LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Laura... imi pare rau ca n-a fost asa cum iti doreai cu job-ul, lasa ca o sa gasesti cu siguranta ceva care sa fie cat de cat acceptabil da de ce sa plangi ca face baietu 2 ani?! mai ales ca el oricum se comporta ca unul muult mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

eu nu pot sa fiu asa sentimentala ca mamica giuliei. cica eu sunt mai "tare".
pentru noi, parintii lui matei, a fost un an greu, poate cel mai greu din cei 5 petrecuti impreuna, in care matei ne-a tinut deasupra liniei de plutire, ne-a tinut impreuna si chiar a intarit relatia noastra. impreuna, pentru el, putem trece peste orice.
La multi ani iubitul nostru!!! sa ne traiesti, sa fim sanatosi cu totii, sa ne bucuram multi ani de NOI!!! Mami si tati te iubesc mult, mult de tot!!!

La multi ani si lui Victor!!!! si pe tine mami si tati te iubesc muuuult, muuuult de tot. sa fi sanatos si sa mergi la parigi!!!

La multi ani Giulia!!!!! rasfatata mica si mamoasa, vulcanica, dulcica si cu gropite in obraji!!!

La multi ani Lucas!!! sanatate, sa-i bucuri pe parintii tai!!!!

La multi anu si puilor AIDA, SARA si MIHNEA!!! de care nu mai stim nimic, dar va dorim ce le dorim si copiilor nostri: sa fiti sanatosi si voinici!!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Giulia!

La muuuuulti ani: Lucas, Matei, Victor!

La muuuuulti ani: Aida, Sara si Mihnea!

Pentru mama lu' Giuliaaaaaaaa ... nu mai zice ca s-a incheiat o etapa alea-alea... ca ma nervozezi... parca ai zice: gata, ne parasesti

Kmi votat!

Carmenefr vazut si pozele de la tine

Ioanaradu anu asta nu trebe sa mai fie greu, da? Vezi ca n-ai voie

Laura las ca vei gasi ceva, undeva sa fie bine

Despre noi, suntem mai bine... se pare ca scapam si de data asta de antibiotic... Tusesc f. putin, muci si mai putini... suntem pe drumul cel bun... Ieri i-am plimbat... si n-au dormit la pranz... Am avut eu treaba la stomatolog... si daca m-a chemat la ora 3... s-a dus somnul lor de pranz.. dar au fost f. fericiti ca au mers in lume si au fost bagai in seama de multi...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kitty, hai ca mai ai putin pana face si Giulia 15 ani si sa vezi ce va plictisiti voi dupa aceea... . Noi asa le-am dat termen: de la 15 ani nu mai stam dupa coada lor.

La multi ani, Giulia! sa fii apropiata de sufletul mamei tale, sa o intelegi si sa o mangai cand o ia pe aratura, ca ai o mama de MILIOANE!

Mergi la inceput

La multi ani si bondarilor Victor Mihai!!, Matei Stefan!! si Lucas Nicolas!! Sa fiti sanatosi si sa inseninati viata printilor vostri!

Mergi la inceput

La muuulti ani, Aida, Sara si Mihnea!!

Mergi la inceput

Gabi sunt tare diferiti, daca vrei iti mai zic sa te incurajez ca oricum nu mai ai ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

wow....ce zi....

La multi ani Giulica, rasfatica lu' mamica!
La multi ani Matei, zis Patei, cel mai tare dintre zmei!
La multi ani Victoras, vorbaretul gineras!
La multi ani si lui Lucas, frumusel si dragalas!

sa fiti sanatosi, norocosi, si la punga grosi....
lumina si bucuria parintilor.....
sufletul bunicilor...

Petrecere frumoasa tuturor!!!!!!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

VICTOR MIHAI
AIDA
MATEI STEFAN
LUCAS NICOLAS
IRINA GIULIA
SARA ANTONIA
MIHNEA BOGDAN

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, cu multe bucurii pentru parinti si inconjurati de multa dragoste!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana69

Multumesc pentru sfaturi.
Singurul sirop care a avut efect la ea sa nu mai tuseasca asa tare a fost siropul de ridiche neagra. Si cred ca pana la urma si-a facut efectul si antibioticul dar greu, dupa aproape 4 zile.
Insa cu mancarea tot prost stam. Isi pune manutele la gura si nu vrea deloc.Cat sta cu mine o mai pacalesc si ii mai bag cateva linguri de lapte cu cereale, dar cu femeia cu care sta nu vrea nimic dcat apa.Nu a mai fost asa bolnava pana acum.
M-am saturat de bolile astea pana peste cap. In fiecare luna e bolnava. Ba face indigestie din te miri ce, ba raceste, ba tre sa merg la spital cu ea pentru analize ca isi face greata de la orice mancare si tre sa ii mai repet din cand in cand analizele la ficat. Si e asa de greu ca are alergie la laptele de vaca ca nu stiu ce sa ii mai dau sa manance.
Uneori simt ca o iau razna si chiar e adevarat si nu imi place deloc ca nu mai rezist si ma tip la ea.

Diana, eu asa am patit cu Teo cand a avut infectie in gat. El de obicei mananca foarte bine, asa mi-am dat seama ca nu poate de durere sa inghita nimic.
Am luat si antibiotic atunci, dar numai cu prednison ne-am scos...
Poti incerca sa te uiti in gat (e neplacut... dar util) si sa-i dai spary Tantum daca e cazul...
Multa sanatate.

N-am mai intrat, ca nu mi-a fost prea bine... Va pup pe toate si LA MULTI ANI puilor!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput