LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mare sarbatoare mareeeeeee !!!! Sa bata tobele ! Sus paharele !!! Masa bogata !!! Au trecut doi ani de viata pentru printisorii Victor Mihai de mami Martutza, Matei Stefan de mami Ioanaradu si Lucas de Nicolas mami Amma23 si printesuca rockerita Irina Giulia de mami Kitty!!! Multi ani traiasca si sa va bucure sufletele mereu ca in acesti primi ani de viata!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani si pentru
Aida, Sara Antonia si Mihnea Bogdan !! Sa fiti sanatosi si fericiti! Poate mamaicile voastre trec un picut cu vreo veste-poveste despre voi sa va cunoastem macar un picut.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza buna!

Cu scuzele de rigoare pentru absenta de ieri, urez cu intarziere
La multi ani pentru David, Maria ,Delia si Rares!

Astazi este sarbatoare mare de tot in stup, cred ca e cea mai aglomerata zi cu aniversati de mamici prezente efectiv in stup:
La multi ani cu multa sanatate, fericire fara margini si impliniri pentru dragii nostri
Giulia, Victor, Matei, Lucas!

Vreau sa urez plangacioasei sefe din stup multa bafta la serviciu draga Kitiloanta si sa nu cumva sa dezertezi de tot de pe aici ca nu stiu ce iti fac! Sincer cred ca te vei adapta super bine si rapid ca Giuliku e fata mare si cuminte si nu "liaaaaaaaaaaaa" cum o faci tu.

Va pupez ca azi nu sunt prin zona aproape toata ziua.

Aniversari faine si aveti grija ca "alcoolul dauneaza grav sanatatii...baut in cantitati industriale"

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Mai avem inca trei aniversati despre care nu stim nimic:
La multi ani Aida, Sara si Mihnea!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI VICTOR,MATEI-PATEI,LUCAS,IRINA GIULIA,AIDA,SARA SI MIHNEA!!!SA FITI SANATOSI,FERICITI,IUBITI SI CUMINTI!SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURIII!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna dimineata!In primul rand vreau sa urez un maaaare LA MULTI ANI pentru:
Giulia de Kitty - cu personalitatea ei in continua dezvoltare si formare (Kitty....m-am emotionat toataaa....nu mai scrie asa frumos...)
Victor de Martutza - voi aveti un loc special in corazonul meu pe acolo, asa caaa....
Matei-Patei - bravo si tie pentru tot ce ai fost si ce esti pentru mami tau
Lucas de Amma - sa va dea Dumnezeu sa va sustineti asa cum ati facut-o si pana acum
Aida, Sara Antonia si Mihnea Bogdan - de voi nu stiu nimic, dar va urez sa cresteti mari si frumosi si sanatosi, si veseli impreuna cu parintii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

da, da, cea mai prolifica zi din stup..

La Muuuulti Aaaaani, Giulica!
La Muuuulti Aaaaani, Lucasu!
La Muuuulti Aaaaani, Matei!
La Muuuulti Aaaaani, Victor!

sa fiti sanatosi si voiosi.

...adica mamicile care nu au mai dat de un secol pe la noi trec sa citeasca urarile de la multi ani?!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La muuuuuuuuuuuuuulti ani !!!!!!!!!!!!
La muuuuuuuuuuulti ani !!!!!!!!!!!!!
La multi ani !!!!!!!!!!!!!!

Uram si noi un calduros La multi ani celor care au facut 2 anisori zilele astea!
Sa fiti sanatosi , voiosi si frumosi!

Ziua Timeei este pe 16 martie, deci pe 16 martie ii serbam ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

uram multa bafta la munca si pentru draga de Kitty! Pisoi, nu te mai consuma, stii prea bine ca tu, asa cum te stiu eu si asa cum ai facut si cu Raul, vei avea mereu copiii "ai tai" prin felul cum te porti cu ei, cum stii sa-i asculti si sa te implici in viata lor. O sa vina si-o sa-ti povesteasca toate cele, si o sa foe atat de "ai tai" incat o sa plangi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

incep cu sarbatoritii de ieri:

LA MULTI ANI, Maria, Delia, David si Rares!

si acum cu cei de azi:

LA MULTI ANI, Irina-Giulia!
LA MULTI ANI, Victor-Mihai!
LA MULTI ANI , Matei-Stefan!
LA MULTI ANI, Lucas-Nicolas!

LA MULTI ANI, Aida, Sara-Antonia si Mihnea-Bogdan!

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii de la viata!

ma pun pe citit si mai revin

despre "job"...e naspa..nu ma asteptam la asta dar chiar daca e criza nu sunt chiar asa "crizata" s ama las calcata in picioare si nu accept ca nimeni sa isi bata joc de mine! si pe bani putini!!!
dar atat ...sa nu stric ziua de azi care e o zi speciala!!!

va multumesc pt incurajari si va pup pe toata.

de azi incepe numaratoarea inversa...mai sunt 10 ZILE!!! PANA FACEM SI NOI 2 ANI! un ochi rade..unul plange..

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput