Gravidute si mamici de Constanta(46)....

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Revin... am citit ce a scris Angi...colul naibii...al meu care dupa 10 ore nu se dilatase deloc si mi-au facut si injectii de dilatare...NIMIC...nu vroia si pace!

..se vede ca sunt fericita si relaxata nu? Am facut baita..seful doarme, mi-am facut pedichiura..si ma pregatesc de bagat la somnic dar, mai citesc pe aici sa vad ce s-a mai scris..
Va pupic dulce..mai stau cateva minute si o tai in dormitor langa fi-miu... Noapte buna tuturor si vise placute!

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Chiar, adriana a facut ai BHCG si nu a mai intrat.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Mav-ai deja raspunsuri foarte bune.Iti doresc insanatosire grabnica!
Mamacita-multa sanatate Anabelei!Imi permit sa spun ca esti ca o cataplasma.Cum are cineva buba hop apari tu cu solutia.Esti o comoara la casa omului..dar nu d-aia care trebuie sa stea ascunsa
Isidora-deci mie si Anei se potriveste foooaarte bine horoscopul.Mai ales Anei care de ceva vreme nu il lasa pe ''NU'' din brate
Irina eu pun majoretele la treaba.Asa ''just in case''
Nastasie-vesti bune sa ne dai de samburica
Angicum mai este degetul?Esti ok?
Cateva poze cu noi -primele 10 is cele mai recente. http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/

Mergi la inceput

Rozalia, multumesc de intrebare, degetul meu a gustat azi zeama de varza si nu i-a placut deloc.

Maine merg sa imi schimbe pansamentul, poate imi scoate si mie atele.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Selen80 eu am facut la Dr. Ciufu toate ecografiile mai importante. Dar imi amintesc ca Dr. Daduianu imi spunea cind si ce sa fac. Ca perioada... 3D, DT, TT ... etc.
Cit despre garda... eu am fost speriata de acest aspect, mai ales ca voiam sa nasc normal.. din pacate nu s-a mai pus problema, dar datorita telefoanelor d-nei dr, am fost trata asa bine... sau poate nu numai. Cert este ca m-a sunat si pe mine si pe Dr de garda nu numai o data.

Irina81 multumesc mult. Daca crezi ca se poate. Oricum aceasta lucrare nu este urgenta... cam peste 2-3 saptamini s-ar putea apuca. daca crezi ca ne poti intermedia... ar fi super. Ne apucam de galerie?

Dandusa ... amintiri neplacute inteleg. Am crezut ca voi erati reclamantii. Stii cumva daca cumva erau politisti comunitari? Eu inca am probl. cu vecinul buclucas. Acum trebuie sa zidesc iar batul... mi l-a tras din ciment.

Ellen vreau si eu in bagajele tale... dar nu bucatica... ci integral... sint cam mare, daca vrei slabesc putin, poate incap.

Mav sanatate multa. Am spus ca revin mai tirziu cu tel., dar acum am apucat sa stau 2 min. Asta ca am de lucru si trebuie sa ma instalez la calc.

Nastasie... vesti?

Menuet veverita e chiar mare... ai o d-soara deja.

Balcurile si horoscopul mi-au facut seara mai buna. Mai aveti?
O seara buna va doresc.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Angi o sarma nu-mi trimiti si mie? Asa m-a cucerit soacra-mea, cu sarmale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Mamacita-multa sanatate Anabelei!Imi permit sa spun ca esti ca o cataplasma.Cum are cineva buba hop apari tu cu solutia.Esti o comoara la casa omului..dar nu d-aia care trebuie sa stea ascunsa

Hi,hi,hi,probabil de-aia se ascund pediatrii de mine:la asa o comoara,ce nevoie mai am de ei?!Cam asa am patit-o si cu ginecologii,mai-mai sa dau coltul,si eu si Anabela,ei fiind convinsi ca ma voi trata cum trebuie si totul va merge ca la carte;chiar si in ziua operatiei,cand aveam edem cerebral si creierul calcat de senile,ei asteptau sa le dau solutii,nu puteau sa priceapa ca sunt si pacienta,din cand in cand,si ca nu le stiu eu cate in luna si in stele...Hai ca fug la culcare,sunt zombi,dupa 3 nopti albe pe langa Anabela(va povestesc eu odata cam cum petrecem noptile astea)si munca la serviciu cat cuprinde(azi,de ex.,desi vezi Doamne eu am program scurt,pana la 13,am ajuns la 18 acasa,nu se mai terminau operatiile).Am stat pana acum pt.ca,lesne de inteles,programul meu de gatit a ajuns nocturn:am facut o painica si o mancare de linte,maine or sa se bata turcii la gura copiilor si a sotului,ca tuturor le place.Pup!

Mergi la inceput

Mamacita am inceput sa am complexe. Pe linga tine eu sint obosita patologic. Nu stiu cum faci fata. Eu stau acasa (concediu), rar mai muncesc (si atunci ma vait cit ptr 10 la gramada) si la treburile casnice mai capat si ajutor uneori.
E clar... sint eu defecta. Dar taaaarrrrreeee... sau am devenit o mitza de divan, nu una de curte.

Mergi la inceput

Mamacita, cum e mancarea de linte?? As incerca si eu ca imi place sa experimentez.

Multa sanatate!

Ina, sarmalele sunt moartea mea si nu mi.e deloc greu sa le fac. Si nici nu astept ocazii speciale sa fac sarmale.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Ca tot e seara bancurilor:

Inainte de operatie, pacientul, anestezistul si chirurgul in sala de operatii.Anestezistul:
-Domnule pacient, ce anestezie doriti? Occidentala sau romaneasca?
Se gandeste asta "dupa atatea nenorociri, hai sa fac occidentala"
-Vreau occidentala.
-Ne pare rau, dar nu avem occidentala, spune anestezistul.Va facem romaneasca?
-Ce sa mai fac acum, accept si romaneasca.
Anestezistul:
-Dar pe asta romaneasca,v-o face domnul doctor ca e mai priceput.Domnule doctor , va rog, anestezia.
Si doctorul incepe:
-Nani-nani, puiul mamii si-al cucoanii.........

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput