LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

ei da zi mare de tot in stup
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si sa nu ii lasati sa cada prea rau in oala cu melancolie , Kitty ce vorbe sunt alea, ce capitol se incheie lasa ca 10 min pe zi poti sa acorzi si pt prietenele tale virtuale....noi te iubim, Ioana sigur anul asta va fi mai bun si asa este copii nostri sunt rezerva noastra de oxigen , balonul de salvare

La muluuuuuuuuuuuuuti ani! Giulica
La muuuuuuuuuuuuuuuti ani! Matei, zis Patei
La muluuuuuuuuuuuuuti ani! Victoras
La muuuuuuuuuuuuuulti ani! Lucas

Rein nu mergea bancomatu...dar azi ma duc in alta parte si verific sper sa fie

Crina ma bucur ca sunteit bine si ati avut o sapt intreaga doar pt voi pt dragaleli

mai era ceva dar uitai...revin cand imi vin neuronii acasa

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

La muuulti ani, Aida, Sara si Mihnea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Chiar asa, zi mare...

La multi ani Giulia ,Matei,Victor ,Lucas !! ]

Kitty , chiar ai cazut in lacul de melancolie, io ma intrebam de ce nu am simtit chiar asa, pai ca n-am avut timp duminica , poate a fost mai bine ca m-am luat cu pregatiri, curatenie, si ...
Eu nu cred ca s-a incehiat o etapa, ci, pur si simplu am ajuns in mom. in care , timpul petrecut cu piticii e mai important, nu-l mai irosim asa, cu fleacuri...

Altfel, acu' chiar nu stiu cum te pot incuraja...decat sa te amenint un pic, ca "daca nu-ti faci timp un pic, zilnic sa gaiesti ceva, ehhh, atunci vezi tu cafteala de la noi, fetele tale "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ce pozici frumoase aveti CARMENFR, si ce frumusel s-au jucat toti trei impreuna, si puiuta ta cu codite foarte draguta, sa va traiasca!

DIANA, STEFI a avut mai multe lumanarici pentru ca pe tort a avut un trenulet si in fiecare vagon era o lumanare, dar asa pentru suflat a fost decat una cu cifra 2.

GABY pentru linistea ta sufleteasca si ca sa-i mai faci lui TUDOR ciorba al doilea tort a fost cumparat, doar pe primul l-am facut eu, asa ca nu te speria, cei drept mi-a luat cam mult partea cu ornatul dar pentru puiul meu asa face orice si avand in vedere ca o fac o data pe an nu e mare lucru.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Catalina...vazusem io lumanarica aia cu 2 ani dar u le mai intelegeam pe celellate acu inteleasa si ioooo

Rein mi-a intrat indemnizatia recalculata pe 3 luni toata o data......deci s-a dat drumu la bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!!Giulia
MateiVictor
Aida Luca Sara

La multi ani din tot sufletul urez celor care s-au aniversat zilele trecute si nu am apucat sa le urez,asta nu inseamna ca-i iubesc mai putin,va iubesc albinute si bondari,pe voi si mamicile voastre sufletiste,cand ziua e mai grea cand simt ca am ajuns la capatul puterilor intru si va citesc si rad si ma bucur de fiecare progres.Hai gata ca devin melancolica si nu-mi sta bine.
Va Pup Pe Toti Si Toate!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

ura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Multe flori pentru mamele care au nascut si au crescut copii astia minunati
Copiilor le urez un calduros LA MULTI ANI!!!

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Giulia, Matei, Lucas, Aida, Sara Antonia si Mihnea Bogdan

Imi cer scuze daca am restante la urari am luat o viroza care pur si simplu m-a doborat, abia incep sa imi revin. Din fericire Alex inca nu da semne ca ar fi luat-o.

Eu trec printr-o pasa proasta, nu imi place la munca Am ajuns sa imi visez sefa (vesnic nemultumita) ca imi critica perdelele de la viitoarea mea casa (asta ca sa va dati seama la ce grad de frustrare am ajuns). Dar de aici imi vin banii, si nu tocmai putini, asa ca... deocamdata ma supun.

Mi-e ciuda ca anul trecut pe vremea asta studiam si eu torturi, testam creme etc... acum n-am reusit nici sa vad pozele voastre. Dar promit sa imi fac timp si sa va uimesc si eu cu un tort frumos pentru Alex.

Kitty, am citit ce ai scris, mi-a placut paragraful cu puzzle-ul o sa il tin minte

Sa va sarbatoriti frumos, sa avem si noi de unde sa ne inspiram si noi

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La Multi Ani micutilor sarbatoriti, giulia, matei, lucas si victor!

desigur ca ieri am vrut sa l felicit pe david al lilidanei si l am sarbatorit tot pe victor...sa ma iertati, pana la urma am dres o azi...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput