Gravidute si mamici de Constanta(46)....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mada, eu stiam ca, colargol il gasesti numai la farmacia Dom.sanatate multa Brianei.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Dc nu e prea tz maine am sa vin totusi si eu pentru ca s-a oferit Ina sa ma ia de la Dobrogea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Angeliq, Mada: multumesc mult de tot,va dulce!

Nusy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ina,iti pot recomanda eu un tamplar bun.E chiat tatal Florinei.
Mada,felicitari pt alegerea sotului tau! Fierul se administreaza in timpul mesei sau imediat dupa si a facut bine ca ti-a dat 14 pic de 2 ori pe zi.Doza zilnica e de fapt dublul greutatii.
Profilactic se da 1 pic/kg corp/zi.
Colargol se gaseste la farmacia Dom de pe Mircea,ai incercat? Si e valabil numai 14 zile de la deschidearea flaconului.Poti incerca Vibrocil.
Mokika,Dexametazona se da 0,5 mg/kg corp deci la greutatea lui ar veni cam 7 mg adica aproape 2 ml.Subscriu la ceea ce ti-a zis Mamacita si in plus o atmosfera umeda ar ajuta,de exemplu bagat in baie unde in prealabil ai dat drumul la apa fierbinte ca sa se faca mult mult abur. Iar pe tusea magareasca de care spui ar merge f bine Eurespalul.
Nusy,in centru,in apropiere de Antoniadis,pe I.Gh Duca (strada perpendiculara pe Stefan cel Mare)e un magazin Maredi,au carucioare Douceur la preturi acceptabile si din cate am inteles sunt si rezistente;tot aici gasesti si patut.Acum am vazut ca ti-a scris si Angi.
Ellen,multa sanatate! Nici eu n-am scapat de viroza asta urata, dar m-am dres cu multe ceaiuri si homeopate ca altceva n-am cum.

Imi pare rau ca nu pot veni maine cu voi,dar voi primi cel mai frumos cadou de ziua femeii : vine sotul meu acasa mai devreme cu vreo 5 zile si inca ma prinde cu bebe in burtica (sper sa nu nasc la noapte ) sa-l simta si el cum misca.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 38+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Vrem si noi in lista,va rog!
Irina 20.06.1981
Matei-Cristian 1.09.2005
Theodor-Ioan ?.03.2009

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 38+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna seara fetelor!N-am mai intrat de cam multa vreme dar Iannis a fost bolnavior.Totul a debutat cu prima febra pe care a avut-o vreodata.La sfatul doamnei Dumbrava nu i-am dat decat homeopate pt scaderea febrei care dupa ce si-a facut de cap 3 zile a fost inlocuita de POJAREL.Dar a trecut repede.Numai ca acum in loc de puiutul meu cuminte am un bebe rasfatat care tipa la comanda daca nu-i faci pe plac si toate astea dupa ce a fost bolnavior.
Am vazut ca si puiutii vostri sunt bolnaviori,of tare greu e cand iti vezi puiutul suferind.Insanatosire grabnica.
Angi tare mult mi-a placut tunsoarea pe care ti-a facut-o Dandusa, iti sta foarte bine.As indrazni s-o intreb daca ma poate tunde si pe mine,chiar eram in cautare de cineva care sa imi aranjeze putin parul.Dandusa daca se poate, te rog, da-mi un msg pe PM.Iti multumesc mult.
Doc ce face Serbanelul scump?
Jojo felicitari pentru bebe fetita.O sa ai 2 printese!
Fetelor va doresc o primavara cat mai frumoasa si linistita

mamicile si puiutii

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellen79i

Buna ziua tuturor...

revenim si noi dupa ceva timp...

Am fost la ai mei..la inceput pt 3 zile si uite asa s-au facut vreo 3 sapt cred.....ca nu vroiau sa ne mai lase sa plecam.

Noi suntem bolnavioari..amandoi ,......nu stiu cum Dumnezeu am reusit sa racim amandoi. si eu si strumful...mai ales ca la ai mei e f cald si bine..nu am stat pe afara...el e pe tratament de luni iar eu de miercuri..iar joi am luat-o pe polidin ca nurofen-ul era apa de ploaie la mine... si din pacate, inca mucosi si astazi iar bebe iar face febra de ieri seara..38-38,2 maxim dar tot febra e....

Isidora acum am citit mail-ul..multumesc mult ca m-ai anuntat...ma bucur ca a iesit asa de bine ...noi ne-am simtit minunat si ne bucuram ca am putut veni .

UUMFLATEL sincer nu vroiam sa scriu si nici sa zic nimic dar,...inainte de ziua lui Ioan ... am mai trimis si noi ceva si nu stiu daca ai primit.... Sper sa nu fi gresit contul.....

Pupici din partea noastra si o zi buna in continuare..

In caz ca nu reusim sa mai intram in seara asta...
LA MULTI ANI MAMICILOR! Sa avem o primavara frumoasa si sa fim sanatoase si cu bebici sanatosi..

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

ellen79i,iti multumesc mult de tot...nu stiu ce sa zic...daca imi spui de pe ce nume s-a facut depunerea,as putea verifica...
iti multumesc din suflet si va doresc multa sanatate!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81
Mokika,Dexametazona se da 0,5 mg/kg corp deci la greutatea lui ar veni cam 7 mg adica aproape 2 ml.Subscriu la ceea ce ti-a zis Mamacita si in plus o atmosfera umeda ar ajuta,de exemplu bagat in baie unde in prealabil ai dat drumul la apa fierbinte ca sa se faca mult mult abur. Iar pe tusea magareasca de care spui ar merge f bine Eurespalul.

Mai,fratilor,deformatie profesionala,se vede medicul de urgente si medicul de familie:eu sunt obisnuita cu terapie iv,peste 90%din medicatie noi asa o administram,din criza de timp data de dezechilibrul functiilor vitale.Cand a zis Mokika de 8 mg,s-a zburlit parul pe mine.Oricum,restul e valabil...

De clinica,ce sa va spun,conditii hoteliere optime,curat,frumos,luminos,o placere sa fii cazata acolo,o cada in care-as trai,nu numai sa nasc(desi personal nu sunt adepta ideii,dar arata superb).Conditii medicale...inca lucrez sa ma desprind de mentalitatea "judetean":salile de operatie mi se par minuscule,aparatura de provenienta necunoscuta,dar nou-noute toate,asa ca trebuie sa fie bine.Eu asta imi doresc si imi pare rau ca nu mai pot avea copii,as mai fi nascut unul....Daca nu saptamana urmatoare,ca inca mai au ceva probe de facut,cealalta saptamana se incep inscrierile,pacient+medici,dupa optiuni.Deci,succes gravidutelor norocoase!!!

Multumesc pentru urari si am nevoie de sustinerea voastra in continuare,ca ai mei o duc intr-una intr-o febra enervanta de 38,tuse,muci fluvii,respirat a la cainele lui Pavlov...

Irina,de ce ai pus pe lista 7 martie,ai de gand ceva in seara asta?Asteapta si tu pana maine dimineata,caci,cu toata parerea de rau,nu pot sa-i las pe mititei singuri si n-as vrea sa-mi calc promisiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Revenim...seful doarme asa ca...imi fac de cap

Mokika, Irina...multumim de urari. Irina sanatate si voua si ma bucur pt cadoul pe care il primesti.
Al meu vine abia pe 10 iunie....si pleaca pe 2 septembrie ceea ce ma bucura e ca prinde toata vara acasa. Dar, de sarbatori nu va fi cu noi ...dar, am gasit solutia. O sa plec eu la el o luna!!! ..e pe un vas de croaziera si o sa fie in Australia si Noua Zeelanda...cald, frumos asa ca in Ianuarie la anu vin bronzata....

Umflatel nu mai e nevoie de detalii ca ne-am lamurit....ma bucur ca nu am gresit contul..cum am mai spus sunt f aiurita si chiar ma gandeam ca am facut alte persoane fericite..dar Dumnezeu nu a lasat sa fac o prostie....

Fetelor va pupam, m-as fi inscris si eu la intalnire dar din pacate la 14 ma intalnesc cu niste colege...daca stiam propuneam o alta ora....

Distractie frumoasa si La multi ani mamicilor!!!

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Irina, multumesc de informatie. Aseara am citit mesajul tau dupa ce deja ii facusem 1 ml. Dar o sa tin minte pentru viitor, desi sper ca va trece stridorul si atunci nici racelile nu vor mai fi asa periculoase pentru el ... sper sa nu se mai sufoce. Oricum, m-am felicitat pentru decizie pentru ca aseara facea uraaat rau de tot, iar vecina, care este si asistenta de copii la spitalul judetean, s-a speriat putin de el si de cum ii piuia pieptul. Apoi, Teo s-a linistit, toata noaptea a dormit bine, doar de cateva ori s-a foit un pic iar de dimineata, deja a spart tusea. Speram ca diseara nu va mai fi nevoie de inca o doza. Simt ca a trecut perioada critica si deja m-am mai relaxat un pic.
Mamacita si Irina, va multumesc pentru informatii si sustinere.

Mai fetelor, am un baiat haaarnic (cu cine o semana) scoate servetelele umede din pachet si sterge peste tot prin casa ... televizor, parchet, comode, biblioteca ..... cred ca e bun la casa omului un barbat ca asta, nu?

Mergi la inceput