Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani, Nally!
La muuuuuuulti ani, Ioana Co, orhidee, dia_codat, Adrienne_12, ra_mata, mariaana!
Multumesc pt urari 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
La Multi Ani, Elyanne, 
La Multi Ani, Nally 
De la fetele absente astept tortul si sampania sa le zic si lor
La Multi Ani
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
andanii spune:
La Multi Ani, Elyanne, 
La Multi Ani, Nally 
o zi cat mai frumoasa sa aveti .... cu multe cadouri si prieteni dragi in jur alaturi de familie binenteles 

elyanne si eu m-am pus pe gatit torturi, prajituri, paine ... io nu stiu , cred ca vine odata cu batranetea , eu eram anti gatit ... si-acuma cand ma vede lumea facand paine si tort se minuneaza de mine .... nu stiu tu cum esti ... dar eu tare naturista am devenit cu varsta .... si cand va spuneam ca mi-e frica de batranete ati ras de mine nu ???? 

io nu stiu ce sa va mai zic ..... tare urata vremea
sper la voi sa fie mai frumoasa 

mie inca-mi curge nasul ... sambata am fost putin la cumparaturi si ieri nu am scos nasul din casa .... inca ma simt nasol ... nici nu mai iau medicamente ... m-am suparat ... ce mai ... si cu si fara tot aia sunt .... pe bune ![]()
![]()
marami aseara erau baietii pe calc ... cand am vazut io era prea tarziu 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
daniela_daneza spune:
La multi ani mamicilor de gemeni baieti , Ely si Nally! ca sa vezi potriveala, ele nascute in aceiasi zi si fac amandoua gemeni , baieti ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
xandrutza_76 spune:
La multi ani Eliana, Nally, IoanaCo, Orhidee, Dia_codat, Adrienne_12, Ra_mata, Mariaana si martie!

Buna fetele, nu am timp de nimic, doar am citit in diagonala ce ati mai facut voi. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
elyanne spune:
Dany ... si am nascut cu acelasi doctor
... pe-asta n-o stiai
Multumesc inca odata pt. urari... se mai anunta o runda de musfari ![]()
Andanii la noi e frumos... super frumos... trimitsi la tine niste soare la pachet... sa te simti mai bine 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritelor de astazi!
Pupici speciali pentru Eliana&Nally 

Si la noi ieri a fost soare si cald,azi ploaie si frig 
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Denisam!
Neata... unde sunteti fetelor... slabuta activitate... cine striga catalogul? ![]()
daniela_daneza spune:
Denisa , LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa , sa ai parte numai de bucurii si de multa fericire alaturi de familia ta !
...p/s/poate mai vii si pe la noi din cand in cand 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"