Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 15
nastasie spune:
am facut ieri BHCG(imi pare rau ca nu am apucat sa mai intru si va multumesc ca va ganditi la mine), a iesit 214, 8 si imediat l-am sunat pe dr.el a zis ca da, e prea mic, ca dupa valorile de la synevo as fi in saptamana 4.doctorul mi-a zis luni sa o fac din nou si cu rezultatele sa ma duc iar la el.ma gandeam ca la razvan la fel am ramas gravida:am avut ciclu in ianuarie, apoi abia in 24 martie am facut testele barza acasa si prin aprilie m-am dus la dr.si aveam 7 saptamani.ori eu acum m-am dus mai devreme cu o luna decat m-am dus cand eram gravida cu razvan.sper sa iasa ok si analiza de luni si sa se vada ceva mai bine la eco decat punctul negru.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
dadi_t spune:
Din pacate vin cu o veste trista: tatal Danei(madamsadamy) nu mai este printre noi! Dumnezeu sa-l ierte!
Priveghiul are loc la Casa Albastra (la etaj).Imormantarea v-a avea loc maine(joi) ora 13 la Palazu Mare. Stiu sigur ca veti fii alaturi de ea si Mihai macar cu gandul....
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
irina81 spune:
Dana,condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Ina,o sa vorbesc si te anunt!
Nastasie,tinem pumnii sa creasca punctuletul!
Mamacita,eu nu stiu cum rezisti.Sau asta e cura de slabire pt cele 11 kg pierdute?![]()
Mav,cum te mai simti? Si eu am luat in sarcina prin sapt 37 Algocalmin si Paracetamol pt febra;apoi am trecut si pe Amoxicilina ca nu mai mergea.
Eu inca nimic,va multumesc insa pt sfaturi si sustinere.Azi la ora 15 merg din nou la control,poate am surprize ca la prima nastere: nu aveam simptome, desi colul era dilatat 2 cm.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
mocutza spune:
MAMACITA am crezut ca femei ca tine nu se mai fabrica dar m-am inselat.FELICITARI!!! exprima prea putin din admiratia mea pentru tine.....chiar nu stiu cum reusesti....
Fiimea nici de-a busilea nu merge singura, trebuie sa fiu prezenta langa ea pe covor.....si eu care imi imaginam ca voi putea face mai multe de acum.Astept sa se obisnuiasca cu peisajul, banuiesc ca nu se simte in siguranta acolo jos, singura.
Ma lamureste si pe mine cineva??? De care iaurt si branzica a-ti dat bebelusilor sa manance.Numai preparate in casa???
irina81 spune:
Menuet,e o scumpica domnisorica ta!
Mocutza,eu i-am dat la inceput facute in casa.Apoi,cam dupa un an si jumatate,am folosit Campina,Zuzu,Yoplait si branzica de casa de Covalact. I-am mai luat din Carfour branzica de casa vrac si ii puneam dulceata/gem facute in casa.Asa ii placea f mult.N-am folosit Danone,nu e indicat pana la varsta de 2 ani.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
38+
poze
isidora spune:
Angie,uite:
http://viatalatara.wordpress.com/2009/03/10/linte-cu-sos-de-legume/
DAr poate are Mamacita o reteta mai buna...
Madamsadamy,condoleante!
Nastasie,Doamne ajuta!
Mocutza,branza calcica facuta in casa,iaurt-tnuva,citadela de la prodlacta-doar in carrefour,ultimul.
bisous spune:
Buna dragelor,
Va rog din suflet indrumati ma spre un ortoped bun ,vin de la spital pentru ca victor si a rupt clavicula,a cazut ieri sau mai curand a sarit din fotoliu si a plans un pic si atat , l am culcat ca de obicei dar noaptea plangea cand se intorcea,dimineata a inceput sa urle cand l am luat in brate , am fugit cu el la urgente unde am facut radiografie, l a bandajat si m a trimis acasa fara nici o recomandare speciala ca cica in 2 3 saptamani isi revine.El are bratul liber si il misca tot timpul, ma intreb cum se va suda osul daca nu e imobilizat bratul langa corp.Vreau sa il mai vada cineva ca sunt stresata rau de tot,nici radiografia nu mi au dat o, asa ca daca ma duc in alta parte ortopedul nu are ce sa vada , trebuie sa ii faca alta.Of doamne asta mai lipsea.
Ma scuzati ca n am mai intrat dar stau foarte prost cu timpul dar sa stiti ca gandul mi a tot fost la voi.Ajutati ma va rog cu informatii,ceva ca sunt disperata,plange in continu...
isidora spune:
oF,OF,bietii de voi.
Eu am fost intr-o vreme cu Isi la Gabriele Dascalu-medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica-0726210933,sau la judetean-0241503370,sun-o si vezi unde o gasesti.Noi am fost la Medstar pe Lahovary...
Sau am auzit de Pruna Aurel -la etajul 8 in judetean.
Cel mai bine ,tot Mamacita te poate ajuta ,cred ,ca are in prezent niste probleme cu piciorul...daca nu mai poti astepta raspunsul ei...incearca la unul dintre cei de mai sus.
Sanatate multa va doresc! Pt. durere da-i un supozitor cu algocalmin sau picaturi,daca merge pt. febra ,merge si pt. calmarea durerilor...
selen80 spune:
Bisous, eu te pot ajuta cu un nume, dr Erdin Borgazi, il gasesti la spitalul de la Palazu Mare, din pacate nu am mai multe detalii, nr de tel, program, etc.
Este managerul spitalului de acolo...
imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult....
ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
mocutza spune:
Multumesc de raspunsuri!!!!
O sa incerc ZUZU.....insa pana la iaurt trebuie sa ii schimb gustul la piureul de legume deoarece nu il mai mananca asa bine....banuiesc ca s-a plictisit...