika,pt. secretii ca la robinet: Euphrasia-cate 3 granule de 4,5 ori pe zi in prIma zi ,apoi mai rar.Poti sa-i dai si odata la 1 ora ,2 chiar daca e asa nasol...cateva runde...
Umflatel, mersic,.
Mamacita,sanatate multa tie si copiilor!
Dandus,da' noi cand ne tundem? Eu nervii tai ,tu mie alea 3 fire?
nusy spune:
Buna, fetelor! Va rog frumos,spuneti-mi si mie de unde pot cumpara carucior si patut pentru bebe(patut as vrea din-acela pliant,cu masuta de infasat atasata),din Constanta...ca la mine in oras(Tulcea) nu am de unde...spuneti-mi numele magazinului si zona unde se afla(ca sa-l pot gasi,ca nu le cunosc doar dupa nume).Va multumesc anticipat!
Nusy 23+
mamacita spune:
Mokika,am banuit ca nu ti s-a nazarit tie peste noapte taman dexa,ci ca ti-a fost prescrisa,probabil,intr-o situatie disperata,cand beneficiul depasea riscurile sau de catre un ageamiu(din pacate sunt atatia intre colegii nostri,si inca dintre cei cu titluri si pretentii,ca te si miri ca mai sunt pacienti vii).Urmeaza ce ti-am scris sau ce a scris Isidora,prompta ca de obicei,si sunt convinsa ca Theo va fi bine.Daca se agraveaza,in sensul ca are insuficienta respiratorie acuta(mai pe romaneste se sufoca),atunci poti face dexa 1 ml im,dar tot trebuie fugit la urgenta,pentru ca atat va salveaza dexa,in aceasta situatie:durata drumului pana la o unitate sanitara apropiata.Din ce-mi descrii insa,pare o banala viroza,cu care s-a captusit toata po****tia,inclusiv subsemnata,dar care,din fericire,desi ne-a zguduit,nu a dus la insuficiente resp.acute.Cat despre celebrul stridor,el este prezent la multi bb,ne sperie dar este datorat imaturitatii cailor resp.superioare si se remite spontan in timp,fara sa necesite tratamente agresive(cu exceptia malformatiilor,bineinteles,dar acestea sunt repede diagnosticate dupa nastere).Sanatate si sa ne tina nervii!Eu asta-seara dau o fuga la deschiderea ISIS,c-am auzit povesti frumoase si vreau sa vad cu ochelarii mei,dar apoi ma intorc la febrilii mei
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nusy Buna, fetelor! Va rog frumos,spuneti-mi si mie de unde pot cumpara carucior si patut pentru bebe(patut as vrea din-acela pliant,cu masuta de infasat atasata),din Constanta...ca la mine in oras(Tulcea) nu am de unde...spuneti-mi numele magazinului si zona unde se afla(ca sa-l pot gasi,ca nu le cunosc doar dupa nume).Va multumesc anticipat! Nusy 23+ |
Ati putea merge in Carrefour, gasesti acolo si una si alta, la Real. In oras gasesti iarasi la un loc la Maredi, e mai greu de explicat dar odata ajunsi in centru intrebi de ANtoniadi si te poate indruma oricine.
Mamacita, stii cumva ce se mai aude de maternitatea pe care planuia sa o deschida dna dr Lutescu?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Mokika,am banuit ca nu ti s-a nazarit tie peste noapte taman dexa,ci ca ti-a fost prescrisa,probabil,intr-o situatie disperata,cand beneficiul depasea riscurile sau de catre un ageamiu(din pacate sunt atatia intre colegii nostri,si inca dintre cei cu titluri si pretentii,ca te si miri ca mai sunt pacienti vii).Urmeaza ce ti-am scris sau ce a scris Isidora,prompta ca de obicei,si sunt convinsa ca Theo va fi bine.Daca se agraveaza,in sensul ca are insuficienta respiratorie acuta(mai pe romaneste se sufoca),atunci poti face dexa 1 ml im,dar tot trebuie fugit la urgenta,pentru ca atat va salveaza dexa,in aceasta situatie:durata drumului pana la o unitate sanitara apropiata.Din ce-mi descrii insa,pare o banala viroza,cu care s-a captusit toata po****tia,inclusiv subsemnata,dar care,din fericire,desi ne-a zguduit,nu a dus la insuficiente resp.acute.Cat despre celebrul stridor,el este prezent la multi bb,ne sperie dar este datorat imaturitatii cailor resp.superioare si se remite spontan in timp,fara sa necesite tratamente agresive(cu exceptia malformatiilor,bineinteles,dar acestea sunt repede diagnosticate dupa nastere).Sanatate si sa ne tina nervii!Eu asta-seara dau o fuga la deschiderea ISIS,c-am auzit povesti frumoase si vreau sa vad cu ochelarii mei,dar apoi ma intorc la febrilii mei Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
mamacita, ma tii si pe mine la curent cum e cu isis, ca eu merg la dr.zaher.raman datoare.am vazut asa pe net, dar vroiam si parerea ta.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
ellen79i spune:
Buna ziua tuturor...
revenim si noi dupa ceva timp...
Am fost la ai mei..la inceput pt 3 zile si uite asa s-au facut vreo 3 sapt cred.....ca nu vroiau sa ne mai lase sa plecam.
Noi suntem bolnavioari..amandoi ,......nu stiu cum Dumnezeu am reusit sa racim amandoi. si eu si strumful...mai ales ca la ai mei e f cald si bine..nu am stat pe afara...el e pe tratament de luni iar eu de miercuri..iar joi am luat-o pe polidin ca nurofen-ul era apa de ploaie la mine... si din pacate, inca mucosi si astazi iar bebe iar face febra de ieri seara..38-38,2 maxim dar tot febra e....
Isidora acum am citit mail-ul..multumesc mult ca m-ai anuntat...ma bucur ca a iesit asa de bine ...noi ne-am simtit minunat si ne bucuram ca am putut veni .
UUMFLATEL sincer nu vroiam sa scriu si nici sa zic nimic dar,...inainte de ziua lui Ioan ... am mai trimis si noi ceva si nu stiu daca ai primit.... Sper sa nu fi gresit contul.....
Pupici din partea noastra si o zi buna in continuare..
In caz ca nu reusim sa mai intram in seara asta...
LA MULTI ANI MAMICILOR! Sa avem o primavara frumoasa si sa fim sanatoase si cu bebici sanatosi..
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
mamacita spune:
Angi,probabil nu mai dureaza mult,dar nu stiu un termen.Te tin la curent.
Nastasie,cu placere.
madaluta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
adica am mai dat datele si am uitat complet?!asta spune muuulte despre mine...sa ma ierti daca o sa te mai rog inca o data peste vreo luna-doua... .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
nu, nu ai uitat nimic..dar mai sunt altii pe-aici care va stiu aniversarile...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
...nu puteam sa nu fim in randul lumii si noi( adica Briana): muci pana-n brau, tuse si stanuturi repetate. Am fost de dimineata la Homeomed la dr noastra si ne-a bagat deja pe antibiotic (Ceclor)pt k avem "rosu-n gat". pe langa asta ne-a mai dat Rinathiol, Ketof si Colargol> dupa ultimul am alergat azi tot orasul si nu l-am gasit. stiti cumva cu ce l-as putea inlocui? d-na mi-a zis k e f bun pentru mucii astia abundenti...si de-aia l-am tot cautat dar cica nu se gaseste substanta din care se prepara....Si maine placam la darius..sper sa nu-l imbolnavim si pe el caci as innebuni.
Multa sanatate tuturor bolnaveilor!
nusy:magazine specializate pt copii sunt multe in C-ta..timp sa ai de umblat. Asa cum au spus fetele gasesti in orice hipermarket, chiar si in metro. Apoi Pe b-dul Tomis mai sunt vreo 3 dintre care si Chicco( la sala sporturilor). In spatele mag Tomis este reprezentanta Chipolino,la policlinica cu plata este Maredi by Douceur, iar in Inel II este Marvimexul..acum depinde si de buget...
Spor la cumparaturi!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
Mokika spune:
Mamacita - Intr-adevar, mi-a fost prescris intr-o astfel de situatie (cand avea 3 luni a facut o laringita urata si am ajuns cu el vanat la urgenta) iar la 6 luni s-a repetat laringita pe care am tratat-o doar homeopatic insa dr. vazandu-ma asa disperata, si de frica sa nu recidiveze in acelasi fel, mi-a prescris si dexa dar nu i l-am administrat atunci si am ramas cu el in casa. Acum, avand acelasi diagnostic, laringotraheita acuta, si vazandu-l cum se chinuie sa respire, caci mucozitatile nu sunt in nas ci in piept si efectiv am impresia ca se sufoca si isi umfla toracele foarte tare chinuindu-se sa respire, am zis ca as putea sa ii administrez, sa nu imi faca vreo bucurie peste noapte, nu de alta dar sunt si singura si nu stiu cum as reactiona in caz de Doamne fereste!.... si mai ales, gandindu-ma ca primele zile sunt critice, de debut si ca poate de maine se va mai ameliora situatia lui datorita tratamentului. Multumesc inca o data pentru raspunsurile tale. Multa sanatate tie si puiutilor tai!
Isidora - eu i-am dat acum bryonia, spongia si antimonium tartaricum. Secretiile sunt galbene dar putine la nas, mai mult in piept, ingreunandu-i respiratia. Si cand tuseste are parca un fond ca de tuse magareasca (nu stiu cum sa explic altfel) si nu se rupe tusea. Dr. ne-a dat Klacid, Rhinathiol si Zyrtec. Astept sa isi faca Rhinathiolul efectul.
Madaluta - imi pare rau ca si Briana s-a imbolnavit. Multa sanatate!
Ellen79 - sanatate si voua!
Umflatel - am retinut eu bine? stai in Inel? ca maine te iau eu.
Domnule, dar ce-i cu viroza asta in tot orasul?