LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
adelyna spune:
La multi ani,Victor,Aida,Matei,Lucas,Irinuca,Mihnea
.
Kitty si eu astept vremea aia cu concerte si puzzle...
Gandesti ca mine,sunt melancolica ,le iubesc mult pe fete,Noemi e plina de personalitate,dar uneori sunt obosita...parca prea obosita.
adelina si piticii
Vacanta 2009
doina.todor spune:
Ceau fetele!
in primul rand
La multi ani,Victor,Aida,Matei,Lucas,Irinuca,Mihnea!!!!!!!!
Despre Radu pot sa spun ca e mare smecher, si foarte vorbaretz
desi nu vorbeste clar inca, adica le poceste rau.
Are 93 cm si vreo 13kg
Papa binishor, dar numai ce are el chef.
E superincapatanat, daca i se pune pata pe ceva adio, nu mai ai cum sa ii scoti din cap.
Mare mester, toata ziua "lepaie"(repara)ceva.
Sanatos, Doame ajuta! Bineinteles ca racim, facem diaree si alte alea dar nimik grav.
Mai avem Pampers, nu cred ca scapam prea curand de el.
Sta cu tanti fara probleme.
Si acu nu mai stiu ce sa va zic... da promit sa intru cat de des pot sa vb cu voi.
Eu am inceput lucrul si sunt varza de obosita.
Va pup si sper sa pot sa intru si maine.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu
martutza spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMELE SAPTAMANI.SA VA APERE DUMNEZEU DE NECAZURI SI SA FITI SANATOSI.
LA MULTI ANI GIULIA,MATEI,LUCAS,AIDA,SARA SI MIHNEA.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERITI DE ORICE RAU.SA VA BUCURATI PARINTII IN CONTINUARE CU GHIDUSIILE VOASTRE.
...eu ...azi ...nu am cuvinte....a fost un an greu...spital...boli...descoperiri ...dar exista cineva care ma tine pe linia de plutire,care nu-mi da voie sa clachez, care ma fascineaza si ma incanta, ma nerveaza si ma delecteaza...e iubirea vietii mele care imi spune in fiece dimineata la telefon " TE TEC MAMI, SUNT TUMINTE SA VII IEPEDE ATASA"...si vreau sa spun si eu
TE IUBESC SUFLETELUL MEU MAI MULT DECAT ITI POTI IMAGINA, INFRICOSATOR DE MULT TE IUBESC"
imi cer iertare...nu sunt eu azi, nu am fost eu in ultimele saptamani si va cer iertare ca nu am intrat sa va sustin asa cum ati facut-o voi cu mine cand am avut nevoie...am mai multe responsabilitati la munca si ...din pacate niste probleme medicale al caror raspuns il voi afla in curand(2-3 saptamani)...nu vreau sa va intristez dar va rog sa nu mai ziceti niciodata "FAC ASTA MAI TARZIU"...faceti totul acum cand aveti chef.....nu lasati pe mai tarziu ca cine stie...Doamne fereste....eu sper sa fie totul ok sa-mi pot imbratisa copilul in continuare,sa pot tzipa in voie mai tarziu la baiatul meu nazdravan care vrea sa faca totul "TATUNA FAC EU MAMI"....gata ca nu vreau sa mai zic nimic...poate fi si de bine...nu mai gandesc rau...gata...am zis.
va iubesc pe toti si pe toate.
SA FITI SANATOSI SI FERICITI.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
BiancaM spune:
Marta, capul sus si multa putere sa-ti dea Dumnezeu!
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa fiti cuminti si sanatosi si sa-i fericiti pe parintii vostri multi ani de acum incolo!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
menuet spune:
Ana Delia – de Paxela-
La multi ani Deliuta!
Iulia Antonia -de GeaninaElena
La multi ani!
Rayan – de Aliana
La multi ani!
Ana Maria Roberta – de Iubita_2007
La multi ani!
Toti sa cresteti mari si sanatosi!
Cria_bv
La multi ani
!Tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca!Petrecere frumoasa!
Mai treci pe la noi sa ne mai spui ce mai face Vladut si sa ne mai arati poze.
A mai verificat cineva cardurile?Au bagat astia indemnizatiile marite?Rein tu stii ceva?
rein spune:
Menuet, am zis, eu nu am primit iar postasul care mi-a adus pensia ieri mi-a zis ca nu a dat nimanui acesti bani si nu se preconizeaza.
Mihaelaaa spune:
io tot nu am timp...dar vreau sa le urez La multi ani! puiutilor care au implinit in ultimele zile 2 anisori
Si celor de astazi:La multi ani pt:
-Victor Mihai
-Aida
-Matei Stefan
-Lucas Nicolas
-Irina Giulia
-Sara Antonia
-Mihnea Bogdan
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank">
6+
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
ddana spune:
La multi ani tuturor piticutilor care au suflat sau vor sulfa doua lumanari! Imi doresc pentru voi ceea ce ii doresc si fiului meu, pentru ca stiu ce reprezinta ei pentru fiecare dintre voi. Totul.
Ceea ce vreau eu sa spun ar fi trebuit de fapt sa intre intr-o punga de cadouri primita azi de Giulia, dar am senzatia ca aici e un “loc de joaca” mai potrivit pentru astfel de dezvaluiri. Deci:
Draga Giulia, stiu ca mamica ta aduna cu constiinciozitate marturiile despre cum ai aparut tu pe lumea asta si prin ce transformari ai trecut. Asa ca sper ca va adauga si scrisoarea asta si o va include in jurnalul tau.
In primul rand, esti fara indoiala cea mai frumoasa fetita blonda cu breton si ochi de strengarita pe care am vazut-o vreodata.
In al doilea rand, te asigur ca fiul meu nu e smiorcaila pe care l-ai vazut azi, care a racnit cu buchetelul de flori in mana – de emotie, desigur – si care nu a vrut deloc sa te pupe. Se va revansa, cu siguranta, numai ca trebuie sa o faca repede, pentru ca taticul tau ne-a asigurat ca sezonul de pupici liberi la Giulia mai dureaza doar cativa ani.
In al treilea rand, as vrea sa iti spun ca in viata mea nu am vazut fetita mai dulce in rochita – gogosar de la stim-noi-cine, mai dansatoare si mai zambareata.
In al patrulea rand, as vrea sa iti spun ca tu si cu taticul tau dansand pe “Somebody to love” a lui Freddy Mercury a fost de departe cea mai frumoasa imagine de anul asta.
In al cincilea rand, sa stii ca atat timp cat Raul te va tine de mana asa cum a facut-o astazi, tu nu vei fi niciodata singura. Indiferent cate aniversari vei sarbatori.
In al saselea rand, sa stii ca esti cea mai rapitor de frumoasa fetita de doi ani ever. Stiu ca am mai spus asta. Si ce daca?
In al saptelea rand: auzi, o fi el blondul un hartbreicar, nu contest, si va potriviti bine pasii la dans, dar te-as ruga sa iti pastrezi deschise optiunile, nu de alta, dar si o tzara de contrast cu satenul meu ar fi fain.
In al optulea rand, tortul cu cele doua lumanari a fost absolut demential. Avea si fluturasi, si melci upalati. Si nu am gustat decat o bucatica mica (bine, fiu-meu a hapait doua ditamai feliile). Iar mama ta l-a pregatit singura- singurica, fara nici un pic de ajutor.
In al noualea rand, te felicit si ma bucur pentru tine ca ai o mamica asa ca a ta. N-as zice altceva despre ea decat ca e unul dintre cei mai normali oameni pe care ii cunosc (si of… ce rari sunt oamenii astia!) Cred ca ea e cel mai frumos cadou de ziua ta, in fond ai “primit-o” in urma cu doi ani, nu?
In al zecelea rand: ti-am spus cat de incredibil de frumoasa esti?
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
Kitty spune:
Oare de ce ziua care am inceput-o azinoapte plangand o termin la fel?
M-ati facut sa plang si sa zambesc, rand pe rand, intr-o zi extenuanta si minunata. Va multumesc, "fetele mele", ca m-ati facut sa ma simt speciala in ziua in care puiul meu a facut doi ani si... (orice ati zice) s-a incheiat o perioada din viata mea.
Vad ca si sora mea (Adee) a dat o fuga de la odiseea ei sa ne spuna la multi ani si in stup.![]()
Promit maine poze, acum nu sunt in stare.
Surpriza minunata acest mesaj (mult prea magulitor) al Ddanei, pe langa cadoul de suflet care l-a facut Giuliei: Carticica lui Dragos scrisa de mama lui, ilustrata grozaav , cu o dedicatie pe care imi permit sa o scriu aici." Draga Giulia, am primit carticica asta de la mama mea cand am implinit un anisor. Mi s-a parut foarte buna, mai ales coltul ala moale de sus. L-am putut rontai chiar si fara toti dintii. Ti-o daruiesc acum tie, sa-ti povesteasca mami a ta cum stau lucrurile. Mama mea zice ca toate mamicile stiu si simt la fel. La multi ani, Dragos"
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
cria_bv spune:

Tuturor albinutelor si bondareilor din stup, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune 
Imi pare rau ca nu pot sa va vizitez prea des dar mereu va citesc cu placere si am amintiri foarte frumoase legate de acest forum.
Noi suntem bine, crestem vorbaret si nazdravan.
Multumesc pentru urari