Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineat!
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Gata, de maine se termina sezonul de aniversari la pestisori. Dar sper ca sa facem in continuare daca nu in fiecare zi macar odata pe saptamana asa o sarbatoare in balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!haideti repede la o calda.Azi e soare si frumos si la noi,parca imi da alt chef de viata.In fiecare primavara soarele imi da o stare de bine
La Multi Ani,sanatate si multe bucurii pentru Xerxe2005!!!

Xandrutza_76super tortul,ai multa rabdare la decorat!!!
Ochi_verzi ma bucur ca ati scapat de raceala,cat despre ninsoare...nici nu vreau sa mai aud. ca sa va incalzeasca!
Babylina si noi avem probleme de somn fie de la calculator,fie de la tv.Nu-mi vine sa sting tot de la ora la care as vrea sa le culc...eu dorm cu ele.Poate in 2-3 luni le las sa doarma singurele,imi iau catrafusele si ma mut in alta camera...

Si acum pot sa ma laud ca s-a reparat baia si totul functioneaza cum trebuie Simteam ca nu mai vine o data clipa asta...tot mai era ceva de facut,de cumparat...ne-a mancat de bani amenajarile astea,dar...rezultatul conteaza.
Va dulce,fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Incep prin a va multumi pentru aprecierile la adresa tortului, sa stiti ca e foarte bun, si usor de facut; l-am luat de pe blogul Laurei Sava, doar ca in loc de mure am pus capsuni. Va trimit la pachet
Eliana, aceea e prajitura de care vorbesti; eu la crema de vanilie pun smantana (eu nu prea iau din comert, iau de la cineva care are vaca, o smantana groasa si gustoasa; din comert am folosit Raraul), cam 5-600 g, bat bine smantana, cu zahar, pun si un pliculet de intaritor pentru frisca si apoi plicul de crema Ole. Si sta" crema foarte bine; am incercat si cu doua pliculete, dar unul e suficient.
Nicoll, ma bucur ca ati rezolvat baia, sper sa nu mai aveti probleme; la decorat asa e, am rabdare, dar imi si place
Cryna, saru`mana pentru cafea, e numai buna, nu prea am avut somn azi noapte, oare de emotie ca am mai pus un an?
Ochi_verzi, ma bucur sa te revad aici; si mie imi place sa croitoresc, faceam si eu diverse cand eram in liceu, acum nu mai am timp. Bravo!

Gata, s-a trezit Diana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, XERXE 2005!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

xandrutza multumesc ... o sa mai incerc o tura... poate de ziua sotului, dar atunci o fac pe post de prajitura... si fac alt tort... daca nu iese, mcar tort sa fie

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eliana, eu am facut-o si pe post de tort si a iesit ok.

Uitasem...
La multi ani Xerxe2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Fetele... daca n-ati facut-o pana acum ... intrati sa va delectati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134945 !!! & .

Noapte buna la toate! Pe maine .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza buna si o zi mununata!
V-as astepta la o sau dar la cat sunteti de lenese mi s-or lungi prea mult urechile.

La Multi Ani tuturor fetelor de la aniversarea carora am lipsit si scuzele de rigoare.

Gagici, a trecut multa vreme de cand nu m-am bucurat de venirea diminetii, daaarrr...... revin dupa ce mai consum din energie

....si na ascultati si voi ce am ascultat toata noaptea

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuulti ani: Maruta, ank, ioana_77, geany_bc!

acum mi s-au trezit baietii... scriu mai incolo... au inceput sa fie f. matinali... pt. mine...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Marami, multam de -luta ! E yami-yam. Ma bucur ca azi esti ceva mai bine ! Muuulta sanatate in continuare si muuulta putere sa treci peste tot !!!

"LA MULTI ANI!"

Maruta
ank si bb
ioana_77
geany_bc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput