LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La Multi Ani dragi sarbatoriti: Giulia, Matei, Victor si Lucas. sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi cu totii.

Kitty -ai cazut in borcanul cu melancolie dar azi te inteleg si te las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am votat-o pe Timeea dar are numai 8 voturi pana acum asa ca mai bagati voturi fetelor doar e frumusica stupului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI GIULIA, VICTOR, MATEI SI LUCAS Sanatate si noroc si la punga tot!

La Multi Ani cum zic fetele celor pe care eu sincer nu ii cunosc deloc Aida, Sara si Mihnea!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Gabi sunt tare diferiti, daca vrei iti mai zic sa te incurajez ca oricum nu mai ai ce face

rein

Baga tot! Ca fac un rezumat si ii dau sotului! Ca el spera sa fie la fel!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ah, rein, nici Alex nu dormea deloc afara, chiar eram invidioasa cand citeam aici de unii si altii care dorm afara. El se uita in primul rand la copaci, apoi la mine si la oamenii care mai treceau pe langa carucior. Dar n-ar fi dormit neam. Din fericire adormea aproape instant cand ajungeam acasa, asa ca pana la urma n-a fost chiar asa rau

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sunteti tare scumpe si imi sunteti tare dragi!!

Kitty !

Thea era bine, acum astept cu "interes" ce urmeaza . Asta pentru ca ieri aproape n-a mancat, pana seara pana cand a bagat carne cu rosie, azi dimineata la 4 a facut un kk moale, iar azi cand o spalai observai pe tot spatele o spuzeala asa. Acum o fi alergie, o fi vreun bubat, n-am idee. Cred ca sparge si o masea, cel putin, asa ca avem tot tacamul de mataiala. D-asta prefer sa stau mai mult afara cu ea. Numa' ca acum pana nu ma lamuresc ce e, nici asta nu mai putem face .

Mi-au placut toate pozicile. Le urmarim aproape de fiecare data impreuna si Thea face "comentarii" tare dulci cand vede copii.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

RaisaFudulu io n-am citit cu atentie ... indemnizatia recalculata... n-a ma ivenit deloc... si a venit toata odata pe 3 luni sau au venit incontinaure cate 6 mil. si apoi diferenta recalculata??? Intreb pt. o prietena care a depus adeverinta azi... si uitase sa intrebe acolo daca pana i-o recalculeaza nu mai primeste bani deloc... sau ii dau incontinaure 6 mil. pana una-alta... sa stie ce face 2-3 luni

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Am primit in continuare in astea 3 luni cei 6 milioane si azi am primit recalcularea indemnizatiei ptr astea 3 luni...toata o data ..taman bine pt petreserea Raisei

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

VOTAT tIMI DE 2 ORI SI ASTEPT TELEFONU SOTULUI SA MAI BAG UN VOT PENTRU PAPUSICA NOASTRA

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

LA MULTI ANI GIULIA

39+Ariana

poze

Mergi la inceput