*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hai ca am zis ca merg la nani dar am bagat un joc de conquiztador si parca as mai sta un pic...
simo ca adevar graiesti...ce rasfatata am fost in 2007-2008 ...off mai mai...acum soatele 'condamnatelor la pat' vor sa scoata parleala...si eu imi inscriu sotul in clubullenesilor...cand vine de la serv sta cu andru dar nu f mult,ori butoneaza telecomanda ori se lipeste de scaunul de la calculator...asta e viata...cred ca trebuie sa nu ne mai legam de orice chichita...si sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna...eu incerc incerc de multe ori reusesc dar de multe ori ma apuca ...mai ales ca in ultimul timp eu am fost cea care am facut treaba prin casa pt ca socrela a tot fost bolnava,acum operata si uite ca fug dintr-o parte in alta ca o furnicutza...si na ca seara am chef de ciripit ca sa ma mai relaxez ...sunt obosita dar sincer pe acest forum ma relaxez,uit de probleme,va citesc ...zambesc oridecate ori vad cate un puiutz..desi nu sunt bagat f mult in seama ...eu imi vad de treaba ...ciripesc pentru ca sunt o randunica si pentru ca am fost alaturi una de cealalta la bine si la greu...crde ca oboseala e de vina...am limbaritza...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ramo, de ce zici ca nu esti bagata in seama? Uite, te bag eu in seama!
Eve, sigur ca-mi aduc aminte de tine, ma bucur ca ti-ai vazut visul cu ochii, sa-ti traiasca printul, vrem poze si detalii. Felicitari!
Si acum o mare pentru Stelutza si Miha, sa le treaca oboseala si pesimismul! Va inteleg fetelor, doar ati vazut ca nu exista padure fara uscaturi, nici randunoiul meu, cat e el de atent si grijuliu, nu e perfetc si mi-e greu sa accept asta uneori, dar... Faceti si voi ce si cum puteti cand veniti acasa, in asa fel incat sa nu va stresati. Lasati treburile importante pentru we sau concediu. si sunt alaturi de voi.
Sovi, sa treaca migrena si greata si perioada asta in care esti singurica.

Va multumesc pentru raspunsuri, randunici, e clar, puiul nu mai trebuie lasat singur.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tuchi, ma bucur nespus pentru tine, se vede ca esti mai relaxata, se intrevede soarele si pe strada ta.

Si pentru ca orele sunt inaintate si nu stiu dac-am dat cafeul vreodata, o sa va fac eu de data asta, pentru Tuchi si cine se mai trezeste la prima ora.

Pupici si s-aveti o zi buna maine!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol

am pregatit cafeul....caci cea lasata de criss am terminat-o de vreo 3 ore

O ZI MINUNATA!!!!

si sanatate puiutilor...de liana, simo si cami...si chiar asa...cum au reusit Teo si Luca sa se imbolnaveasca deodata?...au alergat goi sub clar de luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!
Multam de cafea Cris, uite eu m-am trezit devreme din obisnuinta...si cafeaua reala...era bine in ultima vreme ca mi-o facea Tanta, primul lucru cum venea...
Ca sa nu uit: Tonic, vreau si eu sa ne (mai) vedem Sa scap si eu de examene si taaare m-as vedea intr-o sambata cu voi...
Asa...m-am culcat aseara pe ganduri, cu sentimente amestecate, dupa mesajele Tuchitei si Stelei. Atat de diferite ca ton...E clar ca intoarcerea la munca nu e deloc ceva cu aceleasi semnificatii pentru noi mamicile, depinde de muulti factori...Miha, uite, pe tine te supara partea financiara, dar ce faci te pasioneaza mult; pt Stela nu e serviciul ideal si, pentru ca a avut nevoie de negocierea salariului, nu poate misca in front cu programul de 8 ore; pentru Tuchi...eu inteleg foarte-foarte bine de unde vine entuziasmul ei, dincolo de marea energie pe care o are; e vorba de o mare schimbare de statut, de rol in profesie, de promisiunea unei stabilitati ce s-a lasat indelung asteptata...sunt multe chestii.
Pentru mine e mai pe la mijloc. Nu voi avea parte de nicio schimbare majora, ba mai mult, odata intaorsa stiu sigur ca ma vor lua de buna, de odihnita si nimeni nu ma va mai ierta. Iar la mine o negociere a orelor de program este exclusa. Si iata, imi zicea ieri la examen colegul meu care da odata cu mine ca s-a imputit rau treaba, e tot mai greu, ca in ultima garda a stat non-stop in camera de garda si a consultat de la 8 dimineata pana la 3 a doua zi, ducandu-se doar la toaleta si mancand 2 sandwich-uri in timp ce consulta (asta nu e o exagerare, mi s-a intamplat si mie deseori sa-mi cer scuze ca sunt diabetica si trebuie sa mananc si sa infulec ceva in fata omului care-mi povestea ce-l supara). De-asta trebuie sa ma gandesc f bine cand ma intorc, sa nu-mi las multe treburi nefacute, ca naiba ma ia. Iata, acum va incepe mutarea...Cum zicea si Raluca...fiecare obiectel din casa va fi de luat la mana, sortat, impachetat, apoi dincolo aranjat...Aaa, ca sa nu mai zic ca dincolo inca nu e luata/facuta mobila
Simo, Ramo, eu sincer nu duc DELOC dorul zilelor in care stateam la pat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si inca un sfat prietenesc pt Stela, din experienta mea de sotie tot de inginer, tot de Geaman, tot asa care cand vine se da lovit pe canapea si nici vasul de mancare nu si-l spala daca nu are chef: nu mai suferi si nu mai astepta sa se gandeasca singur sa faca. CERE-I! Pe ton frumos, fara repros (ca altfel pierzi sigur!) si tintit: adu-mi aia, fa-mi ailalta. Si o sa vezi ca face, ca se pricepe, ba mai mult, va face bine. Si, in al doilea rand, nu te mai omora cu treburile si tu. Acum ai alta ocupatie. cu care, in fond, aduci si un ban in plus, nu???

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! prima noapte de Mufa care face nani integral, zero treziri! sa nu cobe...Dooooaaamneeee ajuta!!
Naty pai mai explicit de atat nu am cum sa-ti explic cred...e un cartier nou de blocuri, intrebi la bariera acolo, ca se si plateste intrarea in Politehnica..
alice bafta la cocosh, sa faci poze sa vad rezultatul!
sovi livreaza?..ziceau ca era doar proiect si nu fac inca...ar fi tareee, si pe mine ma seaca drumul...sa-mi spui si mie, ca pagina pe care ai pus-o nu merge, stiam si eu site-ul respectiv dar nu mai intra, da eroare..pai am cumparat orez, si borcanele si cereale bebe Holle, vezi ca-s si cu si fara gluten, eu iau mereu si d-alea si d-alea: cereale cu mere si pere, musli, fulgi de orez, astea erau ultima data fara LP si le-am luat.Borcanele mari de fructe, la 9 ron, toate combinatiile, si i-au placut lui Muffy, ptr noi am luat orez integral, faina integrala..d-astea
eve28 felicitari!!! sa-ti traiasca minunea, cu drag te asteptam sa ne povestesti tot!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ce scumpa e Iulia dansatoare!!! Citisem si eu ca danseaza dar ma gandeam ca e asa ceva o bataiala , dar ea promite .
Multumesc pentru raspunsurile cu albusul de ou.
Sabin pana de curand dormea in carut, dar de cand nu mai incape am inceput sa il culc in patutul lui la care am scos grilajul lateral si l-am lipit de al nostru. Asa ca se rostogoleste in voie si desigur cu cineva langa el doame mult, mult mai bine. Cum te ridici de langa el se foieste si se scoala.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Wooow!!Felicitari Eve!!! Vino cu detalii,povesteste-ne,pooozee!! Sa-ti traiasca minunea mica,sa fie sanatos,bravo mami luptatoare!!

La multi ani Lucas!! Sa fii sanatos,sa ai parte numai de bucurii in viata,noroc si impliniri!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic la multi ani sotului! sa-ti traiasca! si noi am chelit baiatul!hai cu poze!
LA MULTI ANI LUCAS!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput