Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 16
selen80 spune:
Eris, tot incercand sa recuperez, intr-unul din capitolele trecute am vazut ca Dorina si Consuel sunt nasii lui Iannis, si ziceai ca ai fost prietena cu Dorina in facultate.....O stii din intamplare si pe Florentina Cotet, colega cu Dorina de fac.??
acuma, pot doar sa banuiesc ca este vorba de aceiasi Dorina si Consuela pe care ii stiu si eu, pt ca e coincidenta prea mare de nume (si nu sunt nume prea comune...). Si din pacate pozele nu le pot vedea (nu am acces la webshots de la birou
) ca sa confirm....
ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
mihaela77O spune:
mav,multa sanatate..off,sa nu ia si bb antonio...
adina,ellen,ti-a dat un raspuns bun...mi-a luat-o inainte...![]()
dragele mele v-am trecut in listuta...acum il asteptam si pe tdeodor-ioan,sa ne confirme data..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
tania,condoleante si din partea mea danei...sa-i dea dumnezeu putere sa treaca peste aceasta pierdere....dumnezeu sa-l odihneasca!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
sinzi_ana spune:
Bisous, David a avut clavicula fracturata la nastere, prietenul lui si-a fracturat-o la un an cazand din pat, alt prieten la 4 ani a cazut pe gresie tot in casa...
Ce pot sa iti spun, este ca inafara de un bandaj care sa ii tina mana intr-o pozitie confortabila nu se face nimic...oasele lor se sudeaza foarte repede...(bebelusii in 7-10 zile, copiii in 1-3 sapt)
Incearca sa il imbraci cu camasi (sa nu ii pui nimic peste cap), sau cu haine care sa se inchida in fatza, sa doarma pe mana "sanatoasa", atentie la locurile de joaca (mai bine plimbari lungi decat in parcuri cu tobogane si copii)...
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina78 Mamacita am inceput sa am complexe. Pe linga tine eu sint obosita patologic. Nu stiu cum faci fata. Eu stau acasa (concediu), rar mai muncesc (si atunci ma vait cit ptr 10 la gramada) si la treburile casnice mai capat si ajutor uneori. E clar... sint eu defecta. Dar taaaarrrrreeee... sau am devenit o mitza de divan, nu una de curte. ![]() Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008 |
N-are sens sa ai complexe,nu esti defecta,esti...altfel decat mine
mamacita spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Mamacita, cum e mancarea de linte?? As incerca si eu ca imi place sa experimentez. |
Eu o fac si de placere,m-am indragostit de linte cand am mers prima data in Grecia,in 1990,ca de atunci am mai fost de vreo 10 ori
O poti face supa sau mancare,mai scazuta,pe aceeasi reteta. La noi s-a pierdut obiceiul,pt.ca,mi-a povestit tata,s-a mancat in exces postbelic,in lipsa de alte bunataturi,asa incat s-au ratacit retetele si oricum,daca priviti in jur,urmeaza generatia fast-food si catering.
Deci: se calesc la foc mic o ceapa si doi catei de usturoi,taiate fin,pana se moaie fara sa-si schimbe culoarea(la mine e cam 1 minut,depinde de aragaz si de oala);se adauga aprox.250 g linte,pe care ai pus-o de seara in apa rece si a doua zi,dim.,o clatesti,peste care pui 500 ml apa.Lasi sa dea in clocot,arunci apa( cu gazele
mamacita spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Ca tot e seara bancurilor: Inainte de operatie, pacientul, anestezistul si chirurgul in sala de operatii.Anestezistul: -Domnule pacient, ce anestezie doriti? Occidentala sau romaneasca? Se gandeste asta "dupa atatea nenorociri, hai sa fac occidentala" -Vreau occidentala. -Ne pare rau, dar nu avem occidentala, spune anestezistul.Va facem romaneasca? -Ce sa mai fac acum, accept si romaneasca. Anestezistul: -Dar pe asta romaneasca,v-o face domnul doctor ca e mai priceput.Domnule doctor , va rog, anestezia. Si doctorul incepe: -Nani-nani, puiul mamii si-al cucoanii......... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |

mamacita spune:
| citat din mesajul lui mocutza MAMACITA am crezut ca femei ca tine nu se mai fabrica dar m-am inselat.FELICITARI!!! exprima prea putin din admiratia mea pentru tine.....chiar nu stiu cum reusesti.... Fiimea nici de-a busilea nu merge singura, trebuie sa fiu prezenta langa ea pe covor.....si eu care imi imaginam ca voi putea face mai multe de acum.Astept sa se obisnuiasca cu peisajul, banuiesc ca nu se simte in siguranta acolo jos, singura. Ma lamureste si pe mine cineva??? De care iaurt si branzica a-ti dat bebelusilor sa manance.Numai preparate in casa??? mocutza Andreea Alesia 27.07.2008 |
fetelor,multumesc ptr.complimente,v-am aratat doar partea mea frumoasa
Mocutza,branzica de casa am facut pana au facut 1 an jumate,apoi Almette,branza proaspata de casa Covalact,iaurt Napolact sau Campina,macum ne-am mai destrabalat si cu cate un Danone
mamacita spune:
| citat din mesajul lui irina81 Menuet,e o scumpica domnisorica ta! Mocutza,eu i-am dat la inceput facute in casa.Apoi,cam dupa un an si jumatate,am folosit Campina,Zuzu,Yoplait si branzica de casa de Covalact. I-am mai luat din Carfour branzica de casa vrac si ii puneam dulceata/gem facute in casa.Asa ii placea f mult.N-am folosit Danone,nu e indicat pana la varsta de 2 ani. Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 38+ poze |
HAI CA-I CULMEA,i-am raspuns mocutzei pana sa citesc mesajul tau,dar zici ca am urmat acelasi curs de nutritie
Si:

menics spune:

va salut, va rog sa ma primit in randurile voastre, dupa cateva luni de "aspiranta" a dat Dzeu, si de 8 Martie am primit acest minunat dar,
+4,
ma primiti?
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png