*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

eve, multe si . am intrat tarziu pe crenguta si nu cred ca ne-am intalnit, dar ma bucur mult de vestile bune pe care le-ai adus, ca am "citit printre randuri" ca nu ti-a fost usor. sa fiti sanatosi, papaciosi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari de la noi.
In primul rand pup toti bolnaviorii si le doresc sanatate rapida.
Apoi zic: LA MULTI ANI CU SANATATE ADRIAN! SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI PARINTII.

Noi suntem bine,slava Domnului,desi mie mi-e foarte greu,mi-e greu sa ma obisnuiesc cu programul.Lucrez 8 ore,fiindca dupa trativele de marire nici nu s-a pus problema sa indraznesc sa zic ceva de 6 ore.Nu este deloc serviciul pe care il doresc,dar asta e,rezist,cat e criza.Mi-e tare dor de zilele cand ma plictiseam,acum abia reusesc sa fac un dus seara.Ma supara randunoiul care nu face deloc efort sa ma ajute cu ceva cand vine acasa,se da frant de oboseala de parca mie mi-e usor,e extrem de apatic,tot el care mai si atipeste in canapea,iar eu stau numai la bucatarie de mi s-a acrit,sa pregatesc ceva de mancare si supa Teodorei..La romantism nici nu ma mai gandesc si ma distanteaza tare randunoiul prin insensibilitatea lui..inca nu am inceput sa iau AC si cred ca nu e cazul,date fiind coordonatele.
Socrela sta cu Tea,care nu o lasa sa faca nik,trebuie sa stea numai dupa ea.
Daca prima zi de munca a fost groaznica,parca eram picata din cer,nu mai stiam nici sa vorbesc,a trecut timpul extrem de greu si ma incercau tot felul de sentimente incat mai scapam niste lacrimi pe ascuns,usor usor am inceput sa-mi revin,dar oboseala ma seaca.Am slabit in 10 zile cum nu am slabit in 5 luni:1600g.
Mi-e tare dor de voi,mi-a dor de zilele plicticoase,mi-e dor sa citesc ciripelile voastre,sfaturile doctoreselor,dar sunt constienta ca acele zile nu se vor mai intoarce vreodata...si iar imi dau seama cat de ciudata e viata asta,de ce nu putem trai din plin atunci cand putem.Poate imi voi reveni usor,dar va dura ceva timp.
La kineto nu ne mai poate primi fiindca sunt f multi copii cu probleme grave,mai avem o varianta,sper sa reusim in alta parte,desi mi se pare ca Tea evolueaza bine de la sine.Eu si Geo am repetat analizele si iarasi ne-a iesit mama ei de infectie urinara,de data asta nu Coli,alt nemernic.Si in continuare colesterolul imens la randunoi,Fe putin si la mine Ca putin.
Cam atat despre noi.Va si va doresc numai bine..Poate reusesc sa va citesc in w-e.
Nu am reusit decat sa-l vad pe gineremeu sufland in lumanarea de pe tortul-urs..
Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul cam pesimist,dar mi-am racorit putin sufletul.Va iubesc.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

inainte sa plec la:

Stelutz imi pare rau per- total de situatie....,poate chiar itit faci timp in week end sa te descarci de tot si sa mai ciripesti cu noi!!!

si nu in ultimul rand ca am uitat fir-ar s afie sa urez unui puiut

LA multi ani....tot binele din lume si numai sanatate si bucurii

LA MULTI ANI ADRIAN!!!!!

noapte bunane auzim maine dimi

EDIT:Mihatp

Bubule maine sa preziniti scutirea ca sa nu te dau absenta!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
15.04.2008
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela,iubita, te inteleg pe deplin. oboseala a culminat zilele astea cu momentul in care am descoperit ca am pierdut cardul. disparut fiind de vreo 2 saptamani. dar cel mai rau e ca sunt oarecum cu lacrimile in gat tot timpul. mi-am programat de luni concediul restant pe 2008. sper ca de data asta nu se mai intampla nimic si-l iau. am socotit azi, din concediul de anum trecut am luat numai 6 zile, deci nu e de mirare ca sunt cum sunt. o admir pe tuchi, cata energie are!
n-am mai scris ca am ostare artagoasa si fac eforturi sa fiu bine dispusa si senina, precum mi-e oarecum musai in meserie.
faza e ca deja ne-a atins criza, am pierdut salariul de merit, care nu era nu-stiu-ce, 170, dar i-au redus si randunoiului salariul cu 200, asa ca s-a facut de o rata de banca in minus.
ma cam socotesc sa intru in 85%. astept pana in aprilie, cand ar trebui sa stiu ce e cu proiectele depuse pe UE, si apoi ma hotarasc.
scuze va rog si de la mine pentru of-topic, am fraternizat cu starea stelei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu i-a trecut tusea.asta e a doua zi..si e mult mai grav ca ieri.dimineata ii dau 3 ml de humex,apoi de 2 ori pe zi cate 2,5 ml de sinupret,iar seara 3 ml de peritol.asa mi-a scris pe reteta.si daca noaptea tuseste rau sa ii mai dau 3 ml de eurespal.febra nu a facut,dar ma termina cu tusea.mi-a mai dat si antibiotic,dar nu i-am dat.
Cata,ma bucur enorm ca iti place ceea ce faci.as vrea ca maine sa nu mai fie bolnav ,Sam,dar nu trece asa usor....
Sovi,succes cu Sash.hai ca imediat e sambata
Ioana,Sam are ghetute 21 iar cizmulitele i-am luat in iarna nr 22,ca nu ii intra piciorul.e lat
deoarece in casa umbla doar in sosete antiderapante cand mergem afara cu papucii,merge tare comic la inceput,pana se obisnuieste.
Nicol,distractie placuta
Eve,ma bucur mult,mult,mult pt tine!
v-as mai scrie dar sunt franta

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-felicitari poentru examen si multa bafta joi si vineri...iulia dansatoarea ...
criss-eu de cand il am pe andru il culc in pat dupa-amiaza...pana acum nu a cazut din pat dar il supraveghez,am o camera video montata la el in camera si il vad printr-un dvd de masina instalat la noi in dormitor,fostul dormitor...dar ii pun perne pe marginea patului...intr-o zi s-a ridicat brusc si pana sa ajung eu la el l-am gasit pe marginea patului calare pe pernutze...
zoze-tu i-ai dat omleta sau albus pana intr-un an ?i-am dat si eu lui andru zilele trecute omleta din oua de gaina cu branza facuta in tigaie de teflon la abur...a fost incantat...iar azi am facut chiftele de gasca si iau placut si astea...nu a mancat f mult dar sunt multumita ...usor usor sper sa se obisnuiasca si cu alte mancaruri nu numai piureruri pasate si supite crema...
steluta si iti doresc sa iti revii cat mai repede...si multa multa putere si rabdare iti doresc...inteleg f bine prin ce treci si eu mai am momente din astea in care ma simt cea mai amarata,toata ziua bucatarie ,totul facut in graba...etc..dar trebuie sa fim puternice...
pup merg si eu la nani...pe maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI LUCAS SA CRESTI MARE ,SANATOS,DESTEPT SI FRUMOS

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Off,Cuscra acum am citit prin ce treci...imi pare rau ca trebuie sa stai 8 ore la munca,ca randunoiul Geo e insensibil..intr-un fel te inteleg ca si al meu nu misca un deget in casa.toata ziua strang,aranjez,nu stau locului si seara e la loc!ce sa facem??asta-i viata!e adevarat ca atunci cand am fost la pat ,a facut absolut tot in casa:curatenie,calcat,mancare,cumparaturi de m-am minunat!dar dupa ce am nascut..ioc!sincer,nici nu imi place sa se bage in treaba mea.dar macar sta cu copii.aici nu am ce comenta.stii cum,buni-rai sunt ai nostrii.si asa sunt barbatii,mai nepasatori...nu te mai necaji!incearca sa nu te mai supere faptul ca nu te ajuta,nu mai pune la inima toate,si poate,se va schimba si el!scuze ca nu sunt coerenta,dar parca am capul gol!ideea era ,sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna!
mai tii minte cum ne plictiseam anul trecut????ei bine,uite acum cred ca toate care am stat la pat ducem cateodata dorul zilelor alora!
te

Mergi la inceput

Miha,multa putere si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Imi merge netul greu, dar tot intru cate putin.
Vad ca Naty a avut succes maxim, felicitari, sa fie si pe mai departe lafel!Si sa stii ca ma topesc la zambetul Iuliei, parca zambeste si cu ochii, e f. expresiva!
Am vazut ca intoarcerile la serviciu nu sunt grozave pt toata lumea (pupici Stela sa iti revii si fraternizam la faza cu lipsa de sensibilitate a perechii din dotare, noroc ca la al meu e numai episodica, altfel ii mancam urechile) si bravo Tiza ca te-ai acomodat si ca "viitorul suna bine".
Tot pt Tuchita, sa stii ca si al meu presteaza la kk de 2-4/zi si mananca de obicei 3 mese, nu mai mult de 100g de papa + tzitzi cat vrea el si cam vrea in ultima vreme ca il incearca incisivii laterali si maselele asa ca...
Luny, sorry pt rubeola, dar sa stii ca nu-i de la noi! Noi am scapat de pielea uscata cu TRIXERA-Avene, scumpa da'buna, i-am dat si pe fata si pe corp si e ca nou. Noi am revenit la ganduri mai bune cu papa, de obicei mananca, dar numai cu cantece, povesti si jucarii, la noi asa decurge masa, dar mananaca repede cat ii trebuie, apoi se ridica din scaun si il dau jos. Alteori, just for fun, deschide gura ca si cum ar mai vrea mancare, dar o scuipa cu stropi printre dinti si raaaade! Desigur si eu as rade daca n-as fi eu cea cu mancarea in par, pe fata si pe haine si n-ar trebui sa spal peretii si parchetul!
DAca se repara vremea sper sa ne vedem curand ca din ce scrii baietii nostri parca sunt frati, doar ca al meu mai si baga in gura toate prostiile pe care le gaseste si se joaca.
E catarat si n-are stare, se suie pe mobila, se loveste, mai nou nici nu mai plange, vine doar sa-l mangai putin si o ia de la capat. De spus spune Mama-mie, sau maaam cand plange, Ania - surioarei, ba-pt.baie cand ii spun sa schimbam chilotii, stie sa duca telefonul la ureche si mai nou a invatat sa se urce pe un scaunel de plastic pe care-l plimba prin casa sa ajunga unde nu poate ca sa nu mai avem pic de liniste. Daca va fi la fel de vorbaret ca Antonia tb sa-mi iau dopuri de urechi ca nu voi rezista. Dar tb sa recunosc ca si eu ii povestesc/cant/arat toata ziua cate ceva ma joc mereu cu el, nu prea il las de capul lui singurel. Adica ii las numai libertate aparenta, ca tare mi-e frica de iuteala lui si fuge numai la cabluri/prize si alte lucruri periculoase.
Hai ca m-am lungit, se vede ca-s singura si am chef de vorba, copiii dorm, au ce sa fac: pe forum!
Si in incheiere :am vazut toti copiii care sunt absolut de vis, si daca se face intalneala in Buc-la Unirii vreau si eu!!! Ma inscriu cu trei pers, ca vin si cu domnisoara din dotare! Oricand si oricat, ca mi s-a urat singura cu copiii, serviciul on-line, si drumuri scoala-casa, mai vreau sa vad si alti oameni ca sa nu ma salbaticesc.
Pupici de NB. Maine e ziua lui tati si avem petrecere in familie, asa ca nu prea cred ca intru, dar vreau sa urez LA MULTI ANI !!!! cu intarziere sau in avans-dupa caz tuturor puilor minunati care se sarbatoresc zilele acestea si multa sanatate, nopti linistite si zile relaxate.

Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si al lui David-Luca 02.03.2008 (am un an si m-au tuns chel!!!)

Mergi la inceput