Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor! Multumesc mult pentru urari!
Urez si eu "La multi ani!" sarbatoritelor: Scarmanus, Denii mic,
Nexus si ache!! 

Nicoll, ce patanie neplacuta! Of, tare rau imi pare.
Sa stii ca tortul a iesit foarte bine, mai trebuie doar sa-l ornez, ca nu am apucat. O sa-i fac eu o poza ![]()
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritelor zilei: Xandrutza,Scarmanus,denii mic,ache,Nexus!

Pupici speciali pentru Xandrinne!
Nicoll bine ca ai fost pe faza,a-ti avut ceva de lucru...apoi cu 'meseriasii' din ziua de azi 
Si eu ii mai scap cate o palma la fund sau peste manuta,dar mai mult de forma si tot asa,imi pare rau dupa aceea...Miru are obiceiul de se duce glont la jaluzelele de la usa si trage de ele,degeaba ii zic si eu si buna-su ca n-are voie,ca alaturi..
I-a zis taica-meu lui sora-sa ca asta e si prima si ultima 'vizita' la noi..
babylina spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE IERI SI DE AZI!
Danuta36. Suntem bine. Scriu mai rar pentru ca am pus calculatorul in locul televizorului ca sa il dezvat de tv pe Bogdan si am tastatura prea departe de calculator
. Acum se uita la Baby einstein. Si calculatorul meu se aude cam tare cand toarce motorasul . M-am gandit ca il deranjeaza cand doarme .Culmea este ca am constatat ca adoarme cand se termina filmulttul si incepe sa se auda motorasul de la pc .
xandrutza_76 spune:
Danuta, tortul e gata, numai bun de pus la pachet ![]()
Uite asa arata: TORT Inca nu l-am taiat, banuiesc ca ajunge pentru toate, ca e maaare.
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITELOR!

N-am mai dat pe aici
ca am fost cam ocupata si-am si croitorit ceva, printre altele ca de o luna si imi luasem materialul, dar nu mai apucam sa fac ceva.
Danuta,
o Miruna isteata si vorbareata...imi aduc aminte cand iti mai povesteam una, alta de Diana si-mi spuneai"oare a mea cand o face asta?" si iaca, incet, incet le face si Miruna...![]()
Nicoll, cum scriai, bine ca ati vazut la timp.Cred ca e groaznic sa te trezti cu apa-n casa.
Cristina, te asteptam cu vesti bune si te astept la o cafea cand ai drum prin zona.
Xandrutza, pai ce, numai Danuta sa trimita sacosa? Pe a mea n-o primesti?![]()
Noi suntem bine, am scapat de raceala, am terminat si cu tusitul, dar vremea asta ne omoara. Azi a nins mai ceva ca iarna, acu' si-a facut soarele aparitia si va imaginati ce-i afara...si eu care ma gandeam ca o invit pe Cristina cu sania![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
La multi ani, xerxe2005!
Fetelor m-am suparat
... pai chiar asa... trageti chiulu.... ce v-a apucat pe majoritatea???
ochi_verzi bine ca ati scapat de raceala...
xandrutza arata suuuper tortu... vrem si o bucatica, la pachet ![]()
Mda... se aud baietii... gata pauza mea... fug la ei...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Xandrutzaaaaaaaaaaaa
Intrebare intrebatoare... praji asta a ta:
http://s145.photobucket.com/albums/r205/alexandrina_76/?action=view¤t=HPIM5833.jpg
e facuta dupa reteta asta:
http://gabrielacara.blogspot.com/2008/11/prajitura-creme-ala-creme.html ???
Ca dupa asta am facut tortul de ziua mea... iar crema de vanilie... s-a scurs cand am inceput sa-l tai... si nu stiu de ceeeeeeeee 
Daca e asta, poate ma lamuresti si pe mine...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftim la
,
,
... enjoy!!!
"LA MULTI ANI!" xerxe2005

Mey, maine e ultima zi de papat tortulete
... se termina 'sarbatoritele'
... E yami tare tortul tau Xandrutza_76
. Multumim
.
la toata baltuta &
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!