Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 17
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora oF,OF,bietii de voi. Eu am fost intr-o vreme cu Isi la Gabriele Dascalu-medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica-0726210933,sau la judetean-0241503370,sun-o si vezi unde o gasesti.Noi am fost la Medstar pe Lahovary... Sau am auzit de Pruna Aurel -la etajul 8 in judetean. Cel mai bine ,tot Mamacita te poate ajuta ,cred ,ca are in prezent niste probleme cu piciorul...daca nu mai poti astepta raspunsul ei...incearca la unul dintre cei de mai sus. Sanatate multa va doresc! Pt. durere da-i un supozitor cu algocalmin sau picaturi,daca merge pt. febra ,merge si pt. calmarea durerilor... Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Amandoi sunt ok,in general clinica de chirurgie pediatrica,cu cateva exceptii,e ok.Nu te duce la ortoped de adulti(la care ma duc eu
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Bisous, David a avut clavicula fracturata la nastere, prietenul lui si-a fracturat-o la un an cazand din pat, alt prieten la 4 ani a cazut pe gresie tot in casa... Ce pot sa iti spun, este ca inafara de un bandaj care sa ii tina mana intr-o pozitie confortabila nu se face nimic...oasele lor se sudeaza foarte repede...(bebelusii in 7-10 zile, copiii in 1-3 sapt) Incearca sa il imbraci cu camasi (sa nu ii pui nimic peste cap), sau cu haine care sa se inchida in fatza, sa doarma pe mana "sanatoasa", atentie la locurile de joaca (mai bine plimbari lungi decat in parcuri cu tobogane si copii)... Sinzi, Radu si David psihologul varsta [red]D-ale lui David |
CORRRECT!
AngeliquedeS spune:
Menics, bine ai venit, cum sa nu te primim!!! Si felicitari pt sarcina!!
Mamacita, multumesc mult de reteta, sigur am sa incerc si eu!!
Sunt ingrijorata pt Adriana, pe la pranz m-a sunat si mi-a spus ca sangereaza si ca la 8.30 in seara asta are programare la dr.
madamsadamy, condoleante pt tatal tau, imi pare ff rau pt pierderea suferita 
Bisous, off, ce ghinion ati avut si voi! Sanatate multa!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
madamsadamy, condoleante pt tatal tau!
Angi,cu placere,sa-mi spui cum a iesit!
isidora,multumesc pt.reteta,variatiune pe aceeasi tema
,am observat ca in Turcia se cam mananca cu boia(mmmm,si ce buna e!).
Am fugit la culcarica;sotul meu facuse mazare,eu linte,Anabela are diaree de la medicamente
,asa ca nu-i servesc astea la nimic...am facut un orez
mocutza spune:
Menics bine ai venit!!
Mamacitanu credeam ca negru s-a transformat in roz, si e numai roz ....dar totusi sunt destule lucruri bune si poate din cand in cand trebuie sa mai luam o pauza si sa ne bucuram de ce este, inainte sa alergam mai departe pentru a face si mai multe lucruri in 24 de ore.
Eu am o dilema de ce te trezesti la 6 si 10 minute ca sa adormi la 7.30????Am intrebat-o pe fiimea si imi zice "ata ata ata"...si doar ce revenise la un program de 7.30 trezirea, care era mai omenos.
Am studiat problema cu branza facuta in casa....dar faza cu iaurtul ma depaseste.Am uitat sa intreb ce fel de lapte utilizez pentru branzica si iaurt???
Bisous sanatate multa puiului tau!!
mav spune:
1.Pt a va pregati sa fiti mama, imbracati un halat de baie, fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului
2.Pt a stii despre cum o sa va petreceti serile, intre orele 17 si 22 parcuregeti in lung si lat sufrageria, purtand in brate un sac umed ce cantareste intre 4 si 7 kg. La ora 22 lasati sacul, puneti ceasul la 00:00 si mergeti la culcare. La miezul noptii treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Puneti ceasul pt ora 3. Cantece de leagan pana la ora 4. Puneti ceasul pt ora 5. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani... fara sa va pierdeti buna dispozitie.
3. Goliti un pepene si faceti in mijloc o gaura de marimea unei monede. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l. Dintr-un bol cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti pepenele (in miscare), jucandu-va de-a avionul cu lingurita. Continuati pana ce jumatate continutul e golit, varsati restul... pe genunchii dvs. Bravo, acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pregatiti-va pt primii pasi... etalati dulceata pe canapea si perdele, puneti putin peste in spatele tv-ului si lasati-l acolo cel putin o luna ...
4. Imbracatul celor mici e chiar o placere. Incepeti prin a cumapra o caracatita si o plasa pt peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata
5.NU sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua in care ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilei si uitati-o in cutia de bord. Introduceti o moneda in CD player. Sfaramati un pachet de biscuiti si ciocolata pe scaunele din spate. Zgariati portiera cu un cui. Perfect!
6.Repeteti cel putin de 5 ori tot ceea ce spuneti
7.Inainte de a face copii, vizitati prietenii cu copii. Criticati metodele de educatie, lipsa lor de rabdare si autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei. Profitati de situatie, este ultima data cand detineti solutiile corecte =)))
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
AndreB spune:
Super Mav! Deci pana acum a fost usorul (trezit noaptea, alaptat carat in brate stat in 4 labe dupa ei) ...cand o sa vina si greul daca ma vedeti cumparand inghetata de vanilie sa-mi amintiti ce ma asteapta, poate ca imi iau de fructe si scap de acel dezastru...![]()
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
isidora spune:
Mav,am ras de m-am prapadit chiar daca o stiam...Sunteti mai bine?
Irina,ne mai tii mult in suspans?
Apropos de nume;la noi a fost razbel mare intre Ioan-tatal socru si Theodor-numele tatalui meu pana l-am gasit pe Vladimir.
Greu m-am desprins de Vladimir,nimeni n-a inteles de ce imi placea asa mult
si am ramas la Ioan.Acum, pe zi ce trece, ma indragostesc mai mult...
Ellen,mersic mult de sfaturi,dar cum spuneam sunt antitehnica.Daca imi trimiti exact link-ul de unde pot sa fac download la dc++ ,promit ca nu te mai invidiez ca pleci in croaziera

Mamacita,suna super reteta de linte,dar am niste nelamuriri.O fierbi tot atat cat fasolea,sau fierbe mai repede? Schimbi apa doar o data sau de 3 ori? Eu asa fac la fasole..
Era sa fac o gluma proasta cand ai spus ca sotul tau a gatit mazare,sa spun :"vai de fundul vostru!"Cand ,Anabela s-a deranjat la burtica...Sanatate ,sper sa se refaca repede! Macar de febra ati scapat?
Si daca tot ai fost de 10 ori in Grecia-ador tara asta!,esti draguta sa faci un top al tau al locurilor preferate?
Pe 30 martie ar tb. sa ajungem si noi pt. 5 zile in Atena...asta daca nu mai intervine ceva
Am schimbat deja rezervarile de 3 ori pana acum...
Asta cu Grecia ,daca iti permite timpul,evident .
mav spune:
neatza!
in primul rand, va multumesc pt sfaturi! pana la urma, in seara cu frisoanele si febra, la sfatul dandusei, care a fost pe faza si m-a sunat imediat, am facut o baie rece si temperatura mea a revenit la normal. bine-nteles ca de atunci incoace m-am umflat de paracetamol, dar macar n-am luat algocalmin sau altceva mai rau de atat (pt bb).
inca sunt mucoasa
si ametita si intepenita de ceafa; de fapt, ma doare toata partea dreapta: mana, gat, umar, picior, etc...
frumoasa viroza, ce sa zic... cu junghi ce tine o saptamana...
madamsadamy, condoleante!
Dzeu sa-l odihneasca in pace!
isi, urmarind linkul pus de tine cu mancarea de linte, m-ai convins, tre sa ajung si eu ikea cat de curand!
lintea.... mi-am amintit ca aveam si eu o punga in casa, cumparata cand eram gravida... ca-mi fusese pofta.... si... n-am apucat totusi s-o gatesc. bun! o pun la apa aseara, pana sa scrie mamacita mesajul ei (adica am pus la 'm u i a t'/umflat 1 kg!!!!!! de linte
).... cand m-am trezit de dimineata... ce credeti? lintea mea incoltise!![]()
in fine... hai s-o pun intai la fiert (sa arunc apa cu gazele
ca tineam sa mananc si eu si sa nu-i dau dureri de burtica lui bb)... dar... nu incape decat in doua oale...
in fine.... nici pana la ora asta n-am terminat mancarea... si nici nu arata prea bine chestia aia de pe foc... ca s-a cam terciuit
ah, revin... ca plange mezinul.... vrea sa doarma in bratele mele...
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)
psihologul