*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

sovi magazinul e NaturaFood, in incinta Quadra Palace din Politehnica,se intra din Iuliu Maniu, la mama dreaq.I-am descoperit la Bucharest food festval, in vara, si de atunci ne aprovizionam periodic de cerealele de bebe in special! ...au tot felul de chestii bio, am mai luat faina, paste, orez integral, au si cioco, gem, borcanele de bebe(iau mai rar ca prefer fructul, de fapt, iau doar iarna, in rest nu le vad rostul..), oua, lapte, acelasi ca in hipermarket, de capra...

Ia fii tu mai explicita si zi pe unde e, ca unii (adica si Sovi si eu) stau mai aproape de mama dreaq si as da si eu o tura...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Eu sunt singura cu copkilu', pe care l-am hranit/spalat/culcat. Am facut un dush si acum mananc un castron maaaare cu cereale Milupa, ca dc tot le-am cumparat... Trimit repede mesaj, apoi poate ma uit la un film, asta dc nu adorm inainte sa se deschida televizorul...

Zoze, pai si noi tot cu cereale Humana ne intretinem, numa' ca ii dau de f mult timp Humana de noapte, cu ovaz si banane, si am vrut sa mai schimb meniul, sa-i iau cu biscuti, ca i-au placut f mult. Da' cum Humana cu biscuiti nu aveau, am luat Milupa...fara sa mai citesc. Sa-mi fie invatatura de minte!

Naty, bravoooo! Sa fie bine si la restul!!! Mare dansatoare e fii-ta, fataaaaa! Cat despre cereale, Thea nu prea e fan Nestle, dar in seara asta a mancat de astea, pt ca nu a avut de ales. Aveam o cutie de "noapte buna", parca asa se numesc...

Cata, ti-am zis eu ca naveta asta are si avantaje? Vrei sa-ti imprumut ceva carti? Despre Sebul si masa de seara nush' ce sa-ti zic, ca eu nu-mi ies din "tipar" si ii dau mereu cereale fii-mii, seara.

Clau, iarta-ma ca te-am lasat balta azi!!! Uite, dau acum un castron de cereale sau un ceai, vrei?

Sovi, da' ce productiv a fost Sash azi!!!:) Am uitat sa-ti spun ca-l invidiez grozav pentru piscina aia, foarte faina!!

Adriutza, f. frumos ai zis tu acolo...

Criss, la fel zic si eu, sa n-o mai lasi singura pe Andreea in pat. Si...tre' sa fie buuuuuna tare mancarea ta....

Luny, mi-am propus sa savarshesc zilele astea un cocosh ghebos, numa' astept sa-mi vina cocoshu' de la tzara. Te tin la curet cum m-am descurcat.

Am dat gata cerealele, ochii mi s-au micshorat, la noi ploua bacovian (vreme de betzie?), ce film, ce dixstractie? Somn!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Las ca am cercetat pe net...chiar ca e la mama dreaq

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tuchi, ce fain ca te si scolesc! Buna rampa ai gasit, sper sa tina cat trebuie!
Las, ca omu-to e descurcaret, a mai dovedit-o! Numai cand ma gandesc ca a traversat mai bine de juma de tara cu 2 tzanci in masina, ma crucesc!
N-ai filmat-o pe Ilinca?

Luny, mercic, l-am googalit http://www.ecomagazin.ro/inca-un-magazin-bio/ vad ca si livreaza, ca daca trimit Omu pe iuliu maniu, fuge de acasa!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Alice, si tu singura? ne imbatam impreuna?
Luny, acu daca tot te-a mancat sa ne zici de magazin, recomanzi ceva anume de acolo? cred ca voi plasa o comanda cat de curand ca tocmai am ramas fara cereale si tocmai nu gasesc oua eco.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, sunt fericita pt tine, si pt fapul ca esti incantata de job si pt cantecelul oferit de Ilinca. Sambata voi fi in mari focuri. Avem serbarea de 8 Martie si e prima de cand sunt mamica, deci voi avea o mare provocare: trebuie sa imi stapanesc lacrimile!!! Mai ales cand voi vedea atatea mame emotionate (pentru multe este primul an de gradi) si ma voi gandi la David al meu si la cat il iubesc, sigur voi avea ochii umezi tot timpul!!!

Azi i-am dat lui Dav, de fapt am incercat paine cu unt si dulceata si a muscat de doua ori cu sila si apoi mi-a aruncat toate bucatelele pe care i le pusesem pe masuta pe jos. Normal ca s-au lipit de covor, dar macar am realizat ca e baiatul meu, mie neplacandu-mi niciodata combinatia asta. In schimb a halit cu pofta o felie de paine cu fasole batuta, ceea ce inseamna ca e tot al meu!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Nu stiu de ce sunt reticent la produsele turcesti... Poate pt ca de cate ori am luat hainute pt Dav au intrat la apa sau s-au labartat si au ramas scurte/mici. Eu tot caut un magazin de incaltari pt copii online, ca aici nu gasesc nimic klumea, sau daca sunt sunt exageraaaaat de scumpe. Eu as da 100-120 Ron pe o pereche de incaltari de calitate. Vreau sa-i iau o pereche de tenesi si una de sandalute.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui luny

sovi magazinul e NaturaFood, in incinta Quadra Palace din Politehnica,se intra din Iuliu Maniu, la mama dreaq.I-am descoperit la Bucharest food festval, in vara, si de atunci ne aprovizionam periodic de cerealele de bebe in special! ...au tot felul de chestii bio, am mai luat faina, paste, orez integral, au si cioco, gem, borcanele de bebe(iau mai rar ca prefer fructul, de fapt, iau doar iarna, in rest nu le vad rostul..), oua, lapte, acelasi ca in hipermarket, de capra...

Ia fii tu mai explicita si zi pe unde e, ca unii (adica si Sovi si eu) stau mai aproape de mama dreaq si as da si eu o tura...

Naty

Naty tocmai vroiam sa-ti scriu un mesaj, si sa te cert eu pe tine ca nu mi-a covenit ca ai certat-o pe Iulia pentru muscatura,dar cand am vazut measjul asta de mai sus am izbcnit in ras

sunteti mortale cu mama dreaq

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Ce mai fac cele mai frumoase mamici? Nu stiu daca ma mai tineti minte, dar sper ca macar cineva sa isi mai aduca aminte de mine pt ca doresc foarte mult sa va spun ca de 2 luni jum. sunt mamica celui mai frumos si sanatos baietel.Nu am mai avut puterea sa scriu de atunci pe DC dar acum am vrut neaparat sa povestesc aici cu voi despre aceasta minune si nu in alta parte.

34+

Mergi la inceput

Eve, sigur ca te tinem minte!! Zi-ne mai multe, cum il cheama cum e?? Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!! Si...poze!!

Voi ce nr le luati la sandalute pt la vara? Eu ma gandeam sa-i iau 21 dar ia uitati ce scrie aici, pe site-ul asta! http://marimi.babyshoes.ro/index.php

Mergi la inceput