LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
Crina_mio spune:
Buna fetele cochete
,
In primul rand La multi ani albinutelor si bondareilor care s-au aniversat zilele astea. Sa fiti toti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!!!
La multi ani pentru balerina stupului Maria , pentru David pe a carui mamica o asteptam sa ne arate poze cu tine si surioara ta, pentru Delia si Rares ale caror mamici le invitam sa ne arate poze macar de ziua voastra !!!
Am vazut poze de la frumoasa petrecere a lui Teo si Matei , ocazie cu care am vazut-o si pe Delia cu gropitele ei in obrajori, mi-a placut f. mult poza in care Teo il stergea pe Matei pe obrajori, dulci foc
pe toti.
Si pe la petrecerea lui Winicu am fost, frumoasi copii, frumos tortulet si gustos (ca doar am fost acolo
).
Si Stefan cu 2 tortulete si multe lumanarele a avut parte de o adevarata petrecere, ca de la Timisoara am facut un popas si pe la Craiova, deci stiu.
Maya e bine, a scapat usor de viroza, se pare ca a fost un virusel mai cumsecade. Desi am tinut-o o saptamana acasa (bucuria pe mine ca am scapat de serv si am stat tot timpul cu ea) sperand sa nu se viruseze si verisoara ei de 8 luni, duminica cand ne-am dus la Rucar erau virusati de la mic la mare. Acu sper ca si virusul lor sa fie cumsecade si sa nu se duca iara si pe la Maya.
Am avut o saptamana tare frumoasa amandoua, ne-am dragalit, jucat, eu m-am apucat sa-i tricotez un pulover, pe care aproape i l-am terminat si era tare mandra cand ii spuneam ca e pentru ea bluzita (din pacate saptamana asta mi-a cam pierit entuziasmul, dar in wk. sper sa i-l termin).
A fost cu tati la cumparaturi si mi-a adus ghiocei si nu vroia cu nici un chip sa ma lase sa pun in apa unul dintre buchetele ca e pentru mamaii (i se facuse dor de ea). Nu mai stiu ce sa va spun, asa ca pun tobele si trambitele la treaba ca maine-i mare sarbatoare in stup.

Si pentru ca nu stiu daca o sa reusesc sa intru dimineata, o sa le urez de pe acum un La multi ani cu multa fericire, noroc si bucurii pentru:
Giulia ( kitty cred ca plange la ora asta si-i orneaza de zor tortuletul si ce bunataturi o fi mai pregatit pe acolo)
Victor
Matei
Lucas

Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
Kitty spune:
Beeei fetelee nu plang inca, n-am vremeee, fac tortul nr 2 pe ziua de azi, vreti sa iasa sarat? Eventual cand incep sa fac la chiftelute.. le sarez natural...![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
menuet spune:
La multi ani lui RARES cavaler de supermami!
Sa cresti mare si voinic sa n-ai frica de nimic!

Oauuu!! zi plina si maine asa ca sa ne punem pe uratura...
Victor Mihai ''parizianul'' nostru -
La multi anii
Aida –
La multi ani
!Macar maine sa intre mamica sa ne mai dea vesti
Matei ''patei''inca o data
La multi anii
!Ai avut o petrecere ''cool''!
Lucas Nicolas – 
La multi aniii!

Irina Giulia – mica rockarita care ne lasa fara pretendenti
La multi Aniii!
Sara Antonia –
La multi ani
!
Mihnea Bogdan – De tine chiar nu stiu nimic dar asta nu ma impiedica sa iti urez un sincer
La multi ani!
si tie.
carmenefr spune:
Cu restante si scuzele de rigoare, uram si noi:
9 martie
La multi ani Stefan, Alexandru, Sebastian !

10 martie
La multi ani Daria, Adelina, Adrian !

11 martie
L multi ani Maria, Delia, David si Rares !

Despre noi, ce sa va spunem, suntem bine, cu raceala pe final(rezidual, cum a spus dr), nu mai luam nimic(Slava Domnului !).
Eu teoretic incepusem munca pe 9martie, practic am stat o zi intreaga degeaba, nu am post momentan, pe postul meu au angajat pe termen nedeterminat, oricum voiam sa schimb postul, asa ca astept sa intre o tipa in conc. de materninate(e in 5luni gravi) si sa trec eu in locul ei. A, si mai e crizaaaaaaa, care, vai , ne afecteaza pe toti, se restructureaza, bla, bla...
Va pun poze de la ziua Teodorei(facute de mine, nu de Ioana
), sa vedeti ce trio frumos(Teodora se tinea de mana cu Delia , si erau in jurul lui Matei
)
daraban spune:
ciao fetelor
FFF rar reusesc sa citesc pe aici,dar azi de ziua Deliei am intrat sa va salut si sa va multumim de urari.
Am avut petrecerea de 2 anisori azi,mare distractie cu copilasi pana in 2 ani.
Va dorim multa sanatate ,fericire si distractie placuta la petrecerile aniversare.
La multi ani la toti copilasii,care sunt f multi si nu reusesc sa -i amintesc pe toti.
kmi78 spune:
LA MULTI ANI COPILASI DRAGALASI NASCUTI PE DATA DE 12 A LUI MARTISOR!!!! sa aduceti numai bucurii parintilor, sa fiti sanatosi!
kmi78 spune:
... si pt cine vrea sa-i dea un vot la Timeiusca, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/7150
mersic
no, ca v-am dat de lucru
Kitty spune:
Inca un an... S-au adunat atatea clipe frumoase...Giulia a devenit din bebelusul meu.. o fetita. O fetita - cu toane, cu preferinte la haine, cand vrea codite - vrea...cand nu - NU. Parca acum am facut cunostinta cu ea
, extenuata si cu sentimente amestecate...am vazut-o pe ea, fetita mult dorita, venita tarziu - ca un dar al sortii - ca prea spuneam mult ca nu ma simt implinita cu un singur copil.
Cateodata (des) ma simt obosita si muuuult prea batrana pentru ea. Ea e plina de viata, curioasa, vesnic in miscare, doarme putin, vreaaa, vreaaaa tot timpul ceva. Strig la ea si apoi imi vine sa plang, spuneam ca de abia astept sa o duc la cresa sa mai suflu putin....sa va spun? De o saptamana o tin acasa.
Ii curge putin nasul, neconvingator...da, dar bun pretext, au fost ultimele zile inainte sa ma intorc la servici - numai bine sa stam "gramajoara" amandoua, sa-i vad mutrita zambitoare in cadrul usii dimineata, parul zburlit si sa o aud :niatzaaa. Sau cum mi-a spus azidimineata :viaaau lapte a mamaaa, lusineee, fata maleeee. Si ea stie ca am intrecut masura cu lapticitul...
Din ce in ce mai mult viata mea e o cursa contracronometru si asa o sa fie muuulta vreme de acum incolo. Si cand o sa vina vremea aceea pe care mi-o promite Calin ...ca o sa facem puzzle si o sa vedem filme si o sa ma duca la concerte si la teatru si peste tot...o sa visez si o sa regret perioada asta, in care copiii sunt inca tare "ai mei" si in care extrema libertate e o ora-doua furata cu mult greu poate odata la o luna.
Acum se incheie o perioada din viata mea, perioada in care voi ati jucat un rol important, sper sa fac fata programului si sa nu dezertez. Dar pentru ca incepe o alta perioada, trebuie sa va multumesc pentru fiecare incurajare, fiecare vorba buna, fiecare gand bun pe care le-ati indreptat spre mine si familia mea. Fetele mele ... asa va spun, cand povestesc, cand mi se cere un sfat.. "fetele mele spun ca...." "stai sa intreb ca una din fete stiu ca....."
Mi-am dat seama cat de tare m-am lipit de voi cand a fost un subiect pe forum cu intrebarea daca ne-am facut prietene in viata reala din cele cunoscute pe DC. Si m-am repezit sa scriu ca daaaaa, fetele mele minunate de la albinute.... Si apoi am sters....poate nu intelegeau ca nu conteaza ca pe majoritatea nu v-am vazut...sunteti acolo, pentru mine, cand vreau sa ma plang, sa ma distrez, sau uneori sa va citesc si sa stau ascunsa din lipsa de cuvinte. 

Poze
slideshow
Kitty spune:
Si acum vreau sa spun la multi ani fratiorilor din stup nascuti in aceeasi zi, selecta companie a Giuliei:

Victor
, Matei
si Lucas

Si celor de care nu mai stim nimic: La multi ani Aida, Sara, Mihnea!
Poze
slideshow