Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Zic si eu repede La multi ani sarbatoritelor de azi!

Si inchei aici... trebuie s aplec la ultimul examen din sesiunea asta... tineti-mi pumnii... e cel mai greu

Incerc sa intru mai maine sau pe seara, insa nu promit nimic...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

La multi ani, martie!

Io centrez, io dau cu capu'??? Uuuuu... buna dimineata... unde ati fugit? iar ati fugit?

Am luat ultimul examen din sesiunea asta... atat m-am vaitat la soata ca a zis ca ma bate daca ma mai aude... ca n-am invatat, ca nu-l iau etc. Apoi ies ca o flooooare din sala de examen, asa:

Am facut un tort... azi avem musafiri... dar nu sunt incantata de ce vad ca a iesit... parca se imprastie... ar trebui sa fie mai tare
De fiecare data zic ca nu mai fac... ca o sa cumpar data viitoare... dar mi s-a pus pata... si fac experimente Sper sa-mi treaca odata... ca imi chinui musafirii... si in curand nu mai trec pe aici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA sirenelor! Uite ca intru, totusi , macar sa va dau o , un , un ... enjoy!!!

Elyanne, felicitari pt. examen ! Bravo ca ai scapat de toate examenele cu brio ! Succes la intretinut musafirii ... fara experimente ... .

Fetelor, ati vazut despre ce se discuta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134584 ? Daca nu, intrati si cititi ! E interesanta tare... discutia!

la toata baltuta & .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!!!
In primul rand uram La multi Ani,sanatate si tot ce e mai bun in lume pentru fetele care si-au serbat ziua de nastere zilele trecute si pentru Martie care azi e la rand cu cinstea!
Am disparut nitel ca magarul in ceata pt ca la munca am avut niste zile criminale,va citeam dar nu aveam timp sa scriu,iar acasa...nu am avut net.
Noi suntem bine si Danuta deja am facut rezervare la Eforie Nord,la Hotel Fortuna.Am stat si anul trecut la ei prin agentie si pt raportul pret/calitate a fost ok.Acum avand rezervare direct la ei am avut o reducere de 10%,astefel incat pt perioada 07.07-14.07 vom plati in jur de 550 ron pe cazare.De papat papam unde vrem noi,nu am vrut bonuri de masa.
Elianne felicitari pt ex,sa dea Dumnezeu mereu sa fie la fel de bine!
Andanii sanatat multa,dam pupici sa treaca!
Cryna promit sa citesc mai tarziu,acum astept si eu musafiri,ca ieri a fost ziua tatalui meu si...la noi e pe reprize cu musafirii,suntem ceva de genul "pun-te masa;scoala-te masa"
Va pup,vb mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Eliana felicitari pt examen!

Cryna multumim pt tratatie

Nicoll e fain la Eforie Nord,noi am stat la hotel Felix,in 2006...acum vrem la Venus sau Saturn,inca n-am ajuns la agentie,dar mai este timp.Zicea al meu ca se vor da si ceva bonuri pt concediu,dupa nu stiu ce lege noua

La noi s-a facut frumos afara,abia astept sa iesim,dupa ce se trezeste mandra...o duminica frumoasa la toti pestisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ELIANA!...maine nu stiu daca apuc sa intru si iti urez de azi,tot binele din lume!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Evident ca tortul de tort... s-a imprastiat ... de ce nu ma potolesc... nici io nu stiu Mai am o incercare de ziua soatei... ca e in curand... daca nu, sper sa ma las de hobby-ul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!O sapatamana cat mai buna va doresc si va poftesc la
La Multi Ani,sanatate si tot ce e mai bun pentru sarbatoritele zilei de azi Nally,IoanaCo,Elyanne,Orhidee,Dia_codat,Adrienne_12Ra_mata,Mariaana

Offf am avut un week-end atat de agitat,cu atatia musafiri de nu-mi mai trebuie.Ieri m-au scos din circuit copii,au imprastiat tot ce se numea jucarie.Dupa ce au plecat copii musafiri,le-am culcat pe pitice si am strans la jucarii de mi s-a acritNu mai vreu sa vad urma..
acum fug,ne vedem mai tarziu,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata la toate sirenele! Nicoll, multam de cafea ... si dam ca sa-ti treaca 'oboseala' stransului de jucarii.

si lui Elyanne ca sa-i treaca supararea pt. tortul nereusit. Poate alta data ai mai mult noroc .

"LA MULTI ANI!"
Nally
Ioana Co
elyanne
orhidee
dia_codat
Adrienne_12
ra_mata
mariaana

la toate &

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput