LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani: DAVID GABRIEL, MARIA, DELIA, RARES !!!

Io's pe fuga acu... promit sa scriu mai multe mai incolo... suntem bine... zic io... adica nu se agraveaza situatia... muci si tuse ma iexista... dar mai putin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Azi am de lucru doar acasa asa ca Maria a profitat, s-a trezit la 6.30 strigand ca vrea in parc cu copiii si la ora 10 i-am indeplinit dorinta. Am fost in IOR cu toate mamicile de la bloc. A fost asa frumos, s-au jucat peste tot. Daca e la fel de frumos mai pe seara mai iesim o tura la ora 17.

Diana 69- ti-am trimis PM.

O zi buna tuturor. La multi ani ! sarbatoritilor din zilele acestea.

Intrebare f importanta: stiti de unde as putea lua la mana a doua un suport de acela de atasat la carut pentru al doilea copil? Ma gandeam sa cumpar ca bona sa poata merge in IOR cu ambele fete dimineata cand sunt la serviciu. Ea le scoate afara si cate 2 ore dar stau numai in parculetele d ela bloc ca nu poate merge cu ele de mana pana in IOR. Mi-ar fi de mare ajutor un suport de ala dar sa nu fie exagerat de scump ca-l vom folosi numai 3-4 luni. Daca stiti pe cineva care vinde anuntati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Acum am vazut ce sarbatoriti importanti sunt astazi. asa ca ma gandesc ca ar fi frumos sa personalizez urarile mele:

La muuuuuuuulti, muuuuuuuuuuulti ani: DAVID GABRIEL, MARIA, DELIA, RARES !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La Multi Ani! sa cresteti voinici, cu noroc si bucurie, maria si victor !

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani David si Maria[/red] Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Azi m-am delectat cu pozele lui Winnie ... ce super tort!

Succes la interviu Laura .. sa fie de bine!

Am vazut si pozele de la aniversarea lui Stefan si ce sa spun ... ma dati pe spate cu minunatiile de torturi pe care voi le faceti si le ornati! (da' al doilea e de la cofetarie, da? Ca daca si ala e facut in casa adica ornat ... nici ciorba nu mai fac! Ca torturi oricum nu voi face niciodata)

Pisicaaa ... Victor al Martei e maine ... ai sarit randu' ...

Tudorashca mea e mucioasa si tuseste si azi dimineata la 4 nu ma intrebati cum dar m-am trezit si m-am dus la el si am pus mane pe fruntea lui si ardea ca o soba! I-am pus la subrat si avea 38.3, i-am dat nurofen si am asteptat o jumatate de ora si nu se mai simtea la fel de fierbinte. De dimineata era caldut dar nu fierbinte ... sper sa nu fie nimic grav.
Aseara i-am dat cu Pulmex si i-a facut bine ..adica e putut respira peste noapte fara probleme.

O zi buna sa aveti!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani si din partea noastra:David,Maria ,Delia si Rares !!!
Noi suntem bine,a venit primavara si stam mai mult pe afara.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

lA MUUUUUUULTI ANI DAVID GABRIEL, MARIA, DELIA, RARES !!!

Am vazut pozici de la petreceri cu Winnie si Stefan...frumos, ce incantati sunt la tort.....Stefi am inteles ca a avut 2 torturi dar lumanari de ce a avut mai multe sau mi s-a parut mie???....

Cam liniste in ultima vreme...se vede ca a venit caldura....

Laura ce ai facut la interviu...parca azi era???

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Absoluta ma ce rau imi pare ca ati fost raciti ..dar cu petrecerea de ziua Timeei cum a ramas??nu a mai avut loc....de sorela ta nu stiu ce sa zic poate fetele din Buc...sa o ajute DD sa fie bine

Rein si eu am depus cerere de recalculare a indemmnizatiei si azi am sunat la o cunostinta a mea si a zis ca abia sapt trecuta au primit programul cu care sa faca recalcularile si ca au inceput sa vireze banii...o sa ma uit azi pe card si iti spun daca am primit ceva

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani sanatosi si de la noi pt. David, Maria ,Delia si Rares!!

Diana astept sa-mi zici, sunt curioasa daca ti-au intrat. Eu am intrebat postasul si mi-a zis ca pana acum nu a dus nimanui.

Bebelusul asta al meu nu doarme frate in parc deloc! Sta cu ochii deschisi si urmareste fiecare copac (probabil vede niste umbre mari si negre) sau plangeee. Eu mi-am luat frumos carticica de citit ca la Petru dar nici gand de asa boierie. N-am mai pomenit asa copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

vai Rein ... intaresti vorbele din batrani cum ca "nu-s doi la fel". Si Tudor dormea in parc si parca nu imi convine acum sa nu mai fie asa ... of ... oare ce ma asteapta?!

Loradin .. ce mai faci? Ai dat divort de dansul? Sau tot impreuna sunteti? Ana ce mai zice?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput