LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna

LA MULTI ANI, ADRIAN, DARIA ELENA SI ADELINA!!!

LA MULTI ANI , IULIANA_2007!!!

bine ai revenit Doina..si chiar asa nu ne povesteti nimic despre Radu.tz tz tz.

sanatate bolnaviorilor.

fetele...maine la ora 12 am interviu pt un job! dintre toate CV trimise e singurul care m-a contactat.sa de-a DD sa fie bine si sa vin maine cu vesti bune.DOAMNE AJUTA!

Am fost ieri cu Edy la Dr. e sanatos tun, doar 2 masele care ne dau mari batai de cap!!! nopti nedormite, urlete, matzaieli ..bine macar ca de ieri a inceput sa pape bine...asa ca azi a luat drumul cresei si culmea nici nu a plans de dimi.

am vazut poze cu Teo si Matei...frumos foc.sa va traiasca si sa fie sanatosi.

acu ma pun pe vizionat poze cu donshoara Winnie.

nu mai pot scrie ca nu ma mai lasa edy...imi impinge tastaura ..urla si zice" mami nuuuuu chieee...nu chieee"

revin

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La Multi Ani Stefan, Alexandru si Sebastian! Sa cresteti mari si sanatosi!

La Multi Ani sarbatoritilor Adrian, Daria Elena si Adelina!
LA MULTI ANI , IULIANA_2007!!!

Laurici-tinem pumnii sa fie cu noroc la interviu
Superbe poze la Matei si Teodora...tati de Teodora mi-a placut cum a intretinut atmosfera..i-a harjonit pe copii..ce veselie..bravo!
Rein eu am depus in ianuarie dosar pt recalculare indemnizatie si inca nu am primit nimic marit
Poze Winnicu-foarte frumose, fete ca niste papusi iar tortul superb.Mi-a placut cum s-a asortat mami la unghii cu bluzita lui Winncu
Elianooo-ring de box scrie pe voiChiar asa tz si-a luat revansa ''musiu''Andrei.Sanatate multa si sa scapati fara antibiotice.
Laina..ce domnisoricaaaVad ca anul asta e in trend sarafanul de blugi.Trebuie sa iau si eu Anei unul sa o gatesc de ziua ei.
Diana69-poate ceva usor gen iaurtel.Dc nu vrea sa pape nimic eu as zice sa o lasi in pace ca dc zici ca isi face greata mai rau este.Da-i apa in continuare dc numai asta vrea ca o sa recupereze ea apoi cu mancarica.Numai sa bea si apa.Off va doresc sa scapati cat mai repede de episodul asta urat
La multi ani si sarbatoritilor de maine David Gabriel(Lilidana) si Maria(Anamana123)Sa cresteti mari si sanatosi.Fetelor sa va bucurati de ei 100 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI David de Lilidana si Maria de Anamana!!

Multam frumos de aprecieri. Da, mie una mi se pare tare practic si comod sarafanul de blugi, rezistent si pot sa il si asortez la aproape orice, ca deh! nu se iese in lume asa, neasortata!..

WINNICU superba ca intotdeauna, mai ales murdara pe nas de tort!

Matei si Teodora.... minunate poze, copii frumosi si veseli, si sa-i tina Doamne-Doamne si sanatosi!

ELIANA, off...nu va lasa virusii astia deloc sa respirati si voi...multa sanatate si ne rugam sa scapati fara antibiotic

LAURA, BAFTAAAAA!!!!!! te asteptam cu vesti dn alea bune rauuu!!!

DIANA69, subscriu. daca nu vrea sa pape, nu o forta. Poate vrea lapte sa-i dai cu lingurita un pic, la noi a mai mers si asta. In rest, apa sub orice forma, cu saruri de rehidratare daca e cazul...Nu vrea sa roada chiar nimic? asa macar din proprie initiativa, daca ii lasi o bucatica de ceva la indemana sa-si faca de treaba cu ea? nu neaparat sa-i dai tu cu lingurita... Speram sa va auzim curand cu vestii bune! sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani DAVID si MARIA!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am lipsit motivat. Am fost cu mic cu mare toti raciti. Timeea a fost suspecta de rubeola, am fost cu ea la spital, i-au luat sange si nu avea rubeola, nu i-a priit ceva din ce a mancat. Nu am fost racita in viata mea cum am fost acum. Sotul meu si acum trage de raceala.

Fetelor sora mea iar are probleme cu sarcina, Vineri ii face cerclaj. Stiti ceva de interventia asta?! Ma intereseaza daca stiti cat se da la medic pentru asa ceva.
Ajutati-ma cu sfaturi.

Diana69 nu forta sa manance. Primul lucru` pe care mi l-a zis acum cand Timeea a fost racita a fost sa nu o fortez sa manance. Insa nu uita si fii atenta sa bea lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multumesc pentru sfaturi.
Singurul sirop care a avut efect la ea sa nu mai tuseasca asa tare a fost siropul de ridiche neagra. Si cred ca pana la urma si-a facut efectul si antibioticul dar greu, dupa aproape 4 zile.
Insa cu mancarea tot prost stam. Isi pune manutele la gura si nu vrea deloc.Cat sta cu mine o mai pacalesc si ii mai bag cateva linguri de lapte cu cereale, dar cu femeia cu care sta nu vrea nimic dcat apa.Nu a mai fost asa bolnava pana acum.
M-am saturat de bolile astea pana peste cap. In fiecare luna e bolnava. Ba face indigestie din te miri ce, ba raceste, ba tre sa merg la spital cu ea pentru analize ca isi face greata de la orice mancare si tre sa ii mai repet din cand in cand analizele la ficat. Si e asa de greu ca are alergie la laptele de vaca ca nu stiu ce sa ii mai dau sa manance.
Uneori simt ca o iau razna si chiar e adevarat si nu imi place deloc ca nu mai rezist si ma tip la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Pe langa ca sunt restantiera rau de tot, am mai si scris un mesaj si mi-a inchis Giulia calculatorul inainte sa trimit.

La muuuuuulti ani: Adrian, Daria Elena, Adelina!
David si Maria -angelina-balerina!

Mady mi-a placut si tortul, dar mai mult maniera in care ti l-a oferit sotul tau, ca si cum iti oferea inca odata inima lui. Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, daca ne-am gandi la asta toti am avea motive de ingrijorare.

Am vazut Patei si Teodora aniversati, poza de colectie cea in care ea il stergea grijulie pe el pe fata.

Winiletzu cochet ca si mama lui - ca de obicei!

Domnisoara Antonia in rochita e fermecatoare!

Diana69, din pacate si eu atat stiu sa-ti spun:hidratare. Si ai incredere ca ei isi revin repede chiar daca slabesc in perioada asta.

Absoluta sa inteleg ca nu ati mai sarbatorit din cauza de boala?
Sanatate bolnaviorilor...iar e perioada de viroze urate, la cresa la Giulia au fost ieri 12 din 21 si si dintre ei mai tuseau.

Eu sunt in perioada de stat in butoi, ma uit la pozele Giuliei si=mi vine sa plang, no, o sa spuneti ca la mine e obisnuit, varsta inaintataaa, sunt kkcioasaaa stiu

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

http://community.webshots.com/album/570385631TFkPti

pozici de la petreceri

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

DAVID GABRIEL
MARIA
DELIA
RARES

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Multumim frumos pentru urari, noi abia aseara tarziu am scapat de ultimii musafiri.
A fost foarte frumos, copii s-au jucat si distrat impreuna, am fost foarte fericita cand i-si canta singur la multi ani si batea din palme, poate reusesc sa pun si un filmulet.
eu consider ca de acum incep si la ei petrecerile adevarate.

Mergi la inceput