Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 2
AndreB spune:
Mokika stai linistita daca ti-a prescris pana in 10 zile max este ok. Cate picaturi ii dai? 5 dim si 5 dupa-amiaza? Este un antihistaminic, l-a luat si Matei (prescris de la Bucuresti ca sa n intelegi altceva) acum 2 sapt pentru o alergie....
Tine-te tare Bubu, nu mai ai mult!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AngeliquedeS spune:
Scurt, scurt de tot ca altfel iar nu stiu ce iese ca Pupicu deja se urc a in pat
Mokika, da-i lui Theo fara pb, noi facem tratament cu Zyrtec de lunga durata de cate 2 luni pt alergia lui, avea 2 luni cand i-am dat prima data, se fol si la bebelusi dar pe prospect scrie ca nu se da sub 2 ani fiindca nu se ofera nimeni cu copil dsub 2ani sa se faca experiment pe ei, dar e ok
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
andicu spune:
Hello.
Sanatate multa bolnaviorilor Sebi si Teo!
Mokika, si Filip a luat Zyrtec, tot pe fond de dese rinite alergice. Tot 5pic dimineata si 5 seara i-a dat dr Sima.
Bubu73, bine-ai venit si nastere usoara si bebe sanatos, cand o va dori el sa vina!
Adriana (nastasie), bafta multa luni la eco, sa vii cu vesti bune!
Eu sunt tare trista. Mama e obligata sa incheie un capitol mare si important din viata ei, munca facuta cu dedicatie si pasiune...si a fost anuntata intr-un mod asa brusc si urat...dupa 38 de ani si o companie ridicata cu greu in 18 ani! asta e viata si asa sunt oamenii din ziua de azi, presupun, nu mai au respect pt cei care au construit inaintea lor si care i-au invatat!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Mokika spune:
Fetelor, va multumesc mult, mult de tot pentru raspunsuri.
Asa nu imi place deloc .... ca stau dupa toti cu siropele, pastilute, picaturi ... si fiecare altceva .... si fac calcule, ala a mancat, ala, nu, ... adica am 3 pe cap .... ca trebuie sa o tin si pe mama din scurt ca ea nu le ia .... sta si se uita la ele .... Oare chiar asa de greu este? sau sunt eu prea terminata si obosita? O fi pus asta capac? Parca nu mai am putere nici sa gandesc ....
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mokika Fetelor, va multumesc mult, mult de tot pentru raspunsuri. Asa nu imi place deloc .... ca stau dupa toti cu siropele, pastilute, picaturi ... si fiecare altceva .... si fac calcule, ala a mancat, ala, nu, ... adica am 3 pe cap .... ca trebuie sa o tin si pe mama din scurt ca ea nu le ia .... sta si se uita la ele .... Oare chiar asa de greu este? sau sunt eu prea terminata si obosita? O fi pus asta capac? Parca nu mai am putere nici sa gandesc .... Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
mokika,asa suntem noi,mamele,sotiile,fiicele...
pt toate mamicile de constanta:
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus:" Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua
langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga:" Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul
dintre copii care inca isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular:" Ma duc la pat."
Si o si face ... fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ioana_p76 spune:
Dragele mele, pentru ca ati deschis capitol nou, imi permit sa vin iar cu rugamintea(pentru cele care inca nu ati citit) sa acordati cateva minute pentru a vota campania aspirantelor la concursul RoBlogFest. Aveti detalii la semnatura mea.
Votul este important pentru promovarea cauzei noastre, vom fi mai bine vazuti, poate vom capata mai multi adepti (in principal politicieni care sa ne sustina), nu avem alta miza sau alt interes.
Sper sa nu vi se para ca va sacai, am indraznit sa va rog pentru ca stiu ca multe dintre voi, actuale mamici sau gravidute, ati trecut prin lupta grea cu infertilitatea si stiti prea bine ce inseamna.
Va multumesc mult!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
Mokika spune:
Buna dimineata! sau Buna ziua!
Pe Teo l-au invadat secretiile azi noapte rau de tot. De pe la 4 nu si-a mai gasit locul si nu putea sa respire ... si tusea cam nasoala, drept pentru care m-am hotarat eu asa, de una singura sa ii fac diseara inainte de culcare o dexametazona, avand in vedere antecedentele si stridorul laringian. Acum, dilema este daca sa ii fac o fiola intreaga sau nu..... pe internet nu am gasit nimic referitor la administrare, in functie de kg (13,5 kg la noi) in cazul copiilor? Ma puteti ajuta cu o informatie sau idee? Eu ma gandeam la fiola intreaga - care are 8 mg/2 ml.
Si acum respira greu si haraie continuu de simt ca mi se urca la cap cand il aud. Macar noaptea sa poata dormi ... nu? voi ce ziceti?
Si acum, alta intrebare.... caci daca nu v-ati dat seama pana acum, eu cam sunt omul extremelor!
Cine vine maine? Ca as vrea sa plec cu cineva care stie drumul .... mi se pare complicat, nu ca nu m-as descurca pana la urma dar parca nu am chef sa-mi bat capul prea tare.... si nici nu am ajuns vreodata in viata mea in Poarta 6. Vin si eu cu masina, poate ne dam intalnire pe undeva?
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mokika Buna dimineata! sau Buna ziua! Pe Teo l-au invadat secretiile azi noapte rau de tot. De pe la 4 nu si-a mai gasit locul si nu putea sa respire ... si tusea cam nasoala, drept pentru care m-am hotarat eu asa, de una singura sa ii fac diseara inainte de culcare o dexametazona, avand in vedere antecedentele si stridorul laringian. Acum, dilema este daca sa ii fac o fiola intreaga sau nu..... pe internet nu am gasit nimic referitor la administrare, in functie de kg (13,5 kg la noi) in cazul copiilor? Ma puteti ajuta cu o informatie sau idee? Eu ma gandeam la fiola intreaga - care are 8 mg/2 ml. Si acum respira greu si haraie continuu de simt ca mi se urca la cap cand il aud. Macar noaptea sa poata dormi ... nu? voi ce ziceti? Si acum, alta intrebare.... caci daca nu v-ati dat seama pana acum, eu cam sunt omul extremelor! Cine vine maine? Ca as vrea sa plec cu cineva care stie drumul .... mi se pare complicat, nu ca nu m-as descurca pana la urma dar parca nu am chef sa-mi bat capul prea tare.... si nici nu am ajuns vreodata in viata mea in Poarta 6. Vin si eu cu masina, poate ne dam intalnire pe undeva? Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
Mokika,nu te supara,dar lasa medicina dupa ureche,cu medicamente potente si periculoase prin efectele secundare,pe copiii tai!
Du-te la urgenta daca este asa grav,nu-i da doza de adult de 80 kg...Daca nu,aspirat secretii,olynth,paracetamol alternativ cu nurofen,vitamina C sau,daca preferi homeopate,stiu o serie de mamici pe aici care au informatii corecte.Sanatate multa,caci si noi suntem in aceeasi stare,Alex de miercuri seara,cu febra de atunci pana inclusiv azi dimineata,Anabela de azi noapte,ce mai,o "feerie"
Mokika spune:
Mamacita - multumesc de raspuns, nu ma supar.
Nimeni nu cred ca si-ar permite sa faca experimente pe proprii copii. Dexametazona mi-a fost prescrisa de medic pediatru exact acum un an cand Teo avea 6 luni si a avut o viroza asemanatoare. Nu mai stiam doza pe care mi-o prescrisese, asta era nelamurirea mea. Dar am cautat reteta si am gasit-o. Era 1 ml, i.m. la nevoie .... exact asa scrie, numai ca eu nu mai stiu cate kg avea atunci. Eu nu vreau decat sa il ajut sa nu mai sufere...
mav spune:
Salut!
Conform zicalei: 'Cei 4 evanghelisti au fost 3, Luca si Matei...', pt intalnirea de maine (ora 15) am ramas:
pt 8 martie:
3. eu+ sora+ mama
4. Mirela
5. Mokika
6. Ina
7. Doc
8. Umflatel
9.? Tinna (in functie de starea de sanatate)
Irina inca are bb la purtator, dar nu poate veni pt ca-si asteapta sotul...
Rozalia, daca mai vrei si poti sa vii, te poate aduce(din Tomis III)/duce la Navodari, Ina, asa ca sun-o! Valabil si pt Umflatel, cu rugamintea.... suna-ma pe mine intai, sa-ti dau nr Inei sau Mokikai si te aduce una dintre ele.
Mokika, poti veni odata cu Ina, care asteapta s-o suni.
Mirela, Doc si Tinna cunosc drumul, asa ca v-am rezolvat pe toate.
Sebi inca nu e bine, merge tot ca pinguinul ranit.... Anto a facut vaccinul aseara si este marait.... vrea sa fiu non-stop in ochii lui.
...Iar sunt singura cu ei... ooooooffffffff... grea misiune....
Revin, ca mai aveam de zis, dar plange praslea......
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!