Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

La multi Ani,sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi pentru sarbatorita zilei Denisam!!!

Fetele la Ploiesti e nor,a plouat putin azi noapte...abia astept sa se incalzeasca cu adevarat.Vreau sa iau piticele si sa ma plimb pe sub castani.
Dar pana atunci va pofetesc la o .Pe voi,pe cei de la munca nu-i mai chem ca ei nu stiu sa cotizeze la salariu
Acum intru putin si la inimioare si ne vedem mai taziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

la !!! Mersi Nicoll ! ...

"LA MULTI ANI!" Denisam

la toate &

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Denisam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, sunt si eu prin zona, in fine, alerg dupa Narcisa prin casa, mai bine spus. Tot imi fac curaj sa ma apuc de un tort... Sper sa-mi si iasa, va povestesc eu maine
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

pupici si la multi ani pentru toate sarbatoritele !eu dupa cum ati vazut am luat o pauza ..voi reveni cand voi putea.inca o data sanatate si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sper ca nu-i prea tarziu sa-i urez La multi ani lui Denisam!

Babylina sunteti bine,ce mai faceti?

Pe noi ne zapaceste Miru,a inceput sa zica din ce in ce mai multe,ne distreaza ce le mai stalceste...numara dupa mine de la 1 la 10,dar sare peste 6 si 7
Vineri ne mai imputinam si noi,pleaca matusa-mea inapoi la Moldova ..dupa trei luni de stat aici..

Mergi la inceput

Buna dimineata!Si La multi ani,impliniri si numai urari de bine pentru aniversatele noastre de azi Xandrutza_76
Scarmanus,Denii mic,Nexus,Ache!!!sa fiti sanatoase si iubite!

Pana apar sarbatoritele va cinstesc eu cu .
Xabdrutza asteptam impresii despre tort,sigur a iesit.
Danuta pai daca s-a hotarat sa plece poate va sta cat mai mult pe acolo si mai uita drumul pana la voi.Asa cum povestesti tu despre Miru,asa avem si noi parte de distractie cu Stefi in ceea ce priveste poceala cuvintelor.Si culmea e,ca si ea la innumarat se poticneste la 6.Il sare de fiecare data si daca ii atrag atentia ea tot 7 zice.Sa vedeti circ cand repeta cantecele invatate de la Codruta.Ca sa nu mai vb ca atunci cand canta Alunelu vrea sa si danseze...O nebunie...

Fetele acum sa va povestesc ce am patit aseara.In sfarsit ne-au terminat si noua toata instalatia de apa,ne-au racordat si boilerul electric si da-i sa incalzim apa.Stiam din instruct ca dureaza cam 3h pana ajunge la temp max,dar dupa vreo ora si jum,merg la baie sa vad care-i dif.Si numai ce o aud pe mama strigand sa inchid ca-i iese apa in bucatarie.Pai ce sa inchif frate ca eu dadusem drumul putin,nici un min.Si apoi cum sa iasa in bucatarie,doar mergea spre scurgere.Iesim tot alaiul in bucatarie si facem senzationala descoperire ca la o legatura s-a desprins lipitura.Bine ca s-a intamplat in bucatarie si nu in dormitorul prin care avem trecerea tevilor de apa calda spre bucatarie.Si bine ca nu dormeam,altfel puteam folosi barca fetelor la trezire...
Sa vedeti munca sa strangem atata apa....
offf,hai ca mi-au adus de treaba,va pup!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor!
Mersi de Nicoll!
Woow, saraca de tine . Ce patanie! Ce ti-e si cu mesterii astia, care mai fac si treaba de mantuiala cateodata ... bine ca ati fost pe faza... hmmmhhh... la numarat Robert se poticnea mereu la trei (Stefi la 6 )... tot asa il sarea, cum insistam oleaca, si el se incapatana sa zica doi - pat'u, doi - pat'u ...

"LA MULTI ANI!"
xandrutza_76
Scarmanus
Denii mic
Nexus
ache

la baltuta &

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuulti ani: Xandrutza, Scarmanus, Denii mic, Nexus, Ache!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Fetele Cristiana a plecat la Cluj la control.Zicea ca per ansamblu e bine,o "vedem" maine.

Si ca sa va mai spun.Aseara am calcat si eu pe urmele ei.M-a suparat Codri ceva mai tare si i-am scapat o "palma din aia de muste".Cand am vazut-o ca se uita cu teama la mine,m-a busit plansul,i-am cerut iertare si i-am promis ca niciodata nu voi mai da in ea.Imi venea sa mananc din mine....Dar eram cu pachet de nerviOricum,nu e o scuza si acum ma incearca lacrimile.

MMN

Mergi la inceput